![]() |
![]() |
|
Akcione igre First-person-shooteri i slično... |
Pregled rezultata glasanja: Srpski prevod za S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat | |||
http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=52117 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Linkovi za download: |
0 | 0% |
http://www.mediafire.com/?glzzol4oyrzyz0t |
0 | 0% |
http://www.4shared.com/file/ZG7g-Wln...bian_v101.html |
0 | 0% |
Za englesku verziju igre: Kad ubacite folder "gamedata" od prevoda u glavni folder igre, potrebno je da promenite naziv foldera rus ( gamedata\configs\text\rus) u eng |
0 | 0% |
Prevodilački tim: kvare_cg; Pjanovic; purke62; Alomovica; Strelok; BooQy; strelok4556 |
0 | 0% |
Glasova: 0. U ovom glasanju ne možete da učestvujete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1401 |
Veteran
Član od: 16.2.2006.
Zahvalnice: 263
Zahvaljeno 102 puta na 73 poruka
|
![]()
Bas mi se igralo ovo ponovo i instalirao sam danas.
Medjutim, igra straaasno koci i zakucava na po par sekundi potpuno pa nastavi da radi 5-10 sekundi i tako u krug. :/ Igrao sam negde letos i nije bilo nikakvih problema.. Cak sam i lekfix neki nasao, ali ne pomaze. Neka ideja kako da resim ovo? Ako neko ima lekfix koji resava, bacite na PM neki link, nesto. Share the sugar, spread the wealth. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1402 |
Član
Član od: 29.12.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 7 puta na 7 poruka
|
![]()
Gde mogu da nadjem stalkera po imenu skitnica ili bitanga jos mi on treba za put u pripayt
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1403 | |
Član
Član od: 29.12.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 7 puta na 7 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1404 |
Veteran
Član od: 22.7.2008.
Zahvalnice: 43
Zahvaljeno 301 puta na 180 poruka
|
![]()
Na brodu Skadocsk , kod stalkera sa nadimkom Nimle ( Brzi), možeš naručiti tu pušku.Platiš prvo avans pa ostatak ka "robu" dobiješ.Kod njega možeš naručiti još poneki unikatni primerak oružja i odela.Ima odličnu robu ali nije baš jeftin.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1405 |
Starosedelac
|
![]()
Uf kako je ovo dobra igra.
Kad se setim samo kako sam odvalio doksam igrao. Jedva cekam neki nastavak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1406 |
Starosedelac
Član od: 18.12.2008.
Lokacija: Srbija/Šumadija Avatar: -~~=<¤÷×÷¤÷×÷¤÷×÷¤÷×÷> (anakonda ili piton)
Zahvalnice: 340
Zahvaljeno 241 puta na 189 poruka
|
![]()
Ja sam prešao samo SoC i svideo mi se jako. Jel ovaj deo bolji ili ne koliko treba vremena da se pređe, jel teži za prelaz razmišljam se da uzmem da 'kupim' ovaj deo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1407 |
Banned
|
![]()
Sta imas da se razmisljas, ako vec "kupujes" igru.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1408 |
Član
Član od: 1.2.2009.
Zahvalnice: 188
Zahvaljeno 43 puta na 22 poruka
|
![]()
Ovi linkovi za srpski prevod Stalker CoP su neupotrebljivi, nisam pratio temu pa ako neko može da mi kaže da li je prevod gotov i gde da se skine ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1409 | |
Veteran
Član od: 22.7.2008.
Zahvalnice: 43
Zahvaljeno 301 puta na 180 poruka
|
![]() Citat:
http://www.mediafire.com/?glzzol4oyrzyz0t http://www.4shared.com/file/ZG7g-Wln...bian_v101.html Za one koji imaju englesku verziju igre da napomenem: Kad ubecite folder "gamedata" od prevoda u glavni folder igre, potrebno je da promenite naziv foldera rus ( gamedata\configs\text\rus) u eng. P.S. A to što kaže Pjanović za moj sajt, nije to moj sajt već naš, stalkerski forum, S.T.A.L.K.E.R.BalkanZona.Mali ali polako rate. http://stalkerbalkanzona.forums-free.ca/ ------------ Za one koje mrzi da čačkaju po folderima i traže gde mu dođe taj "configs\text\rus" i kako obaviti taj komplikovani "hirurški" zahvat, napravio sam verziju instalera za prevod.Jednostano dvoklik na setup.exe i instalira se prevod. Po defaultu je adresa za instalaciju C:Program Files\...., u slučaju da ste instalirali igru negde na drugo mesto, imate tokom instalacije mogućnost da odredite gde da se instalira.Znači , klasika. Nisam testirao na Win 7 i ne znam kako će tu funkcionisati jer je default folder kod njega C: Program Files(x86)..., zato ako neko instalira na Win 7 , nek proveri da li je dobio u glavnoom folderu igre jedan "gamedata" foleder. Kompatibilan je sa većinom modova za CoP.Pre svega sa modovima koji isključivo menjaju grafiku a takvih je najviše.Oni modovi koji menjaju priču , a takvih je malo, nisu u potpunosti kompatibilni. Evo linkova za download: Za englesku verziju igre: http://www.mediafire.com/?4jr590hwe8scyse Za rusku verziju igre:http://www.mediafire.com/?n3qal8ryfa5x12x Poslednja ispravka: purke62 (23.2.2011 u 13:48) |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku purke62 na korisnoj poruci: | ||
danoney (22.2.2011) |
![]() |
#1410 |
Član
Član od: 21.8.2007.
Zahvalnice: 148
Zahvaljeno 181 puta na 87 poruka
|
![]()
Svaka cast za prevod ljudi!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1411 |
Starosedelac
Član od: 16.9.2010.
Zahvalnice: 139
Zahvaljeno 415 puta na 327 poruka
|
![]()
Call of Pripyat Complete - Official Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=vcNyl...layer_embedded izgleda da je mod gotov! uskoro bi trebalo i da se pojavi \o/ |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku MacGruber na korisnoj poruci: | ||
nameless1 (26.2.2011) |
![]() |
#1412 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Uf, ovo će me natjerati da ponovo pređem CoP.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1413 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1414 |
Veteran
Član od: 1.10.2009.
Zahvalnice: 144
Zahvaljeno 273 puta na 158 poruka
|
![]()
Igrao sam ovo pre nekog vremena ali na XP i sve je lepo radilo.
Sad imam 7 i dobijam glupi "x-ray engine has stopped working" error svaki put kad probam da udjem u igru. Sad problem je samo privremeno resen kad izbrisem fajlove iz "c/users/public/public documents" ali to znaci da svaki put moram da brisem fajlove menjam rezoluciju. Ne mogu da menjam napredna podesavanja jer treba restartovati igru da bi podesavanja imala efekta a na svakom restartu ne radi. Neko resenje mozda je neko resio slican problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1415 |
Član
|
![]()
Moraš imati instalirane najnovije drajvere, najnoviji DX, visual c++ runtime redistributable.+ lekić konzumirati ponovo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1416 |
Veteran
|
![]()
Sad je naso complete da izadje,kad sam preso CoP 10 puta :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1417 |
Starosedelac
Član od: 8.12.2007.
Zahvalnice: 643
Zahvaljeno 695 puta na 528 poruka
|
![]()
Pa pređi i 11-ti
![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Porsche na korisnoj poruci: | ||
danoney (6.3.2011), MICROCOMP DOORS (7.3.2011) |
![]() |
#1418 |
Starosedelac
Član od: 8.12.2007.
Zahvalnice: 643
Zahvaljeno 695 puta na 528 poruka
|
![]()
Ljudi gde da nađem alate u Zatonu i Okolini jupitera i gde da otkrijem Džokerovu sudbinu? Još mi je samo to ostalo od sporednih zadataka i naravno glavna završna misija.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1419 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1420 | |
Veteran
|
![]() Citat:
plavo-kardanovi drugovi crveno-alat(plavo na jupiteru) ![]() ![]() evo i pismeno: 1. alat(zaton) ti je na severozapadu u kuci,na tavanu(na slici sam slucajno napisao krov!!) 2. alat(zaton) ti je na jugu,imas zapadno od one kruzne anomalije neku mini-bazu sa placenicima,trazice ti 6 "hrane" (6 hlebova/kobasice/konzervi,isto je) daj im,udji,prodji kroz kucu desno,i videces na kutiji stoji alat. 3. alat(jupiter) se nalazi u vozu,odes na most,skocis na voz,dodjes do kraja(kraj dalji od mosta) uskocis,ides do drugog kraja kroz voz(pazi ima ono elektricno cudo sto se pomera,samo se sklonis sa strane) uzmes alat i izletis kroz prozor (na samom krajau voza sa strane) 4. alat(jupiter) se nalazi u jupiter fabrici,ali ne na glavnom ulazu,nego onaj ulaz jugozapadno,tamo udjes i videces zgradu levo,udjes kroz vrata koja su na daljem kraju,popnes se uz stepenice,na tavan odes,izbegavas one elektro anomalije,na drugom kraju nadjes ormar otvoris ga i tu ti je alat.onda otvoris vrata sa leve strane i iskocis.(pazi u dvoristu ima dzukela i pseudopasa,a u kanalu pored uglavnom ima bandita(koji ce da te pucaju!!) 1. kardanov drug(neznam ime) se nalazi juzno od onog cudnog drveta(mislim da se zove borohrast u srpskom prevodu) Trazi malo,videces sivu tacku na mapi,verovatno ce biti i slepih pasa tamo. 2. kardanov drug se nalazi kod onog izgorelog sela,u podzemlju,mozes uci kroz par pukotina,samo ima par anomalija tako da pazi se,neznam tacno gde je ali tu je negde u tunelima,blizu jednog od izlaza/ulaza. BTW: ne obracaj paznju na ove tacke Poslednja ispravka: MICROCOMP DOORS (7.3.2011 u 21:45) |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku MICROCOMP DOORS na korisnoj poruci: | ||
Porsche (8.3.2011) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
call of pripyat, cop, pripyat, radiation, s.t.a.l.k.e.r., stalker |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
CoD 6: Modern Warfare 2 | Isko | Akcione igre | 3416 | 2.5.2019 13:07 |
Najbolji način za igranje Call Of Duty 2 preko Interneta! | Guterill | Online susreti | 64 | 16.2.2010 4:20 |
Call of Duty Real-Time Card Game (kartaška igra sa tematikom drugog svetskog rata) | Liquid Nitrogen | Brbljaonica | 9 | 7.6.2008 12:56 |
Call of Duty - Nema teksta u meniju | ForceWare | Kvarovi | 15 | 28.8.2006 19:28 |