![]() |
![]() |
![]() |
#15482 |
Deo inventara foruma
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 795
Zahvaljeno 888 puta na 555 poruka
|
![]()
The Peanut Butter Falcon (2019)
![]() U sto mi je lego ovaj film ko budali samar. Jednostavno prija i svi su odlicni i Shia LaBeouf, Zack Gottsagen, Dakota Johnson kao i sve sporedne uloge sve super glumci i steta sto nema dovoljno vremena za sve ali moram da pohvalim pojavljivanje Jake 'The Snake' Roberts-a Poslednja ispravka: Nestor (12.10.2022 u 17:43) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15483 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Par komada za izbegavanje
Stalker (2022) ![]() Predugacak za ovakav tip filma s druge strane nema kvalitetan dijalog da bi drzao paznju a na kraju je poprilicno i konfuzan i nejasn ko sta kad kako ali nije ni bitno ja sam se zaebo tako da vi ne morate. Medieval (2022) ![]() Zalosno, glumacka ekipa dobra ali jasno se vidi da su svi ovde da pokupe cek svi sem Ben Fostera koji se tu i tamo potrudio, mislim da su poslednju scenu prvo snimali kako bi ubedili ekipu da snimaju epski spektakl ali sama prica je uzasno dosadna a radnja tamo vamo je zamarajuca. Into the Deep (2022) ![]() Tesko za gledanje jer je uzasno dosadan, gluma ocajna a prica... ma nista mu ne moze pomoci nikakv twist nit sta slicno. The Guilty (2021) ![]() Secam se da sam gledao Danski original i dao mu 6/10 ali se ne secam raspleta sto znaci da nije ostavio neki utisak na mene ali me jeste podsetio na The Call (2013) koji je cini mi se prvi imao ovakvu pricu. Ne secam se kako se sta odigralo u Danskom ali u ovom rimejku tesko da mi je sta moglo zadrzati paznju osim sto je laksi za gledanje jer je na Engleskom jeziku ali cak ni to nije dovoljno tako da sam mu dao 5/10 znaci jedan manje od Danca, e da cini mi se da su ovde prosvercovali BLM na kraju a nisam siguran da tako neceg ima u Danskom. Svakako nije uzas i ladno je najbolji iz ove grupe koju sam ovde naveo za izbegavanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15484 | |
Starosedelac
Član od: 19.8.2007.
Zahvalnice: 50
Zahvaljeno 829 puta na 496 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15485 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Elvis (2022)
![]() Nisam fan lika i dela Elvisa to nije ni cudo s obzirom da sam rodjen 2 godine posle njegove smrti medjutim nisu ni moji roditelji koji su 42 i 44 godiste a recimo cale je voleo Fats Domina i Mahaliu Jackson. Tako da nikad nisam kapirao hajp oko Elvisa tj jesam hajp koji je bio u tom dobu ali onaj kasnije 90ih do dan danas nisam kapirao jer mi je uvek delovao kic a nije mi se svidjao njegov glas kao ni pesme ali ovaj decko Austin Butler je bio pravi izbor za ulogu i zahvaljujuci njegovoj harizmi malo mi je jasnije makar za ono doba ceo taj hajp dok ovaj koji traje i dan danas ne kapiram, za razliku npr od Beatles-a gde mi je sve jasno jer njihove pesme volim i dan danas da cujem. Film je svakako trebao da nosi ime Elvis i "Colonel" ja recimo pojma nisam imao o tom njegovom "menadzeru" i Tom Hanks je odlican izbor za negazivca jer po meni te uloge mu mnogo bolje idu od onih gde glumi dobrog lika jer sam poprilicno siguran da nije good guy u pravom zivotu, kao sto nisam znao da je deo detinjstva proveo ziveci medju Afro Amerikancima te da je posecivao njihove crkve gde se zaljubio u Gospel kao i klubove i da su mu koreni potekli iz Bluza. Naravno film je poprilicno nakicen i koliko sam citao ima dosta "kreativnih sloboda" ili ti netacnih informacija ali izgleda dobro i prva scena Elvisovog nastupa za mene je ujedno i najbolja u celom filmu. Tako da neko ko nije fan Elvisa i koji je ovo pogledao samo iz razloga jer nista bolje se nije moglo naci mogu da kazem da je film solidan i vredan paznje cak i ako vas Elvis ne interesuje. Da li cu slusati Elisa posle ovog filma? Ne. Da li cu ga drugacije gledati? Verovatno. Poslednja ispravka: Nestor (14.10.2022 u 18:14) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15486 |
Starosedelac
|
![]()
R.I.P. Robbie Coltrane
![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Pipboy na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#15487 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Paddington 2 (2017)
![]() Zasto mi je trebalo ovoliko da pogledam ovaj prelepi film? Pa mozda to sto je glani lik medved koji govori i o kome nemam nikakvo znanje. Zahvaljujuci filmu The Unbearable Weight of Massive Talent (2022) rssio sam da pogledam i nisam se pokajao. Jedina greska je sto sam odgledao drugi deo prvo pa onda prvi koji cak nisam ni planirao da odgledam ali drugi deo je ostavio toliko lep utisak na mene da sam se resio da pogledam i prvi. Film je a must see. Paddington (2014) ![]() Odma posle drugog dela pogledah i prvi i nije toliko dobar kao drugi ali je poprilicno dobar i trebaju se pogledati po redu. Preporuka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15488 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nesto losiji batch filmova ovog petka
Rosaline (2022) ![]() Onako intereseantan u prvih pola sata posve vec postaje dosadno a mogli su puno bolje sa ovom idejom. Old Man (2022) ![]() Onako interesantan i drzi paznju te je jasno da sledi neki tvist i tako se provede skoro ceo film iscekivanje i na kraju nista posebno. Spoiler za Kraj:
The Curse of Bridge Hollow (2022) ![]() Nije los, par puta sam se nasmejao ali ne sad nesto bas na glas. Sta znam "serviceable" sto bi rekli Amerikanci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15489 |
Deo inventara foruma
Član od: 27.3.2011.
Zahvalnice: 760
Zahvaljeno 658 puta na 461 poruka
|
![]()
Halloween Ends(2022)
![]() Film nista posebno ali svakako bolji od prethodnog zato sto je malo drugaciji od klasicnog Halloween filma. Izdvojio bih i muziku u filmu koja je top. Ostalo je sve prosecno. Ova ocena 5 je ok po meni. Mozda bih ja filmu dao za nijansu vecu ocenu ali to je to. Pogledati film jedino ako ste fan ovog serijala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15490 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Low Tide (2019)
![]() Solidan i ako je predvidiv u vise navrata ali ok film, mogo je malo brzi da bude no ne mari s obzirom da nije dugacak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15491 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nagwonui bam (2020) aka Night in Paradise
![]() Solidan i mislio sam da je neka drama ali ima i akcije. Mozda nesto duzi sto treba ali sasvim ok, voleo bi neke likove da su dobili nesto vise vremena za razliku od drugih no ne mari. Finalna scena bas dobra. Dobao mi se jer nekako kao da sam bio u tom nekom raspolozenju malo akcije i nesto vise drame. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15492 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Deo killeo: Jugeodo doeneun ai (2022) aka The Killer: A Girl Who Deserves To Die
![]() Da budem kratak, akcija solidna a prica bezveze i davi. Ako vam je do akcije vredi u suprotnom je za preskakanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15493 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15494 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15495 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Dashcam (2021)
![]() Kad je glavni lik toliko iritantan da navijate da nastrada, nije bas nesto i ako ga hvale a ima previse mrdanja kamere gde se nista ne vidi i to frustrira. Za preskakanje. Beomjoidosi 2 (2022) aka The Roundup ![]() Ima neszo u tome kad se gleda kako Ma Dong-seok razbacuje odrasle ljude kao da su deca, jednostavno to nikako ne moze da mi dosadi i uvek uzivam i ne samo to vec stvarno su dobro uradjene scene gde kad poveze udarac deluje kao da je stvarno udario nekog, kao d koske puscaju a organi otkazuju. Slican prvom delu sto je dobra stvar jer ima i humora i akcije taman da zabavi. Geom-gaek (2020) aka The Swordsman ![]() Odlicna zabava ko voli akciju jes da je malo duzi i da u prvih sat vremena akcije ima tek sporadicno ali kad krene bude bas zabavno za gledanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15496 |
Starosedelac
Član od: 14.12.2010.
Zahvalnice: 327
Zahvaljeno 387 puta na 276 poruka
|
![]()
Planinata na gnevot (1968.)
Prlicko, Felba, Ciga Jerinic... Radnja se desava 1946. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15497 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Manyeo (2018) aka The Witch: Subversion
![]() Jes da mu treba dosta vremena mozda i previse da dodje do raspleta ali kad dodje debelo se isplati strpljenje, bio sam odusevljen sa osmeh na licu a oci sirom otvorene. Manyeo 2: Lo go (2022) aka The Witch: Part 2. The Other One ![]() Drugi deo iz trilogije a sniman tokom pandemije sto se i vidi, zbog uspeha prvog dela malo su pozurili sa ovim i nije tako dobar kao prvi jer ima gomilu likova za koje nit znamo ko su nit odakle su a kamo li sta hoce i cini mi se da ovaj deo sluzi samo kao most do treceg dela. Svakako vredi pogledati i obavezno post credit scenu da se ne zeznete kao ja pa sam posle jurio na YT. Kraj najzanimljiviji, a trebao je da se zove The OP One. Seobok (2021) ![]() Ukoliko su vam se dopali gore navedeni filmovi i kao ja jedva cekate treci deo u medjuvremenu mozete pogledati ovaj film koji je nesto najblize sto se da naci ali sa dosta skromnijim budzetom no sasvim solidan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15498 |
Starosedelac
|
![]()
HALLOWEEN ENDS
https://www.imdb.com/title/tt10665342/ ![]() Kakav tragično dosadan, besmislen i nepovezan film, apsolutno ništa u sebi nema što ga ne bi klasifikovalo kao apsolutno gubljenje vremena. Predhodni je bio takođe intenzivno stupidan, ali je bar bio zabavan sa te strane, sa dobrim kilovima i kvalitetnom fotografijom, iz ovog su isisali sve što može da drži pažnju bar pola minute. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15499 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Bulhandang (2017) aka The Merciless
![]() Bas zabavan a plasio sam se da ce na kraju da uprskaju stvar medjutim nisu, brz tempo ima akcije ima tvistva i nekako je taman sve kako treba. Topla preporuka. Dokjeon (2018) aka Believer ![]() Onako osrednje, bilo mi je jasno o cemu se radi tako da nije bilo nikakvih iznenadjenja a malo je predugacak dok mi se kraj ne svidja koj je "ambiguous" moze da se pogleda a moze i da se preskoci. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Nestor na korisnoj poruci: | ||
polarnimeda (23.10.2022) |
![]() |
#15500 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.878
Zahvaljeno 998 puta na 619 poruka
|
![]()
vidim da si navalio na ove korejce, ajd ako moze nekoliko preporuka za njihove najbolje horore?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
filmovi, preporuka, review |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Da li neko zna koji je ovo film? | DJ_MY_SOUL | Kompjuteri i film | 2593 | 4.12.2024 0:05 |
Najbolji horror film ikad napravljen? | FRIghTMaN | Kompjuteri i film | 734 | 6.11.2013 1:57 |
Problem tokom gledanja filmova, tacnije steka mi slika a zvuk ide normalno | Dijenek | Kvarovi | 27 | 15.5.2010 13:19 |
Slabiji zvuk govora od ostatka zvukova (prilikom gledanja filmova)... | polarnimeda | Operativni sistemi | 2 | 14.10.2008 13:12 |
Taj film... | aerochivija | Brbljaonica | 15 | 20.7.2008 21:46 |