Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Akcione igre
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Akcione igre First-person-shooteri i slično...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 12.5.2010, 1:05   #1541
Juraj
Starosedelac

Član od: 18.1.2008.
Zahvalnice: 521
Zahvaljeno 279 puta na 197 poruka
Određen forumom Re: Call of Duty 4

Citat:
holodoc kaže: Pregled poruke
Kao prvo nemoj da me zoveš slepcem pored nula dioptrije na oba oka jer ti moj oftamolog neće oprostiti što je nazivaš lažovom Kao drugo da si ti meni živ i zdrav jer da nije Nemaca ti bi COD verovatno igrao putem golublje transverzale sa pingom od par sati umesto milisekundi Kao treće priznajem da u MW-u često zamenim poslednju kolonu sa pingom tako da se oko tog dela jesam ogrešio i zato obrisao post da ne ispadne baš provokacija
A ne znam ono jest bila provokacija i to malo žešća. Zato sam se i iznenadio što obrisao post, čitav je bio sročen kao izazov mojoj malenkosti.

Citat:
Da da... Lepo je imati finu kolekciju retkih screenshotova kad si prvi na kraju partije Moram i ja da počnem da praktikujem to da radim jer ako mi veruješ za sve ovo vreme nemam nijedan jedini screenshot iz igre pa ne mogu da se hvalim po forumima
A gledaj ja imam 250 minimalno SS sačuvanih pobjeda,a općenito neka me se smatra arogantnim od 50 možda partija bilo kojem serveru biti ću prvi najmanje 49 puta(s time da ne garantiram pobjedu tima, kao što bi vidio da si gledao mnogo je tu poraza, timska igra odnosi pobjedu, pojedinac ma koliko bio dobar ne može sam protiv masivnoga broja protivnika)
Citat:
Kanda tebi treba malko da posetiš svog očnog lekara jer ja nigde nisam rekao da sam profesionalni igrač koji voli samog sebe da proziva Di sam to ja rekao da sam ja profesionalni igrač? Čak naprotiv više volim ekipu koja ne iskorišćava svaki živi mogući exploit u igrama kao što je COD gde za većinu stvari ne postoji ni "r" od realnosti. Dođi ti malo da igraš Americas Army pa da te vidim da li ćeš onda da praviš screenshotove
AA mi je retardirana igra, ne volim američku propagandu u kojoj su oba tima amerikanci, a drugi tim vide kao čečene(a i gameplay mi je užasno loš). Ako igru financira AA(USA vojska) znači da je neću igrati, isto kao s SG općenito, ok serija, ali šta je previše, previše je. Zatim ne postoji realna igra, niti AA niti COD nisu ni R od realizma. U stvarnom životu ti umireš.

Citat:
Što se tiče tvoje pozivnice za sada slobodno možeš da me staviš na listu "lajavih krelaca" jer niti trenutno imam instaliran Steam (ne smem zbog posla ) niti mi se skida ponovo 10GB samo da bih ti pokazao koliko volim da u inat lomim profesionalce.
Oba znamo da te smatram lajavcem i bezkičmenjakom dok to ne učiniš, ako si uistinu u njemačkoj kao što kažeš trebao bi imati flat, a na netu vidim da si aktivan non stop, a i veza ti ne bi smjela biti sporija od 4mb/s. Prema tome večeras bi čak mogao COD4 biti skinut, a ti spreman za igru. Kako to nije slučaj oprostiti ćeš mi što smatram da su ti riječi jače od dijela i da si najobičniji lajavac.

Citat:
Al' samo da znaš mnogo si me zainstrigir'o i k'o čoeka i k'o igrača tako da ću ti sigurno pružiti šansu da mi jednom pokažeš zbog čega si morao da provedeš 70 000 minuta u igri da bi uzeo tih nekoliko screenshotova Ajd pa u zdravlje i da vidimo još koji screenshot na 150 000 sati a do tada obrati pažnju na nick holodoc (ne moraš odmah, sačekaj jedno par dana da prođe posao)
Veselim se našeme susretu, iako već znam da nećeš biti dostojan izazov. Ako nisi prepoznao jedan od boljih CFG to znači da ti je znanje ograničeno, a to mi ulijeva sumnju da moja pobjeda uopće ne bude vrijedna utrošenoga vremena, ali kao što sam reče i ja volim slomiti one koji smatraju da imaju skil, a sva snaga im leži u riječima. U svakom slučaju veselim se da te spustim na zemlju.

Ja sam te izazvao, tvoje je hoćeš li se obračunati sa mnom ili ne.
Juraj je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 12.5.2010, 1:13   #1542
Pjanovic
Banned

Član od: 22.1.2007.
Zahvalnice: 2.940
Zahvaljeno 2.739 puta na 1.903 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Pjanovic

CoD4 se ne igra 1 na 1, ni BC2, ni CS.
Totalna glupost igrati te igre 1 na 1.

Igrajte Q3 ili Q4, to vec ima smisla 1 na 1.
Pjanovic je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 12.5.2010, 1:16   #1543
Juraj
Starosedelac

Citat:
Pjanovic kaže: Pregled poruke
CoD4 se ne igra 1 na 1, ni BC2, ni CS.
Totalna glupost igrati te igre 1 na 1.

Igrajte Q3 ili Q4, to vec ima smisla 1 na 1.
Ima i klan i sve opcije od 1:1 do 10:10. Na njemu je samo se pojaviti na tom i tom serveru s tim i tim brojem igrača.
Stara 12.5.2010, 1:47   #1544
ninon
Član

Član od: 5.1.2007.
Zahvalnice: 64
Zahvaljeno 18 puta na 12 poruka

Ja poznajem ovog Juru sa moneta , i covjek bukvalno odvaljuje cod4 ali ooooodvaljuje, ja da sam na vasem mjestu ne bih se salio sa njim ,
ninon je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 12.5.2010, 1:56   #1545
holodoc
Deo inventara foruma

Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.892 puta na 1.077 poruka

Citat:
Juraj kaže: Pregled poruke
AA mi je retardirana igra, ne volim američku propagandu u kojoj su oba tima amerikanci, a drugi tim vide kao čečene(a i gameplay mi je užasno loš). Ako igru financira AA(USA vojska) znači da je neću igrati, isto kao s SG općenito, ok serija, ali šta je previše, previše je. Zatim ne postoji realna igra, niti AA niti COD nisu ni R od realizma. U stvarnom životu ti umireš.
Vau A COD, Battlefield i ostale ratne igre svežije krštenice ne propagiraju američku vojsku Otkud mi samo ta pomisao Smem da se kladim da ti se AA nije svideo samo zato što nema "instant reload -mega über penetration-nema šanse da lipšem" perkova koji od igre prave SciFi parodiju već moraš da se povinuješ zakonima fizike i zdravog razuma da bi ostao čitav. Kažeš timski rad? Hehe... Nisi ti dovoljno dugo igrao AA da bi naučio šta stvarno znači timski rad I kad to kažem ne mislim na krš od igre sa oznakom AA3 nego na stari dobri AA2. Budi muško (a ne COD pekmeza ) pa probaj tamo da praviš headshotove sa protivavionskim snajperima i to dok radiš kolut unapred ili stav na šakama
Citat:
Oba znamo da te smatram lajavcem i bezkičmenjakom dok to ne učiniš, ako si uistinu u njemačkoj kao što kažeš trebao bi imati flat, a na netu vidim da si aktivan non stop, a i veza ti ne bi smjela biti sporija od 4mb/s. Prema tome večeras bi čak mogao COD4 biti skinut, a ti spreman za igru. Kako to nije slučaj oprostiti ćeš mi što smatram da su ti riječi jače od dijela i da si najobičniji lajavac.
A jel ti stvarno misliš da svi Nemci imaju T1 linije?

Citat:
Veselim se našeme susretu, iako već znam da nećeš biti dostojan izazov.
Citat:
Ako nisi prepoznao jedan od boljih CFG to znači da ti je znanje ograničeno, a to mi ulijeva sumnju da moja pobjeda uopće ne bude vrijedna utrošenoga vremena, ali kao što sam reče i ja volim slomiti one koji smatraju da imaju skil, a sva snaga im leži u riječima. U svakom slučaju veselim se da te spustim na zemlju.
Ccc... Greješ pivo pre pobede Pa di to ima?
Citat:
Ja sam te izazvao, tvoje je hoćeš li se obračunati sa mnom ili ne.
A da nećeš možda i da mi poštom pošalješ jednu od svojih belih rukavica da se s njom sam sebe ošamarim pa da se nađem uvređenim i odgovorim ti na dvoboj? Ništa se ti ne sekiraj. Naći ću te ja već jednog dana online a ti upeglaj još malo svoj "M82 ča ča ča" pa da zaigramo ruski tango
Citat:
ninon kaže: Pregled poruke
Ja poznajem ovog Juru sa moneta , i covjek bukvalno odvaljuje cod4 ali ooooodvaljuje, ja da sam na vasem mjestu ne bih se salio sa njim ,
Šta ti nemaš screenshotove? A što se tiče "odvaljivanja" da probate kao komšije da zaigrate van Bosne? Možda promenite mišljenje o tome šta znači "odvaljivanje"
holodoc je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 12.5.2010, 3:00   #1546
Juraj
Starosedelac

Ja sam svoje rekao. Nema potrebe da odgovaram na ovo. Da smiješ igrao bi.
Citat:
ninon kaže: Pregled poruke
Tnx
Stara 12.5.2010, 3:05   #1547
Budimir_Trajkovic
Starosedelac

Član od: 16.7.2007.
Zahvalnice: 303
Zahvaljeno 676 puta na 365 poruka

Challenge accepted. Ko hoće sa mnom da se oproba u CoD 4?
Budimir_Trajkovic je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 12.5.2010, 9:13   #1548
nemanja77
Član

Član od: 26.11.2008.
Zahvalnice: 14
Zahvaljeno 19 puta na 16 poruka

o cemu vi pricate i vasi SS

SS nista ne znace ali bas nista

udjkete na publik i razvalite 2-3 mape i slikate pa posle nista

vec ako hocete SS da postujete,dajte sa warova
nemanja77 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 12.5.2010, 9:28   #1549
2SaiNt4U
Starosedelac

Član od: 1.2.2009.
Zahvalnice: 525
Zahvaljeno 1.136 puta na 594 poruka

Citat:
LOL... Ja uopšte ne pratim koji je server odakle ali sad kad Pjanović pomenu naziv =EX3D= sećam se da sam jedno veče igrao na serveru sa tipovima koji su u imenima imali taj prefiks i da sam samo na njima uspeo da levelujem jedno tri-četiri čina Sećam se da sam se čudio kako neko ko ima klanski tag može tako loše da igra a sad kad pomenuste da je server iz Srbije (verovatno i klan) ne ide mi u glavu da su tako loše igrali. Doduše dobro su mi došli jer mi niko nije rekao da se podaci o multiju čuvaju na lokalnom računaru pa sam deinstalirao Steam na lvl49 u nadi da ću nastaviti gde sam stao nakon ponovne instalacije. Oh kako li lepog iznenđenceta kad sam video da idem od lvl1 ponovo
LOL za tebe,.

Kao prvo, da pazis pre nego sto u usta stavljas neki klan, pogotovo sa takvim izjavama.
EX3D nikada nije igrao COD4.
2SaiNt4U je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku 2SaiNt4U na korisnoj poruci:
Cofi (12.5.2010), Kurajber (12.5.2010)
Stara 12.5.2010, 9:48   #1550
Kurajber
Novi član

Član od: 5.5.2010.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 4 puta na 3 poruka

Citat:
.........
I onda tishina, nema tona ....

Prvo lepo 3 puta izmeris pa onda iseces, pa onda dobijes i gibanicu i jogurt. Sve cemo da ti spremimo.

A ako Pjana kaze da smo ne organizovani kako da mu ne verujes, ipak njemu ljudi veruju kao teta Dafini i cika Jezdi.
Kurajber je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 12.5.2010, 9:54   #1551
nemanja77
Član

Član od: 26.11.2008.
Zahvalnice: 14
Zahvaljeno 19 puta na 16 poruka

Citat:
Kurajber kaže: Pregled poruke

Prvo lepo 3 puta izmeris pa onda iseces, pa onda dobijes i gibanicu i jogurt. Sve cemo da ti spremimo.

A ako Pjana kaze da smo ne organizovani kako da mu ne verujes, ipak njemu ljudi veruju kao teta Dafini i cika Jezdi.

hahah Pjana i njegovi komentari i iskustvo a tek skil
nemanja77 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 12.5.2010, 13:05   #1552
holodoc
Deo inventara foruma

Citat:
2SaiNt4U kaže: Pregled poruke
LOL za tebe,.

Kao prvo, da pazis pre nego sto u usta stavljas neki klan, pogotovo sa takvim izjavama.
EX3D nikada nije igrao COD4.
Što? Da niste možda na Unseco-voj listi zaštićenih klanova kojima preti istrebljenje pa ne smem i ja da vas malo "žvaćem"? Što se tiče imena imam poprilično dobro pamćenje tako da mogu bez problema da tvrdim da su momci imali =EX3D= prefiks ispred svojih nickova ali ne mogu da tvrdim da između znakova možda nije bilo razmaka. Ko zna... Možda imate igrače koji igraju na crno Sram da gi bude sve do jednoga

Citat:
Kurajber kaže: Pregled poruke

Pa ne znam šta ti kurajberu 'oćeš Da nisi i ti član "bivšeg 3D-a"?

Elem žao mi je gospodo ali neki ljudi ovde nemaju vremena da provode po 70 000 sati online samo da bi napravili par screenshotova tako da ćete ovog puta morati da mi verujete na reč kad vam kažem da je moj tata jači od vaših tata i da ćete morati da sačekate priliku da završim sa trenutnim poslom da vam to i dokažem Al da znate... Ako dođem i ne zateknem gibanicu i jogurt n*****li ste Ma n*****li ste i ako je bude
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku holodoc na korisnoj poruci:
jozvan_Kg (12.5.2010), Pjanovic (12.5.2010), Sh0m1 (12.5.2010)
Stara 12.5.2010, 13:16   #1553
Pjanovic
Banned

Holodoc, pusti ove slinave klince .
Slabo im izlazi du.pe vani, pa nemaju kisika u glavi .
A ni 2Saint kao gazda bi trebao malo da bude iskusniji, oprezniji, al djavola .

Cinjenica stoji, =EX3D= klan ne igra uopste kvalitetno timski BC2.
Mozete vi da se ljutite koliko god hocete, al kad god sam igrao na vasem serveru, a vi bili (skoro) kompletni, nikad nisam bio ni u jednoj mapi, impresioniran vasim timskim ucinkom.

Za razliku od vas, klan koji igra kvalitetno timski je =EM=. Iako ima omladinaca koji mi bas nisu dragi (eufemizam) , ljudi znaju da igraju timski.
Evo bas sinoc, razvaljivoa sam sa Engineer klasom (35-20 je cini mi se bio skor), bio prvi u timu, za jedno ubistvo imao manje bodova od prvog iz =EM= klana. I u "mojoj" ekipi (neorganizovana random gomila ) bilo jos 2-3 raspolozenih, al ni u jednoj mapi nismo im mogli nista...
Za razliku od toga, kad god dodjem na EX3D server, situacija je dijametralno suprotna . Tu retko kad izgubim partiju, mada iskreno ne igraju oni (EX3D) stalno u kompletnom sastavu.

Mozete ko curice da se ljutite, ali to je tako.

=EX3D= vs. =EM=, jel ste igrali nekada, bas bi bilo zanimljivo videti rezultat.

@Nemanja
Skill-a imam, i u CoD4 i u BC2.
To sto ti du.pe ne pomeris sa onog tvog servera i samo njega gledas kao reper, to je tvoj problem, ne moj .
I nemam volje ni strpljenja da se smaram sa klincima/nezrelim ljudima.

Poceo sam da uzivam u BC2 u punom smislu , sve manje stiskam "Tab".
Al sto je cudno, ranije sam stalno gledao, a imao dosta losiji skor.
Engineer klasa rulz.

Poslednja ispravka: Pjanovic (12.5.2010 u 13:24)
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Pjanovic na korisnoj poruci:
Sh0m1 (12.5.2010)
Stara 12.5.2010, 13:31   #1554
2SaiNt4U
Starosedelac

Član od: 1.2.2009.
Zahvalnice: 525
Zahvaljeno 1.136 puta na 594 poruka

Samo se vi deco igrajte.

gl & hf.
2SaiNt4U je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 12.5.2010, 15:33   #1555
Sh0m1
Deo inventara foruma

Član od: 28.11.2009.
Zahvalnice: 5.145
Zahvaljeno 994 puta na 697 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Sh0m1

ccc pjano ala te izvredjase
Otkud vi znate kakav je njegov skil u CoD4?! Jeste igrali sa njim??NE.
Ja jesam i valjda sam video kako covek igra,a igra odlicno(bolje od mene a i od ostalih ). A ovaj nemanja77 je izgleda ljubomoran.
No offense,ali ne pricajte o necemu sto niste videli.
Ko da ja sad krenem da vas pljujem da nemate pojma u bc2 a nikad nisam igrao sa vama
Sh0m1 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 12.5.2010, 15:54   #1556
Juraj
Starosedelac

Citat:
Sh0m1 kaže: Pregled poruke
ccc pjano ala te izvredjase
Otkud vi znate kakav je njegov skil u CoD4?! Jeste igrali sa njim??NE.
Ja jesam i valjda sam video kako covek igra,a igra odlicno(bolje od mene a i od ostalih ). A ovaj nemanja77 je izgleda ljubomoran.
No offense,ali ne pricajte o necemu sto niste videli.
Ko da ja sad krenem da vas pljujem da nemate pojma u bc2 a nikad nisam igrao sa vama
A boli mene znaš koliko šta holodek kaže, koliko je izvalio gluposti do sada čudi me što je još na forumu. Dokazali smo da nema niti hrabrosti niti skila da igra prema tome koga briga šta on kaže. Da ima mu** igrao bi, ali nema i samo je lajavac, i sam je to rekao.

A Panovic. Je li ime teme BC2 ili COD4?
Stara 12.5.2010, 16:17   #1557
holodoc
Deo inventara foruma

Citat:
A boli mene znaš koliko šta holodek kaže, koliko je izvalio gluposti do sada čudi me što je još na forumu. Dokazali smo da nema niti hrabrosti niti skila da igra prema tome koga briga šta on kaže. Da ima mu** igrao bi, ali nema i samo je lajavac, i sam je to rekao.

A Panovic. Je li ime teme BC2 ili COD4?
E nemoj da ti zveknem jedan transfazni torpedo direktno u inženjeriju pa da se pušiš sledećih nekoliko dana Znam ja da pubertet hoće da drma i u 22. godini (posebno ako si student) ali zar ti nije bilo dosta što su te već jednom banovali ovde? U stvari kad se malo bolje prisetim retki su forumi gde te nisu banovali baš zbog tog temperamenta I ko je onda tu lajavi krelac?

Zato se bolje pokrij ušima i čekaj da ti skrešem to salce na pravu meru u COD-u kad budem imao vremena Odrasli za razliku od tebe dete moraju i da rade
Stara 12.5.2010, 16:40   #1558
Juraj
Starosedelac

Vidim kako radiš. Ja sam barem danas odradio posao, uzeo dnevnicu i bio konstruktivan. Ti s druge strane. Ajde skreši me da te vidim. Samo laješ, a ne grizeš. Pokaži nam taj skil, ili si sada na poslu pa ljenčariš
Stara 12.5.2010, 16:56   #1559
holodoc
Deo inventara foruma

Citat:
Vidim kako radiš. Ja sam barem danas odradio posao, uzeo dnevnicu i bio konstruktivan. Ti s druge strane. Ajde skreši me da te vidim. Samo laješ, a ne grizeš. Pokaži nam taj skil, ili si sada na poslu pa ljenčariš
A kol'ka je danas dnevnica za trolovanje po forumima? Elem s' čuo ti za multitasking? To ti je ono kad možeš da radiš i u isto vreme i da pratiš pretplaćene teme i RSS feedove sa foruma A bato tehnologija? Jel ima to u Bosne na 8 "megabajta per sekundu"? A sad prestajem da se natežem s tobom jer posle ima da me bude žao bivših kolega koji će morati da čiste ovo đubre što obojica pišeš

holodoc out a ti Ilija lepo da smiriš živce i naučiš da igraš dok ne dođem da te oderem ko jarca jednom pošteno

P.S. Jesi naučio konačno nešto o Star Trek-u ili si se u njega konačno razočarao pa si rešio da troluješ malo o zemaljskim tehnologijama i igrama?
Stara 12.5.2010, 16:57   #1560
Pjanovic
Banned

Citat:
ali zar ti nije bilo dosta što su te već jednom banovali ovde? U stvari kad se malo bolje prisetim retki su forumi gde te nisu banovali baš zbog tog temperamenta
Pomesao si ga sa mnom .
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
call of duty, gameplay

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Call of Duty 2 Multiplayer!! alex92 Mrežne igre 72 4.2.2011 20:55
Call of Duty: United Offensive - domaci server igvan Mrežne igre 26 26.2.2010 18:25
Call of Duty - Nema teksta u meniju ForceWare Kvarovi 15 28.8.2006 19:28

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 1:18.