![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Veteran
Član od: 15.6.2009.
Zahvalnice: 40
Zahvaljeno 51 puta na 31 poruka
|
![]()
Meni je glupo ovo sa runama. Ipak neko ko ima celu stranicu runa je u dobroj prednosti. Tako da bih ja to izbacio. Sve ostalo u igri je extra. Jos da izadje nova mapa i patch sa boljom grafikom..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Igra mnooogo baguje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Veteran
Član od: 20.10.2008.
Zahvalnice: 208
Zahvaljeno 97 puta na 79 poruka
|
![]()
Ne bi trebao da imas problema jer ja sa 1mbit adsl igram skroz ok.
Verovatno imas FPS problem, uglavnom mozes da proveris(u toku igre pogledaj gornji desni ugao, tu ti stoji FPS i ping). Ako je do FPS onda idi u task manager i iskljuci proces LolClient.exe, to je privremeno resenje dok ne se ne popravi. Takodje ako to budes uradio igra ce se zatvoriti posle svake partije pa ces morati da restartujes klijent. |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Član
Član od: 16.9.2010.
Zahvalnice: 13
Zahvaljeno 13 puta na 8 poruka
|
![]()
I meni isto radi normalno na 1 mbit,desi se nekad da uspori ali brzo prodje.
Nego ljudi ja jeste da sam pocetnik u igri al snalazim se i igram solidno.Ali ne mogu da nadjem foru za onog nakaznog vukodlaka warvick-a ili kako se vec pise.Napakujem sve heroje i dodje on i iskida me.Probao sam sa svim mogucim herojima koje imam i koji se daju na random al kad je warvick protivnik i jos ako se razvije ne mogu mu nista. |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Veteran
|
![]()
Da warwick te nekad natera da bas popizdis. On je jedan od recommended heroja, sto znaci da nije bas komplikovan za igranje. Iako je sad free nemam zelju da igram sa njim. Bude jak zato sto na pocetku igre jungluje(bar vecina warwicka), pobije creepove na mapi i onda uzme bloodrazors. Ako ima dobar build stvarno je jak. Uvek moze da rikne kad ga napadne ceo tim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Član
Član od: 16.9.2010.
Zahvalnice: 13
Zahvaljeno 13 puta na 8 poruka
|
![]()
Pa iu tome je problem,sto uvek naletim na neke debile koji nemaju pojma i nikako da krenu svi zajedno na njega.NJega treba saseci u pocetku odma.Ako ga pustis da se razmase zdravo zbogom dovidjenja.Ja sam sad uzeo Akali i dosta je dobra,nije ni toliko teska za igru.A imam i tristanu otkljucao je preko face-a.Kakvo ludacko herojce kad se nabudzi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nadam se da će se igra popraviti u skorijem periodu. Za sada - delete.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Starosedelac
Član od: 16.4.2010.
Zahvalnice: 112
Zahvaljeno 163 puta na 128 poruka
|
![]()
Mišo igra nikom ne laguje, jedino ako igraš USA verziju igru? Možda ti je slab komp, kakav komp imaš?
Što se tiče runa meni je to OK. One služe da ti ubrzaju početak igre da se ranked igre ne bi vukle kao normal XD Samo problem je što jako puno lv30 igrača dolazi i igra normal igre pa su onda u prednosti... Mada juče smo dobili tim koji je imao 2 lv30 sa preko 200 pobeda ![]() A i rune ti služe da bi imao na šta da trošiš IP ![]() Što se tiče Warwick-a on je 1v1 heroj i tako stvari stoje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Veteran
|
![]()
Sto se laga tice, meni je pre neko vreme lagovalo bas u svakoj partiji. Zavisi samo kad. U jednoj npr posle 8 min, a u drugoj posle 30.
Ali onda sam udario defragmentaciju C i odmah posle toga nije bilo laga uopste. Ni u jednom trenutku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#151 |
Veteran
Član od: 20.10.2008.
Zahvalnice: 208
Zahvaljeno 97 puta na 79 poruka
|
![]()
mišoooooo daj pogledaj FPS i ping u toku igre pa postuj ovde kakvi su, ako imaš FPS lag, objasnio sam ti kako privremeno da središ par postova nazad
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Deo inventara foruma
|
![]()
FPS je 04, a ping je preko 200ms.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Veteran
|
![]()
Za sve koji vole Ashe(a i oni koji ne vole nebitno). Morate videti ovaj skin za nju.
http://leaguecraft.com/skins/2727-st...exture-p.xhtml Stvarno majstorski. Skin, spellovi, ikonice. Cak mi ovako izgleda kao da je jaca. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Novi član
Član od: 6.4.2010.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
@Miša
Slab ti je komp... vreme za menjanje kad bih se ja pito. Kako li ti OS radi na takvom kompu uopšte? |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 861
Zahvaljeno 1.729 puta na 992 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Novi član
Član od: 6.4.2010.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Na XP bi možda i mogo da igraš kad bi uvek gasio client i kad bi grafiku stavio na minimum, ali sa 7 možeš samo da se slikaš jer uzima sve resurse tvog ionako slabašnog kompa... Ja sam uspeo da igram bez laga i to na još slabijem kompu od tvog ali sa XP. Noviji komp mi je dobrano jači da bi furao i 7 i igrice.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Član
Član od: 6.4.2008.
Zahvalnice: 179
Zahvaljeno 28 puta na 21 poruka
|
![]()
Igrao sam mnoge mrezne igre ali ovoliku kolicinu ljudske gluposti na jednom mestu nisam video
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Veteran
|
![]()
Tako je to ako ides solo.
![]() Najbolje kad imas drustvo pa udarite arranged. Gde mozete normalno da komunicirate, bez rege quitera itd... Meni se desavalo mnogo puta da upadnem u tim sa retardima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Nisam uspeo bolje da analiziram igru ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
igrice, league of legends, online, proxy |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Stronghold Legends | Belfegor | Strateške igre | 28 | 16.9.2016 14:16 |
DotA | SuperG | Mrežne igre | 3586 | 27.8.2014 0:32 |
GT Legends | SV 84 | Simulacije vožnje | 20 | 13.9.2012 9:09 |
League Champions 2006-07 ONLINE SUSRET | L@KY | Online susreti | 0 | 7.1.2008 22:46 |
Rise of Nations VS. Rise of Legends | huligan | Strateške igre | 12 | 6.1.2007 23:17 |