![]() |
![]() |
![]() |
#1581 |
Banned
Član od: 5.7.2011.
Zahvalnice: 211
Zahvaljeno 135 puta na 91 poruka
|
![]()
Дуго тражим једну игру. Не знам тачно за коју је играчку платформу (DOS, Amiga), знам да сам играо на компјутеру.
У улози сте тенкића. Постављени у bird's view. Сами против свих на великој мапи, пуцате како војнике тако и друге тенкове. Пре сваког играња игре сам морао да урадим оно шта игра захтева, а то је било нешто типа ''Enter line 5 column 42'' (не сећам се тачно). Био сам баш мали и једва се сећам игре, али желео бих да је поново играм. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1582 |
Starosedelac
|
![]()
Već duže vreme ne mogu da se setim naziva jedne igre. Sećam se samo da je za Commodore 64. Igra je kao ti si neki vitez, i dolaziš do kapije nekog zamka, pa uđeš unutra, a odozgo te gađaju svakakve sanđame i veštice, a ti njih gađaš kopljem. To je sve čega se sećam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1583 |
Starosedelac
Član od: 15.5.2007.
Zahvalnice: 379
Zahvaljeno 401 puta na 272 poruka
|
![]()
knightmare?
(zurim, ne mogu da linkujem, guglaj pa vidi, mislim da je to) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1584 | |
Starosedelac
Član od: 17.5.2008.
Zahvalnice: 1.193
Zahvaljeno 661 puta na 483 poruka
|
![]() Citat:
Nazalost, ni ja se ne secam naziva ali se nadam da ce pomoci prethodna recenica... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1585 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() @Doolio mislim da nije ta, nisam mogao da nađem screenshots, ali vidim na wiki da je rađena samo za Amigu, a meni treba za C64. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1586 |
Starosedelac
Član od: 15.5.2007.
Zahvalnice: 379
Zahvaljeno 401 puta na 272 poruka
|
![]()
ima knightmare i za c64 i za spectrum... e sad, to sto ti pricas sam igrao sigurno, ima one kao zasebne ekrane, ti si na konju jel?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1587 |
C64 Legend
|
![]()
Ne znam koja je igra o kojoj pricate. Ali evo dve igre u kojima se pojavljuje vitez na konju. Interesantno obe igre maju boju u svom nazivu
![]() http://www.lemon64.com/games/details.php?ID=2847 (white viper) http://www.gamebase64.com/game.php?id=791&d=18&h=0 (black knight) Usput sam slucajno naleteo na ovu igru, a mozda je bas ta koju trazite: http://www.lemon64.com/games/details.php?ID=2225 (save me brave knight) Ova nije, ali na kraju se pojavljuje troglava azdaja, pa..: http://www.lemon64.com/games/details...&title=galivan (galivan) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1588 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1589 |
Starosedelac
Član od: 14.5.2008.
Zahvalnice: 897
Zahvaljeno 560 puta na 421 poruka
|
![]()
Moze li mi neko na osnovu ove slicice
![]() Nasao sam je davno na planetemu i jos me muci koja je to igra; strasno mi je poznata, al' ne ide mi bas od ruke pogadjanje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1590 |
Član
Član od: 3.1.2006.
Zahvalnice: 36
Zahvaljeno 74 puta na 50 poruka
|
![]()
Ljudi, pre vise od 10 godina (oko 2000.te) sam na kompu igrao 3D batine, mi smo je zvali FIGHT! Ali izgleda da se nije tako zvala, google mi nista korisno ne izbacuje. Secam se (ko juce da je bilo) da su se borci zvali Magnon (kameni lava borac), Cyber (robot), Veron (velika bogomoljka), Siren (plava devojka, plava koza mislim)... ko jos... ne mogu sada da se setim kako se ostali zvali, ali znam da je bila jos jedna zenska u crvenim gacicama, i neki japanac, kinez, neki guru sta li je. Verovali ili ne, google mi nista ne izbacuje iako kucam njihova imena. Zato pomoc jer ni google nije svemocan
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1591 | |
Banned
Član od: 5.7.2011.
Zahvalnice: 211
Zahvaljeno 135 puta na 91 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Echo Игра коју ти тражиш зове се FX Fighter, претпостављам. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1592 |
Starosedelac
Član od: 14.5.2008.
Zahvalnice: 897
Zahvaljeno 560 puta na 421 poruka
|
![]()
@Nighty
Nije to sto sam ja mislio, al' JESTE to ta igra ! Nekako sam propustio ceo Ganbare Goemon serijal (mozda zbog tog sto su skoro sve igre GG only JAP, pa u vreme kad sam "nabavljao" romove - ove sam namerno preskakao). Sa' cu da skinem za SNES, NDS i PSX - da nadoknadim propusteno ![]() Fala Ti puno druze ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1593 |
Član
Član od: 25.7.2011.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 7 puta na 6 poruka
|
![]()
Da li je nekom poznat naziv Capcomove beat 'em up igre kada dva lika, od kojih je jedan dugokosi plavušan sa mehaničkim rukama kao Jax od MK3 pa na dalje, i jedna riba rokaju zombije? Svi smo je zvali Mrtvaci, a prošlo je preko 14 godina i niko nema pojma koji joj je pravi naziv.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1594 |
C64 Legend
|
![]()
@Frank. Da nije Night Slashers? Neko je to skoro postavljao u Game-o-Kwizu ja mislim, ali ne mogu da se setim ko
![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Oggy na korisnoj poruci: | ||
Frank (26.7.2011), Nash Knight (26.7.2011) |
![]() |
#1595 |
Član
|
![]()
Jeste! Hvala ti puno. Planirao sam da je radim za blog jer mi je ostala u lepom sećanju, ali nisam mogao da se setim naziva.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1596 |
C64 Legend
|
![]()
Aha, ti pises za Gameblobs? Nista, nista, poz, samo napred
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1597 |
Član
|
![]()
Hvala na pomoći i podršci
![]() Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1598 |
Član
Član od: 12.4.2006.
Zahvalnice: 22
Zahvaljeno 5 puta na 4 poruka
|
![]()
Ukratko - igrica sa automata negde iz 90-tih , na pocetku biras 3 lika i smenjuju se u borbi nakon sto neko od njih "pogine" ... bila je neka fora sa tzv "strkljanjem" odnosno punjenjem energije ...
Secam se nekih likova - jedan debeli sa lancima koji gadja tim lancima , neki coveculjak slican majmunu koji se penje na ledja protivniku i udara po glavi itd... Ne secam se vise nicega , imao sam 10-tak godina kada sam to zadnji put igrao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1600 |
Član
Član od: 12.4.2006.
Zahvalnice: 22
Zahvaljeno 5 puta na 4 poruka
|
![]()
Hvala pronasao sam je , u pitanju je bio King Of Fighters '94
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
ime igre, imena igara |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Ne mogu da se setim imena igre... | !!!NWO | O igrama uopšte | 729 | 8.10.2024 13:06 |