![]() |
![]() |
|
Mrežne igre Multi-player igre |
Pregled rezultata glasanja: Korisni linkovi za World of Tanks | |||
Link ka temi sa kodovima: http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=77073 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Oficijelni sajt EU servera: www.worldoftanks.eu |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Glasova: 0. U ovom glasanju ne možete da učestvujete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#16041 |
Deo inventara foruma
Član od: 16.6.2008.
Zahvalnice: 619
Zahvaljeno 875 puta na 758 poruka
|
![]()
Na T8 turnirima se npr. igra iskljucivo sa T32 i AMX 50 100, prvi da trpi i udara, drugi da udara na kvadrat. (:
To sto nije noob friendly tenk, pa siemke u njemu lako mozes da dobijes nikako ne znaci da je los. P.S. Broj ubistva je nebitna kategorija u statistici. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16042 |
Član
Član od: 29.6.2012.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 55 puta na 43 poruka
|
![]()
I ja isto kazem da je kompletna statistika nebitna ali opet vrlo dobar pokazatelj koliko je neko dobar sa nekim tenkom, u ovom slucaju ne govorim za one frikove koji imaju po 4-5 hiljada partija sa primer pz 2 i sada on mi nadje soli pamet a nije mrdnuo dalje od tog tenka.
Opet ni to ne mora da bude neko merilo ko je kakav u igri ali on sada ne pise da je T32 dobar tenk zato sto je stvarno tenk dobar nego sada to pise iz inata da bi kao meni ili nekome nesto dokazao, meni jednostavno nema potrebe da bilo sta dokazuje jer sve te tenkove sto on ima u garazi ja sam ih vozao pre vise godinu ipo dana jos kada on nije ni ovo planirao da igra tako da se jos uvek vrlo dobro secam koji je tenk kakav bio onda tako da ne moze da bude neke prevelike razlike od mog zadnjeg igranja i ovog sada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16043 |
Deo inventara foruma
Član od: 16.6.2008.
Zahvalnice: 619
Zahvaljeno 875 puta na 758 poruka
|
![]()
Nisam rekao da je statistika nebitna kao pokazatelj, vec da je broj ubistava nebitan deo statistike.
LM, izasao je novi XVM, test 5. Ispravljena je greska sa preklapanjem prosecnog dmg-a sa tekstom i dodat je srpski jezik (nije da imam nameru da koristim, niti da imam ideju sta im to znaci, ali eto, dodat je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16044 |
Starosedelac
Član od: 30.3.2013.
Zahvalnice: 178
Zahvaljeno 237 puta na 194 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16045 |
Banned
Član od: 25.8.2012.
Zahvalnice: 37
Zahvaljeno 7 puta na 6 poruka
|
![]()
Је ли добио неко од вас бесплатан код за игру?
http://worldoftanks.eu/en/news/45/go...ative-contest/ Ја сам јуче гласао, па ми тражили да се региструјем, па сам то урадио, па сам послао глас, па ми тражили поново да се региструјем код других да бих добио код, па сам и то урадио, и онда ми кажу да нисам гласао али сам на листи. Ја одем поново да гласам и видим да је мој глас ту, па кад одем поново да узмем код опет тражи податке и каже да сам се регистровао са тим подацима. Пише и као треба да прође 24 сата од регистрације. Ја пробао и данас и опет ништа. Је ли нас за.ебавају или шта? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16046 | |
Član
Član od: 13.7.2010.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 6 puta na 6 poruka
|
![]() Citat:
Elem, onda sam se počešao po glavi i rekao sebi "Ček druže, povuci ručnu, ti ovde nešto ne radiš kako treba..." (posle 1,5K - malo sam sporokapirajući ![]() U poslednjih hiljadu partija su mi statsi po Noobmetru ili u "good" ili na granici, i nerviram se što sam sebi ubio prosek sa onih prvih 1,5K i noobovskim eksperimentisanjima. Sa druge strane, drago mi je da popravljam svoju igru. Prvih nekoliko hiljada partija, kažu iskusniji, su ti za eksperiment, privikavanje na igru i njene cake. Tu negde odlučiš šta ti se igra, vidiš šta ti leži (čak i tenkovi u istoj grani se nekad VEOMA razlikuju po stilu igranja), stigneš u ozbiljnije tierove i vidiš na čemu si. Po meni, još je prerano da ti ljudi kažu "E, dobar si!" ili "Noob!!! Please uninstall!", samo se opusti, igraj i UČI na svojim/tuđim greškama. Rezultati će doći. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16047 |
Član
Član od: 1.10.2012.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 20 puta na 15 poruka
|
![]()
Koji ste vi likovi pa se raspravljate kao deca, pa svaki tenk, narocito tir 8 tenkovi koji su najizbalansiraniji imaju svoje prednosti i nedostatke.
I @toxic sada sam igrao taj easy8 i t32 se koristi obavezno na mapama gde moze da se igra sa isturenom kupolom, postavis ga i on obicno drzi stranu. Upotrebljavaju se obavezno i amx50 100, amx13 90, t69 i is3, sve zavisno od mape to je i odluka u kojoj kolicini koji tenk, ali ne postoji zlatno pravilo da uzecemo ove zato sto su bolji od drugih. @Bokile tebi se svideo tenk i nema potrebe da sada ikome dokazujes da je bolji od drugih, tebi je on dobar, eto meni npr je bolji is3 ali kazem ti svako ima svoje miljenike, nemojte se samo raspravljati, valjda ovaj forum koristimo da pomazemo jedni drugima a ne da se napusavamo. I obavezno nastavi liniju do e5, eto imas test server pa ga probaj. I zvanicno usao sam u klan. Vecina dobrih traze dosta 10-ki, kao EFE, u KAZNU sada ne moze se uci nikako, postoji cak i lista cekanja, hteo sam u Exnom, rekose nemam dovoljno iskustva pa mogu samo u Exn0m, i znam da je isto ali necu u klan koji je kao prikolica prvom, pa sam konkurisao u UNICU i primise me bez problema, nisu optereceni cwom sto mi odgovara, a igrace kampanju, i puni su unicum igraca, sto mi je takodje odlicno da naucim jos ponesto. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16048 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.649
Zahvaljeno 11.178 puta na 7.147 poruka
|
![]()
Pukao je GoldenJoystick sajt pre 3-4 dana jer se na GMG-u dele besplatno Civ V ili Mafia II uz glasanje, pa je navala ogromna.
Ufff, odvratni su mi ti unicum-i fuj, dovoljno je da sam par puta igrao randome sa njihovim top platoon-om (commander, deputy...) gde su odmah počeli da *****ju kako su svi noobovi osim njih, i ne, nije bilo zezanje. EDIT: Greška, pomešao sam klanove, nisu bili UNICA nego IDEAL, izvinjavam se. Poslednja ispravka: DeCoy (13.10.2013 u 10:01) |
![]() |
![]() |
![]() |
#16049 | |
Član
Član od: 13.7.2010.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 6 puta na 6 poruka
|
![]() Citat:
GZ za klan ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16050 |
Starosedelac
|
![]()
Ajde i ja malo da branim neke tenkove.
IS-3 - tenk koji (kad neko zna da ga koristi) zna da prezivi nemoguce situacije. Potrebno je navici se na taj paciji kljun. Treba ga igrati agresivno. Tenk je rikosetan kao ni jedan na tier 8. T32 - Hull down, defanziva, namestis se i cekas, premestanje od zaklona do zaklona. U odredjenim situacijama (top tier, novije mape sa puno "rupa" u terenu) nezamenljiv. 50/100 - nikao nije za nove igrace, ko sa ovim pogine posle prvog ispucanog okvira nek ga prodaje odmah. Jeziv DMG. Ako ga vozi neko ljubicas - bice mrtvih svuda. Nikako noob friendly. KV-4 - pokretni bunker, spor, neokretan, trpi sve i svasta, ako se nadje sam -game over. Meta za arty i druge tenkove zbog velicine. Tiger 2 - sniper, druga linija, nikako noob friendly. 110 - trenutno jurim, ali kao protivnik (ako ga vozi neko sa IQ vecim od broja cipela koje nosi) veoma nezgodan protivnik. 4502 - pa to i nije heavy... Kad bih morao da zadrzim samo tri: IS-3, Tiger II, T32. Zasto: svako od njih ima neku izrazenu osobinu koju mozete koristiti u zavisnosti od vaseg raspolozenja. disclaimer: moje licno misljenje zasnovano na tome da nisam neki odlican igrac vec "average Joe". |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku PlazmaKeksWoT na korisnoj poruci: | ||
Cavic_Bronx (14.10.2013) |
![]() |
#16051 |
Banned
|
![]()
Ево сад сам добио обавештење да ми стиже код.
https://goldenjoysticks.greenmangaming.com/success Изабрао сам Мафију 2, једино што немам рачунар који то може да тера. Саставићу нешто тек следеће године... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16052 |
Starosedelac
Član od: 30.3.2013.
Zahvalnice: 178
Zahvaljeno 237 puta na 194 poruka
|
![]()
evo ja sam dosao do onog dela gde biram igru
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16054 |
Banned
|
![]()
Сад сам купио Т-34. Која је ово фора с њим? Као је брз, 56км/х, а обртни момент 0, односно вуче се к'о пребијена мачка, нарочито при окретању.
http://worldoftanks.com/encyclopedia...les/ussr/t-34/ И што је још горе, мотор му има 480 коњских снага, а други мотор који може да се угради има 500. Значи кад му уградим боље делове, пошто су они тежи од фабричких, тенк ће бити још спорији. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16055 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.649
Zahvaljeno 11.178 puta na 7.147 poruka
|
![]()
Za brže okretanje služe gusenice. I ovo je pre svega arkada, a ne simulacija.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16056 | |
Starosedelac
Član od: 16.11.2008.
Zahvalnice: 113
Zahvaljeno 301 puta na 247 poruka
|
![]() Citat:
Kupi mu gusenice i onaj zadnjii top i bice ok. Ja sam imao taj zadnji top istrazen od pre... ne znam odakle ali sam ga imao. Sreca je sto kupola ne trazi mnogo iskustva. Motor mu jos nisam ubacio meni je ovako dobar. Mislim da i necu trositi 5k iskustva na motor jer su gusenice ucinile tenk dosta agilnijim a i brze ide !!! Nego da PITAM i ja nesto.... Skinuh test 8.9 ali... nece da se nakaci na server. U cemu je stos???? BTW uzese i meni pare !!! ode 180 din za 200 golda !!! Pazario ona mesta u barakama i sad mi je jasno zasto to svi kupuju, jos sad na popustu. Stvarno je mucenje igrati sa posadom bez iskustva i vestina. Pazario sam francuski TD iz 7 i za razliku od one kornjace iz sestice moze nesto i da dinguje a najveca je sreca ako preko puta tebe stoje oni sto ne znaju gde da gadjaju ![]() Jos nesto sam hteo da pitam, ovo za obuku posade, sad kad imam u barakama mesto. Pretrenirao sam posadu sa is3 na is8 a onu sa IS8 (bila na 91 posto) stavio na IS3. Kako je on elite havy tenk, jer sam mu sve istrazio, to znaci da ako se opet uhvatim njega i istreniram ovu posadu na recimo jos dve vestine - popravka i jedna specificna, da cu isto moci tu posadu da pretreniram za IS7 ??? I tako u nedogled???? Poslednja ispravka: VITKO (14.10.2013 u 16:11) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16057 |
Banned
|
![]()
Да, да...
Сад сам пробао по путу, и максимална брзина је 48. Значи то су подаци за потпуно набуџен тенк... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16058 |
Banned
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 2.493
Zahvaljeno 2.069 puta na 1.046 poruka
|
![]()
T32 ne valja... T32 nije dobar...
![]() Ma tenk je katastrofa... ![]() Idem ja tako mapom gledam svoja posla kad iskočiše mi 2x IS3, i ja šta ću, kuću ja ih razvalim obojicu. ovaj tenk stvarno ništa ne valja... ![]() Poslednja ispravka: Bokile (14.10.2013 u 19:12) |
![]() |
![]() |
![]() |
#16059 |
Starosedelac
Član od: 20.11.2011.
Zahvalnice: 405
Zahvaljeno 125 puta na 100 poruka
|
![]()
A pre 3 dana uze amx 50 100 po punoj ceni! SUDBINO!!!
http://worldoftanks.eu/en/news/44/top-tree-amx50b/ Poslednja ispravka: DeCoy (14.10.2013 u 18:43) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku xandar na korisnoj poruci: | ||
cages (14.10.2013) |
![]() |
#16060 |
Član
Član od: 21.1.2008.
Zahvalnice: 13
Zahvaljeno 19 puta na 18 poruka
|
![]()
Ima li jos neko problema sa sajtom wotcs.com?
Ne prikazuje mi najnovije podatke klana, vec nekoliko dana .... |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Forsaken World online! | N.K.P.D. | MMORPG igre | 715 | 9.2.2012 21:43 |
World of Goo | polarnimeda | Male igre | 77 | 23.3.2010 6:33 |
Svet kompjutera 12/2008 | oluja | Sadržaj novog broja SK | 147 | 23.12.2008 14:33 |
Konkurs World Press Photo 2009 | VojaM | Fotografija | 0 | 23.10.2008 17:33 |
WTS World CCN 4.17 Freelancer Mod | loki | Mrežne igre | 0 | 17.6.2008 14:36 |