![]() |
![]() |
![]() |
#1501 |
Veteran
|
![]()
kako to mislis svi koji prave server? jedan covek pravi server, a ostalima mozes da das head admina(ako su zasluzili
![]() a ovo za IP kada pokrenes DS imas jednu IP adresu koju vidis u onom hlds prozoru, a ta IP adresa ti vazi samo dok ti je hlds prozor ukljucen. uvek kada izadjes iz njega server se zatvori i posle kad palis serv. drugi put dobijes razlicitu IP nego prosli put. jedini nacin za odrzanje IP-a koj ja mogu da ti dam je da ako imas visak komp upalis ga pustis na njega server i ne gasis ga 10god( ![]() A postoji i inteligentniji nacin ali ne znam tacno kako se to radi valjda se nekako napravi neki profil koji je nevidljiv i uvek odrzava server upaljen ali ne znam kako se to radi. pa evo taman i ja da pitam:da li neko zna kako da DS uvek bude aktivan?? ako znate javite i hv unapred. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1502 |
Deo inventara foruma
Član od: 12.11.2006.
Zahvalnice: 1.090
Zahvaljeno 2.020 puta na 1.629 poruka
|
![]()
cek ne kapiram ,ja migu da iskljucim komp i ponovo ga uplaim i uplaim DS i imacu isti IP
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1503 |
Veteran
Član od: 4.7.2008.
Zahvalnice: 85
Zahvaljeno 34 puta na 29 poruka
|
![]()
Mislim , mnogi moji drugovi su pokusavali da naprave server , preko deticated servera. I sada svako ko je napravio server , IP mu je bio 192.168.1.2 i na taj IP je mogao da udje samo taj koji ga je napravio i niko drugi . Pa kako ja da dobijem IP na koji mogu svi , ne samo ja!?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1504 |
Starosedelac
|
![]()
Jeste da sam ja iz Bora, ali stvarno moram da priznam da je server mnogo jadan i ocajan... a Admini su pravi botovi
Slazem se sa ovim citatima |
![]() |
![]() |
![]() |
#1505 |
Veteran
|
![]()
ne, IP se menja uvek kada palis DSi razlikuje se od predhodnog i nema veze da li palis i gasis ceo komp bitan je samo server. @boshkodj ne znam zasto ne moze niko da udje. Ja kad sam napravio DS odmah za 5min su mi dolazili neki stranci ali su mi serv. nasli na steamu. A za sad nisam nisakim igrao na mom serveru da sam mu dao IP, aj ako mozes probaj da udjes veceras na moj server da vidimo dal na ovaj moj server hoce. zove se SWATnis IP 77.105.5.91:27015
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1506 |
Deo inventara foruma
|
![]()
stani malo, meni je Ip uvek isti. Evo sad cu da upalim DS pa cu da ga ugasim, pa ponovo upalim i ima da bude isti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1507 |
Veteran
|
![]()
Ne znam meni se uvek menja pa sam mislio da je svima tako.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1508 |
Starosedelac
|
![]()
Da bi promenili IP morate da se rekonektujete na netu
![]() ![]() ![]() A neko je dole napisao da mu je IP 198.68.1.2 ![]() 10.0.0.xx 192.168.xx.xx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1509 |
Veteran
|
![]()
jbg pro je pro
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1510 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1511 |
Starosedelac
|
![]()
Jel to meni upuceno
![]() ![]() ![]() @boshkodj START>Connect To>Show Network Connections>desni klik na "Local Area Connection">Propertis>Imas tamo listu pod nazivom "This connection uses the following items> tu nadji "internet protocol (TCP/IP)>Onda kliknes "Properties">Tamo kliknes radio dugme pod nazivom "Obtain an IP address automatically">i onda samo cepas ok>ok To bi trebalo da bude to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1512 |
Veteran
|
![]()
Opet isto :
![]() Uvek mi se pojava ova IP kao i mojim drugovima koji pokusavaju da naprave server , i na taj IP moze da udje samo onaj koji je pravio server. PLS POMOC |
![]() |
![]() |
![]() |
#1513 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1514 |
Novi član
Član od: 14.2.2009.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
@boshkodj
Odes na whatsmyip i tu pogledas koji ti je IP i taj das drugovima... Cini mi se da je tako ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1515 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1516 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nasao sam odlican site za download CS 1.6, Patch-eva, mapa i ostalih stvari.
CS Downloads |
![]() |
![]() |
![]() |
#1517 |
Član
|
![]()
Budim se. Nova runda. Freezetime 10 minuta,
ustajem. Slapujem se par puta sa 0dmg da dodjem sebi. Sipam koji milimetar vode u kadu kad uskocim da mi ne skine helt. Nema tople vode. Kazu TT razneli toplovod. ***** ti server. Voda hladna kao mocvara na aztecu. Sednem za komp, odigram par rundi. Kucam thetime,kad vec vreme za poboljsanje skilla - skolu. Pogledam roundtime, imam 20min da stignem. Nekako udjem na skolski server (imam slot), mapa skill_matematika, kazem "profesorka izvinjavam se"...GAG...You talk too much...GRRRR. Napisem par reci na admin say i dobijem kick. Odem kod head admina, on mi kaze sta se svadjas sa adminima. Nabijem ih sve na *****. Odem u buyzone, kupim awp, full equip, udjem na skolski server i pobijem ih sve. Ne, nije tako bilo. Druga mapa geo_grafija. Pokazivali nam neke nove mape, kazu cs_karpats i de_balkans. Mape glupe, bez balansa, old school. Krenem nesto da pricam na mic, opet me GAG. Ovaj put ne kucam reconnect vec cekam da istekne. Zvoni za kraj mape. Na hodniku me sretne moj razredni head admin, kaze nisi bio dovoljno na cs_school ostaces bez slota. Dobro, bicu cesce na serveru, opusteno. Na razglasu cujem "nema vise mapa danas, neko plantao c4 na server". Super. Mogu nazad na 127.0.0.1:27005. Udjem u bus, kad *****, kontrola... kickuju me iz busa i uzmu 900$. Bolje da sam is'o walk do kuce. Konacno stignem kuci nakon 3 minute rusha na drugi kraj mape. Bacam smoke u hodnik i bezim do sobe, da me admin ne pita sta je bilo u skoli. *****, ima 16-bita. Sta je bilo u skoli...nista, gagovali me par puta. Ok kaze. Moras biti pr0 na kraju godine, rece. Dobro, bicu pr0, ne sekiraj se. Sednem za komp odigram jos par rundi. Cuje se dobro poznati adminov glas "opet sedis za racunarom". Kucam volume 0. Hehehehe i win. *****...Slap 1 dmg. Nemoj admine, ustacu. Slap 1dmg. Ustanem od kompa i legnem u krevet. Kucam exit. Kraj |
![]() |
![]() |
Sledećih 12 korisnika se zahvaljuje korisniku Filix na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#1518 |
Deo inventara foruma
|
![]()
vrhunski, svaka cast
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1519 |
Starosedelac
|
![]()
Haaahahahaahahah koji
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1520 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Kako si ovo dobro izrecitovao, svaka cast. ****** admini, samo postavljaju neka pravila. Sreca moja pa sam odavno presao tu mapu cs_school.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
counter strike, cs 1.6 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Counter Strike FAQ, Serveri, Troubleshooting | Sale013 | Mrežne igre | 93 | 24.4.2020 15:26 |
Besplatni CS 1.6 serveri | Milan Milicevic | Mrežne igre | 574 | 26.8.2014 5:45 |
Counter Strike 1.5 logo | Aleksandar1987 | Mrežne igre | 12 | 7.1.2008 22:07 |
Grand Theft Auto : Counter Strike | dodgeme | Akcione igre | 0 | 16.5.2006 22:26 |