![]() |
![]() |
![]() |
#1541 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Хм,убедио сам ћалета да узме нови уговор и iptv, само не знам да ли када нпр. раскинете уговор,да ли мора да се чека за нови или одмах може да се узме?
То ме интересује због оне понуде за нове кориснике |
![]() |
![]() |
![]() |
#1542 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ako ti je ugovor istekao, možeš da produžiš ugovor i da dobiješ opremu za IPTV + ubrzanje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1543 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Jeste istekao je,ugovor je na godinu dana?Right?
Moj je uzet negde u novembru/decembru 2008. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1544 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Onda je sigurno istekao, ali proveri ugovor za svaki slučaj.
Ova promocija ide uz ugovor na 2 godine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1545 |
Član
Član od: 13.11.2005.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 8 puta na 6 poruka
|
![]()
Najnoviji firmware za Huawei HG520c, juce mi poslali pa ako nekog interesuje pm.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1546 |
Deo inventara foruma
|
![]()
I jel radi nesto taj FW?
Mislim jel vredi cemu? Btw. bio juce moj cale u posti i rekli mu kao, moraju da provere dal ima uslova za IPTV kod mene kao,iako imam ADSL kao moguce je da nema uslova. WTF? Al aj,verujem da ima,ipak sam u sirem centru |
![]() |
![]() |
![]() |
#1547 |
Član
Član od: 13.11.2005.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 8 puta na 6 poruka
|
![]()
Sada mi se ne javlja pikselizacija na iptv-u kada ukljucim wireless uredjaj, mada mi je net kanda malo usporen, sve u svemu vredi ga instalirati iako to nije to jos uvek...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1548 |
Novi član
Član od: 24.9.2010.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Narode imam problem sa ostvarivanjem konekcije!!!
Imam telekomov adsl paket "click 4", opremu sam povezao, pristup internetu nemam sve dok ne otvorim vezu na telefonu (podignem slusalicu)?!?!?!?!? Mislio sam da je problem u spliteru pa uzeo drugi od komsije ali problem je i dalje isti. Any help? Danas je sve radilo kako valja, ne znam razlog za ovo. Videcu kako ce se ubuduce ponasati pa ako bude problema zvacu tech support. Vojo hvala. Poslednja ispravka: petrasin (3.10.2010 u 13:04) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1549 |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]()
Ako ne grešiš nešto "sistemski" u povezivanju splitera, onda kvar može biti u centrali.
Prvo proveri da li si SIGURNO povezao sve kako treba (line - dovodna žica telefonske linije, phone - žica koja ide ka telefonu, ADSL - žica koja ide u modem) i da li je spliter povezan pre svih drugih telefona u kući. Ako si potpuno siguran da je sve u redu povezano (uporedi sa onim kako je kod komšije), onda pozovi Telekom i objasni njima šta se dešava. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku VojaM na korisnoj poruci: | ||
petrasin (3.10.2010) |
![]() |
#1550 |
Novi član
Član od: 21.1.2010.
Zahvalnice: 1
|
![]()
Da li neko zna koji se modem dobija uz ovaj novi paket click4+iptv, da li cu morati da kupujem wi-fi ruter, posto nisam u mogucnosti da provucem kablove do sobe?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1551 |
Novi član
Član od: 14.1.2010.
Zahvalnice: 0
|
![]()
Huawei HG520c
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1552 |
Član
Član od: 5.8.2006.
Zahvalnice: 106
Zahvaljeno 51 puta na 27 poruka
|
![]()
Ako je neko imao slican problem molim za pomoc.
Naime, imam Telekomov 1024/128 ADSL vec godinu dana, nikakvih problema nisam imao do pre dve-tri nedelje. Od tada imam neprekidne prekide u konekciji, sve diode na ruteru (HG 510) gore, ali ne trepere. Imam dva fixna telefona oba imaju splitere. Pozvao sam tehnicku podrsku, posle pola sata cekanja, devojce koje radi tamo mi je dalo staticku IP adresu, rekla da restartujem modem i proverila varijable rutera nakon toga. Po njoj sve dobro radi. Posto se nakon toga net jos dodatno usporio, a prekidi u konekciji su se nastavili, stavio sam na "automathically obtain IP" i sada je brzina ok ali se prekidi i dalje desavaju. Gde bi mogao da bude problem? Hvala na pomoci |
![]() |
![]() |
![]() |
#1553 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ljudi kolko ste vi cekali za IPTV?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1554 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1555 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa moj cale bio u cetvrtak i kao rekli mu da ce da provere dal ima uslova i jos nisu zvali O.O
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1556 |
Veteran
|
![]()
potpisah ugovor sa provajderom koji se ovde prečesto spominje - nov ugovor,samo adsl...
koliko se čeka da daju opremu i 'aktiviraju' uslugu!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1557 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Najmanje 1 dan, takve sreće je bila jedna moja Prijateljica, u ponedeljak se prijavila a već u utorak su je zvali da potpiše ugovor i preuzme opremu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1558 | |
Deo inventara foruma
Član od: 19.7.2006.
Zahvalnice: 148
Zahvaljeno 991 puta na 765 poruka
|
![]()
Pošto sam već imao Telekom ADSL, zahtev za IPTV sam bio podneo u 10 h ujutru, u 13 h istoga dana sam u podešavanjima rutera video da su odvrnuli slavinu za IPTV a dva sata kasnije su me pozvali da dođem po STB.
![]() Kada sam bio podneo zahtev za drugi STB čini mi se da sam ga dobio narednog dana. Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1559 |
Veteran
|
![]()
u ponedeljak oko 17h se prijavio,danas mi poslali SMS da mogu da dođem da potpišem ugovor i pokupim opremu...
a odma' [tokom prijave] mi je rekla žena da na mojoj centrali ima slobodnih portova... hitri su bili nema šta! [za telekom se opredelih jer koliko vidim,jedini daju WiFi ruter za dž] Poslednja ispravka: PsyDuck (6.10.2010 u 18:16) Razlog: izmene i dopune... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1560 | |
Član
Član od: 10.5.2007.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 13 puta na 13 poruka
|
![]() Citat:
|
|