![]() |
![]() |
|
Akcione igre First-person-shooteri i slično... |
Pregled rezultata glasanja: Srpski prevod za S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat | |||
http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=52117 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Linkovi za download: |
0 | 0% |
http://www.mediafire.com/?glzzol4oyrzyz0t |
0 | 0% |
http://www.4shared.com/file/ZG7g-Wln...bian_v101.html |
0 | 0% |
Za englesku verziju igre: Kad ubacite folder "gamedata" od prevoda u glavni folder igre, potrebno je da promenite naziv foldera rus ( gamedata\configs\text\rus) u eng |
0 | 0% |
Prevodilački tim: kvare_cg; Pjanovic; purke62; Alomovica; Strelok; BooQy; strelok4556 |
0 | 0% |
Glasova: 0. U ovom glasanju ne možete da učestvujete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1641 |
Veteran
Član od: 27.12.2005.
Zahvalnice: 99
Zahvaljeno 124 puta na 82 poruka
|
![]()
1. Svejedno kome daš alat, i jedan i drugi rade iste nadogradnje. Doduše, Kardanove nadogradnje će te koštati i par boca viskija pored standardne svote, ali viskija ionako ima na svakom koraku (hihi, jednom sam otišao u radionicu, tamo su zombiji, i "potrošio" 15-ak boca viskija - ah, fun times
![]() ![]() ![]() 2. Za Pripjat, SEVA suit. Sa egzoskeletom ne možeš da trčiš ako se dobro sećam (mada, zadnji put sam ga nosio u prvoj igri). Sve zavisi od tvog stila. Napomena: odela su takođe nadogradljiva. 3. Moraš svima da nabaviš zaštitno odelce - nećeš valjda da se podave tamo dole ![]() Eh sada, moraš da pozavršavaš gomilu quest-ova, da bi dotični uopšte razmotrili mogućnost da pođu sa tobom. Hint, ako hoćeš Sokolova, moraćeš da odradiš nekoliko poslića za naučnike (da bi pristali da ti daju odelo za njega). I da, kakva igraaaaaa!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1642 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Mislis SEVA?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1643 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Egzoskeleton kod onog pjanca moraš nadograditi, ali koliko se sjećam moraš riješiti neke questove za njega.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1644 |
Veteran
Član od: 22.7.2008.
Zahvalnice: 43
Zahvaljeno 301 puta na 180 poruka
|
![]()
"... Kako da napravim in game Screen shot,..."Tokom igre na F12, naćićeš ih posle u C:\Documents and Settings\All Users\Documents\ i tu se nalazi folder sa nazivom Stalker.Zavisi koju verziju imaš (eng. ili rus.) i naziv foldera.Ovo važi za Win XP a kod WIn7 je u Libraries\Documents.
@Pjanović "Hvala na prevodu, super je (mada vam gramatika nije jača strana )" Jesi li ti ovu izjavu prevideo ili si počeo da ignorišeš uvrede? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1645 |
Banned
|
![]()
Nisam video.
Gramatika mi JESTE jaca strana, drugo je typo, ili ako je negde nesto promaseno. U Zoni se ne dobija nista za dz, a dripac dobio prevod za dz i podsmeva se. Necu te ja kaznjavati za ovo, Zona ce to sama odraditi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1646 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa nije da sam nezahvalan ali ima dosta gresaka, najvise kod bi(h).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1647 |
Starosedelac
Član od: 9.7.2010.
Zahvalnice: 750
Zahvaljeno 536 puta na 369 poruka
|
![]()
To je prva greska koju sam primetio,ali sam je odmah i popravio tako sto sam otvorio fajl "ui_st_loadscreen" sa notepadom ++ i isao na find i onda replace...tu sam stavio da se svaka rec "bih" promeni u "bi"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1648 |
Banned
|
![]()
To i nije neka katastrofalna greska, slozices se
![]() Ja bih, ja bi, pravilno je bih, ali nista strasno. Strasno bi bilo kad bi pisalo ti bih. Uostalom ja sam sve sam proveravao, isao od fajla do fajla, proveravao, prepravljao. Ako naletite na gresku, ispravite je sami. A ti crni Luka, kako mislis sve da prebacis iz bih u bi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1649 |
Starosedelac
Član od: 9.7.2010.
Zahvalnice: 750
Zahvaljeno 536 puta na 369 poruka
|
![]()
Ovako
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1650 |
V.I.P. Programiranje
Član od: 29.8.2007.
Zahvalnice: 983
Zahvaljeno 371 puta na 280 poruka
|
![]() @Luka Filipovic
Mada je mala verovatnoca da neka rec sadrzi "bih" ipak bi bilo mozda pametno da se cekira i "Match whole word only". ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1651 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1652 |
Banned
|
![]()
Jbg, previd.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1653 |
Banned
Član od: 23.10.2005.
Zahvalnice: 1.059
Zahvaljeno 821 puta na 447 poruka
|
![]()
Probao sam danas i prvi utisci su mi pozitivni, mozda zato shto sam pre ovoga probao Slear Sky koji me je ubio bagovima, loshom optimizacijom i haotichnim gameplay-om.
Vidi se da su igru dosta komercijalizovali i uprostili, ali za sada mi ne smeta, makar se igra glatko i sa uzivanjem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1654 | |
Banned
|
![]() Citat:
![]() Treba naci najbolju kombinaciju, jedan koji pojacava recimo armor, a zraci istovremeno, i uz njega neki drugi koji smanjuje radijaciju,. tj. ponistava lose efekte ovog prvog. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Pjanovic na korisnoj poruci: | ||
Levčanin (15.5.2011) |
![]() |
#1655 |
Veteran
|
![]()
Ili koristiti one koji ne zrače. xD
Kompas, Srce oaze ili kako se već zove, i druge. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1656 |
Starosedelac
Član od: 18.12.2008.
Lokacija: Srbija/Šumadija Avatar: -~~=<¤÷×÷¤÷×÷¤÷×÷¤÷×÷> (anakonda ili piton)
Zahvalnice: 340
Zahvaljeno 241 puta na 189 poruka
|
![]()
Jel zna neko gde se nalaze hemijske močvare u Zatonu? prevedeno mi je na srpski pa ne mogu da se snađem ( chemical swamp in Zaton) jel to ono skroz na zapadu mape pored onog helokoptera koji je pao (mislim da nije).
Poslednja ispravka: Aibo (17.5.2011 u 16:15) Razlog: Zaostaci gramatičkog offtopic-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#1657 |
Veteran
|
![]()
Tu je,naravno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1658 |
Starosedelac
Član od: 18.12.2008.
Lokacija: Srbija/Šumadija Avatar: -~~=<¤÷×÷¤÷×÷¤÷×÷¤÷×÷> (anakonda ili piton)
Zahvalnice: 340
Zahvaljeno 241 puta na 189 poruka
|
![]()
A kad ću da naletim na Vintorez? Našao sam SVD u Zatonu ali oću i VSS da probam. Jel taj automat tek može da se kupi u Pripyat pa da se strpim još malo, tek sad idem, skupio sam ekipu, i gde beše Skitnica(Bitanga) zagubio sam ga po mapi...
Kako se ispaljuju granate iz podcevnog bacača na automatu( slovo ? ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1659 | |
Banned
Član od: 23.10.2005.
Zahvalnice: 1.059
Zahvaljeno 821 puta na 447 poruka
|
![]()
Imam problem (i ja). Deshavami se da mi igra umre, i to ne da umre nego ponese i ceo komp u grob sa njom. Iz chista mira igra se ukochi i ne pomaze ni restart (hardverski!), moram da ugasim komp i sachekam malo i onda mogu da podignem sistem samo uz windows repair. Proverio sam temperaturu procesora preko biosa, sve je ok. Moguce da mi se pregreva graficka, ali to ne znam kako da proverim, jel mozete da mi preporucite neki dobar program za to? Mozda da smanjim nesto u grafichkim podeshavanjima, shta najvishe jede resurse? Jel mi treba neki patch? Anything?
Da napomenem da mi komp inache odlichno radi, sad sam skoro preshao Crysis 2 na max grafichkim podeshavanjima bez ikakvih problema. Citat:
Poslednja ispravka: Red Wing (18.5.2011 u 17:04) Razlog: spojen dupli post |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1660 |
Veteran
Član od: 5.1.2008.
Zahvalnice: 261
Zahvaljeno 363 puta na 219 poruka
|
![]()
Mozda da probas da smanjis rendering na Full Dynamic Lighting. Ali opet, pitanje je dal' ce biti efekta, s obzirom da vec imas jaku masinu...
Inace, temp. graficke mozes proveriti sa HWiINFO32 ... Moguce i da je to jedan od razloga za nastajanje problema... |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
call of pripyat, cop, pripyat, radiation, s.t.a.l.k.e.r., stalker |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
CoD 6: Modern Warfare 2 | Isko | Akcione igre | 3416 | 2.5.2019 13:07 |
Najbolji način za igranje Call Of Duty 2 preko Interneta! | Guterill | Online susreti | 64 | 16.2.2010 4:20 |
Call of Duty Real-Time Card Game (kartaška igra sa tematikom drugog svetskog rata) | Liquid Nitrogen | Brbljaonica | 9 | 7.6.2008 12:56 |
Call of Duty - Nema teksta u meniju | ForceWare | Kvarovi | 15 | 28.8.2006 19:28 |