Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Akcione igre
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Akcione igre First-person-shooteri i slično...

Pregled rezultata glasanja: Srpski prevod za S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=52117 0 0%
Linkovi za download: 0 0%
http://www.mediafire.com/?glzzol4oyrzyz0t 0 0%
http://www.4shared.com/file/ZG7g-Wln...bian_v101.html 0 0%
Za englesku verziju igre: Kad ubacite folder "gamedata" od prevoda u glavni folder igre, potrebno je da promenite naziv foldera rus ( gamedata\configs\text\rus) u eng 0 0%
Prevodilački tim: kvare_cg; Pjanovic; purke62; Alomovica; Strelok; BooQy; strelok4556 0 0%
Glasova: 0. U ovom glasanju ne možete da učestvujete

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 3.5.2011, 16:33   #1621
purke62
Veteran

Član od: 22.7.2008.
Zahvalnice: 43
Zahvaljeno 301 puta na 180 poruka
Određen forumom Re: S.T.A.L.K.E.R. : Call of Pripyat

Prvo učitavanje igre može da potraje prilično dugo , mada je 20-30 minuta mnogo ili se tebi samo čini da je toliko.Samo prvo učitavanje traje duže jer tada igra snima tvoju kofiguraciju i pravi profil za tvoja optimalna podešavanja, svako sledeće učitavanje igre je normalno i traje 1-2 minuta, zavisi od konfe.
purke62 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku purke62 na korisnoj poruci:
BrutaLiS (3.5.2011)
Stara 3.5.2011, 16:51   #1622
BrutaLiS
Deo inventara foruma

Član od: 2.7.2007.
Zahvalnice: 703
Zahvaljeno 888 puta na 379 poruka

A do koliko je normalno za to prvo. Evo zadnji put sam merio, nekih 15-20min.
BrutaLiS je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 4.5.2011, 0:49   #1623
sloba
Član

Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 529
Zahvaljeno 122 puta na 66 poruka

Citat:
BrutaLiS kaže: Pregled poruke
A do koliko je normalno za to prvo. Evo zadnji put sam merio, nekih 15-20min.
Mnogo bre to, rucak da skuvas dotle! Ne secam se kolko bese tacno ali nije vise od minut-dva. Mozda da uradis neki patch a?
Ja sam igrao sa Update v1.0005 i complete 2009 modom i odlicno je radila.
sloba je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku sloba na korisnoj poruci:
BrutaLiS (4.5.2011)
Stara 4.5.2011, 1:39   #1624
BrutaLiS
Deo inventara foruma

Ovaj CD koji ja imam je verovatno bez ikakvih updateova. Ma znam da je puno, nijedna igra se nikada nije toliko ucitavala. Bas nijedna. Par puta sam restartovao racunar, jer sam mislio da se zamrzlo i kraj, posle slucajno izadjoh napolje i kada sam se vratio vidim promenio dole natpis. Bilo nesto tipa loading textures, pa onda servers ili tako nesto, nisam ni dirao kada sam video da se menja. Ali uvek toliko ucitava kad prvi put udjem u igru. Kasnije na load game, udje za minut.
Stara 4.5.2011, 1:58   #1625
Sir Spamalot
Član

Član od: 21.8.2007.
Zahvalnice: 148
Zahvaljeno 181 puta na 87 poruka

Citat:
Ovaj CD koji ja imam je verovatno bez ikakvih updateova. Ma znam da je puno, nijedna igra se nikada nije toliko ucitavala. Bas nijedna. Par puta sam restartovao racunar, jer sam mislio da se zamrzlo i kraj, posle slucajno izadjoh napolje i kada sam se vratio vidim promenio dole natpis. Bilo nesto tipa loading textures, pa onda servers ili tako nesto, nisam ni dirao kada sam video da se menja. Ali uvek toliko ucitava kad prvi put udjem u igru. Kasnije na load game, udje za minut.
Mrzi me da prevodim, evo sta sam nasao

Now to some suggestions that might help :

- Oldest one in the book but try updating your graphics drivers. These :
http://www.nvidia.com/object/win7_wi...7.45_whql.html
are the latest for your card.

- Try updating direct x to the latest version :
http://www.microsoft.com/downloads/d...a-9b6652cd92a3

1- Make sure you are not running the FRAPS program. This causes problems with Call of Pripyat.

2 - If your game is a steam version (& that seems likely, given where we are), make sure your steam is not running in any compatability modes. (or your CoP shortcut, if you are launching from one). If you don't know, you right click the icon & choose properties.

3 - Try deleting the user.ltx file you will find in program files > steam > steamapps > common > stalker call of pripyat before running the game.

4 - If you have more than 1 soundcard available (ie an on board one & an add on soundcard) try swapping which one you are using. If you have an add on soundcard, try disabling it & using the onboard sound instead.

5- THE NUCLEAR OPTION - If all else fails, the blunt instrunment of a windows re-install normally fixes most problems. Whether this is a possibility or a crazy idea for you, you will already know.

Liku je pomogla stavka 2.
Sir Spamalot je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Sir Spamalot na korisnoj poruci:
BrutaLiS (4.5.2011)
Stara 4.5.2011, 13:11   #1626
BrutaLiS
Deo inventara foruma

Probacu, inace ja sve vreme pricam o SOC verziji
Stara 4.5.2011, 13:32   #1627
sloba
Član

Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 529
Zahvaljeno 122 puta na 66 poruka

Citat:
Probacu, inace ja sve vreme pricam o SOC verziji
E d, prepirucio bih da se predje na SOC temu, sjde da ne postoji ali posto je ima trebalo bi tamo da nastavis.
sloba je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku sloba na korisnoj poruci:
BrutaLiS (4.5.2011)
Stara 4.5.2011, 17:10   #1628
Levčanin
Starosedelac

Član od: 18.12.2008.
Lokacija: Srbija/Šumadija Avatar: -~~=<¤÷×÷¤÷×÷¤÷×÷¤÷×÷> (anakonda ili piton)
Zahvalnice: 340
Zahvaljeno 241 puta na 189 poruka

E igra je fenomenalna...
Imam win 7x64 a igru verziju eng 1.6.02. i stavio sam prevod sa folderom samo prekopirao i lepo radi sve. E sad jel treba da nakalemim ovaj COMPLETE mod i kako se to radi? jel će da mi zezne save jer onda ne bih ?

Jel može da mi neko objasni kako se traže artefekti sa aparatom na O ?

Našao sam samo ono volanče a bradati mi dao da tražim ribicu, to sam izabrao?
Kad idem po anomaliji artefekt je nevidljiv i uvek poginem... Ev sad ću na put sa pilotom, dotle sam stigao i oduševio sam se koliko je dobar trip sa prevodom i opšte koliko je ovaj deo dobar isto kao prvi...
Levčanin je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 4.5.2011, 17:51   #1629
kuureee
Starosedelac

Član od: 23.12.2008.
Zahvalnice: 557
Zahvaljeno 156 puta na 125 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku kuureee

Sad cika kure sve lepo kaze.

Ako ubacis MOD mislim da ,moras sve iz pocetka.Igraj ti lepo ovako suvu verziu ,a drugi put kada budes prolazio ti ubaci MOD.

Artefekte trazis tako sto kada izbacis uredjaj na O pratis na displeju zeleni krizic pune boje ,pratis ga tako sto taj kruzic treba da ti stane na centar uredjaja.
Izvadis i sraf na 6 pa ih bacas okolo dok trazis i gde se odbijaju tu ne prilazi.
Obavezno se leci dok ih trazis svim i svacim.E da ,nekad ce taj kruzic da se pojavi na centu uredjaja ,a nema ga nigde ,sacekas malo ,gledac lavo desno i on ispadne iz zemlje.

Bradonja ce ti uvek dati kontra od onoga sto imas da nadjes.Takodje cesto sejviraj igru.
Posle izvesnog vrenmena ces da naletis na neki vec bolji uredjaj i laksi za artefektie.

Cinime se da ti negde vec pomenu kako ti se cini da igrica nije nesto?

I sta kazes ,jer bal malo dobra?
kuureee je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku kuureee na korisnoj poruci:
Levčanin (4.5.2011)
Stara 4.5.2011, 18:36   #1630
Levčanin
Starosedelac

Ma izgleda da sam prošle god 'kupio' neku drugu verziju igre pa mi se nešto nije činilo sve na mestu... Nisam znao kako da se popnem na onaj plato pa sam isp*izdeo i otišla na na uninstal

Sad sam se natenane zaigrao 2 noći i pažljivije čitao dijaloge i dopala mi se. Onda sam ubacio prevod (jedva) i krenuo sve ponovo i naravno igra me 'uvukla' u priču kao SoC tako da sam uzeo po 4ti put da gledam Battle for Chernobil...

pa ja sam to sve probao nekako sa sa onim osnovnim aparatom na O i bacam šrafve po anomaliji, ali definitivno ne vidim da se nešto mrda na displeju aparata... jel treba da doteram osvetljenje u igri , vidim samo da svićka jednolično ?

Igra je super.... Zona me zove, odo'
Stara 4.5.2011, 18:58   #1631
M.Silenus
Veteran

Član od: 27.12.2005.
Zahvalnice: 99
Zahvaljeno 124 puta na 82 poruka

Kod osnovnog detektora poenta je u brzini svitkanja. Maltene igraš toplo-hladno sa artefaktima.

Gledaj da što pre nabaviš bolji detektor
M.Silenus je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 8.5.2011, 11:19   #1632
Maranellob
Član

Član od: 5.1.2009.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka

Jel ima neko sifre za ovo, skinuo sam neke trainere al nerade, pa ako neko ima neka postavi i objasni kako da rade znaci sifre da imam neogtaniceno municije, skacem letim ko supermen itd...
Maranellob je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 8.5.2011, 22:38   #1633
MICROCOMP DOORS
Veteran

Član od: 26.1.2008.
Zahvalnice: 473
Zahvaljeno 182 puta na 77 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku MICROCOMP DOORS

Sta ce ti sifre? Nije fora ako tako igras...
Ako uvecas pare pomocu cheat engine-a to i ajde(Ni to nije bas dobro),al traineri su sr*nje sem ako si stao negde,zasr*o i moras ispocetka,pa da "preskocis" do tog dela.
MICROCOMP DOORS je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 8.5.2011, 22:56   #1634
Djordje Turjacanin
Deo inventara foruma

Član od: 15.6.2008.
Zahvalnice: 491
Zahvaljeno 1.031 puta na 664 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Djordje Turjacanin Slanje poruke preko Skypea korisniku Djordje Turjacanin

Pa makar pare nisu problem u ovoj igri, sakupiš par artifakata po raznim anomalijama, dadneš artifakte Bradonji i dobiješ brdo love. A što se tiče letenja, skakanja i slično
za to samo jedan
Djordje Turjacanin je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Djordje Turjacanin na korisnoj poruci:
BrutaLiS (8.5.2011)
Stara 9.5.2011, 13:21   #1635
MICROCOMP DOORS
Veteran

Član od: 26.1.2008.
Zahvalnice: 473
Zahvaljeno 182 puta na 77 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku MICROCOMP DOORS

Tu se skroz slazem,ja sam pre za max. sat vremena (ne u igrici nego zapravo) skupio oko 300.000. Odes u skadavsk,podesis na krevetu da spavas do 8 ujutro,ides po anomalijama,vratis se prodas bradonji(ako je dobar/redak artefakt,sacuvas ga za kasnije,dok ga bradonja ne bude trazio),odes da spavas i tako u krug...Sad mnogo je lakse sa veles detektorom, a sa svarog-om(prototip) je jos lakse.
MICROCOMP DOORS je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 14.5.2011, 18:22   #1636
Levčanin
Starosedelac

Ova igra je neverovatno dobra. Celu noć sam proveo igrajući i par puta me dobro isprepadaše one spodobe u zoni, ne pamtim kad sam se cimnuo od tastature tako... Prosto ne znam šta mi bilo da ne odigram ovo natenane kad je izašlo... Mada mi je drago što imam sada prevod pa sve natenane...

1. A jel svaki put kada je emisija anomalije se napune sa novim artefektima pa ponovo mogu da ih pokupim. Jel se isplati artefekte pokupljene u Jupiteru nositi u ZAton kod bradonje jel tamo bolja cena ili da sve prodam u Janovu na stanici kod onog njihovog?

2. Kako da dođem do boljeg odela i budženja oružja? Doneo sam onom bravaru elekroničaru one kondezatore kaleme i pločice iz fabrike cementa ali on kaže da to nije dovoljno još mmi ize 1800 za crnu kutiju i otkaza mi jedan zadatak o helikopteru u onoj zoni zapadno od stanice pa sam dobio nove lokacije. Jel sam se mnogo zeznuo ?

Rekao bih da sam još na početku igre trenutno ali kad vidim one u janov stanici da mnogi imaju ona bolja odela a ja sad tek prvi šlem stavio (na vrhu onog tornja) i samo šine i optiku, osećam se kao sirotan pored njih, hoću i ja, jel treba da se strpim još vidim da kažete da se u Pripjat ne sme bez odela

3. Kako da napravim in game Screen shot, ne mogu da popamtim kako se savlađuju različite spodobe kad pitam onog Zveroboja u podrumu stanice, ne smem da krenem u fight bez onih njegovih preporuka?

Hvala na prevodu, super je (mada vam gramatika nije jača strana )
Stara 14.5.2011, 18:30   #1637
Djordje Turjacanin
Deo inventara foruma

Član od: 15.6.2008.
Zahvalnice: 491
Zahvaljeno 1.031 puta na 664 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Djordje Turjacanin Slanje poruke preko Skypea korisniku Djordje Turjacanin

1. Da, kad bude emisija ponovo se napune anomalije. Ne vjerujem da je isplativije jer moraš plaćati i vodiča za put.
2. Kupuj od onoga u Janovu(ne sjećam se kako se zove), možeš i naručiti oružje i odjelo od onoga u Zatonu što prodaje nove stvari.Za budženje oružja moraš donijeti majstoru one pakete alata. Što se tiče zadatka, to se ne sjećam.
3. Pomoću nekog programa tipa FRAPS, WeGame, Xfire.
Djordje Turjacanin je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Djordje Turjacanin na korisnoj poruci:
Levčanin (15.5.2011)
Stara 14.5.2011, 18:35   #1638
Pjanovic
Banned

Član od: 22.1.2007.
Zahvalnice: 2.940
Zahvaljeno 2.739 puta na 1.903 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Pjanovic

Citat:
Levčanin kaže: Pregled poruke
3. Kako da napravim in game Screen shot, ne mogu da popamtim kako se savlađuju različite spodobe kad pitam onog Zveroboja u podrumu stanice, ne smem da krenem u fight bez onih njegovih preporuka?
Zar nemas u PDA spisak svih zadataka i razgovora sa svim NCP-ovima.
Pjanovic je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 14.5.2011, 18:35   #1639
kuureee
Starosedelac

Član od: 23.12.2008.
Zahvalnice: 557
Zahvaljeno 156 puta na 125 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku kuureee

3. Screen shot ti se stavlja negde u foleder ,mislim da je u Libraries ,potrazi ga tu negde.

2.O Pripjatu jos i ne razmisljaj ,daleko je to.
Prvo malo precesljaj Zaton pa onda cirkulisi na relaciji Zaton -Jupiter.

Moras naci prvi alat ,za finu obradu cinimi se pa daj alkosu na brodu ,daj mu i jedno dve votke ,pa ce to da ti namesti.ne moj mnogo votke da mu dajes da se nebi komirao posle ne moze da se probudi danima.

Sto se tice artefekteta pojavlju je se posle emisije i najbolje ti je da sam proveris kod svakog koliko ko nudi pa odaberes najbolji tender.

Tako isto i razne stvari sto naletis na njih ,dokumenta ,kljicevi...das savkom da pogleda pa vidis sta ti kazu.
Ja sam neke stvari znao danima da nosim ,cisto da vidim mozda se neko sam javi da mu treba to.

Za odelo kupi dobar pancir sto nose marinci i nabudjis ga kod aklosa kao i sve ostalo.Kao i slem. Tek kada budes isao u Pripjat narucices kod brzog odelo ,a do tada je sasvim dovoljno to sto nabudzis.

Evo malo moih skrenshotaKliknite na sliku za veću verziju

Ime:	184282_179129968798054_100001031550037_415595_8135621_n.jpg
Viđeno:	27 puta
Veličina:	77,1 KB
ID:	39671
181660_190642260955896_100000303716063_519223_2248 982_n.jpg
Priložene slike
Kliknite na sliku za veću verziju

Ime:	181660_190642260955896_100000303716063_519223_2248982_n.jpg
Viđeno:	19 puta
Veličina:	54,2 KB
ID:	39672  

Poslednja ispravka: kuureee (14.5.2011 u 18:43)
kuureee je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku kuureee na korisnoj poruci:
Levčanin (14.5.2011)
Stara 15.5.2011, 7:18   #1640
Levčanin
Starosedelac

Kakva igraaaaaaaaaa opet sam celu noć igrao, glava mi kao da sam zgutao one PSI tablete. načisto ću da se upropastim...

1. A jel probao neko varijante budženja opreme i oružja. rešio sam sad da pokupim sav alat na one prve dve mape. Kome je najbolje dati sav alat, onoj pijanici Kardanu u Skadovsk ili onom drugom majstoru na drugoj mapi na stanici u Janovu ? Ko je bolji majstor da napravi bure

2. Čemu služi egzoskelet kad je onako skup kod Brzog ? jel mi treba za Pripjat ?

3. Nabavio sam VESA odelce. Jel sad mogu u Pripjat sa njim jel ono ima onu gas masku (sistem sa zatvorenim disanjem)? Jel treba i ekipi da nabavim po VESA ? I sa koliko ljudi treba da pođem ( neću valjda sam sa ZULU to jr samoubistvo )

4 Pjanović - Slikao sam sa FRAPS ali i probao sam da uđem u PDA i čitam statistiku ali ništa ne mogu da vidim, samo mi pokazuje poslednjeg sagovornika i njegovu statistiku , a u statistici su samo nabrojani razgovori i događaji po vremenskom rasporedu ali kad kliknem na neki ništa se ne desi... Jel imam bag u igri ili ne imem da koristim lepo PDA statistiku ?

4 Djordje - ISPLATI se doneti artefekt iz Jupitera u ZAton , bradati i Sova daju malko više, doduše kad se oduzme put plaćen Pilotu, ne sećam se dal mi se račun složio al sam morao i ovako i onako da idem. šta ću kad volim da uvalim Bradonji i Sovi skuplje makar mi se i ne isplatilo

Poslednja ispravka: Levčanin (15.5.2011 u 7:26)
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
call of pripyat, cop, pripyat, radiation, s.t.a.l.k.e.r., stalker

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
CoD 6: Modern Warfare 2 Isko Akcione igre 3416 2.5.2019 13:07
Najbolji način za igranje Call Of Duty 2 preko Interneta! Guterill Online susreti 64 16.2.2010 4:20
Call of Duty Real-Time Card Game (kartaška igra sa tematikom drugog svetskog rata) Liquid Nitrogen Brbljaonica 9 7.6.2008 12:56
Call of Duty - Nema teksta u meniju ForceWare Kvarovi 15 28.8.2006 19:28

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 13:04.