![]() |
![]() |
![]() |
#1741 |
Banned
|
![]()
Naravno da ce pirati srediti singleplayer, u to nema sumnje.
Ali multiplayer, pa to nema sanse. Bad Company 2 je izasao pre 6 meseci, pa nije bilo ni pokusaja piratizovanja MP-a, a ocigledno da nije ni moguce. A nisu u Activision-u glupi pa da ostave isti sistem MP zastite kao u MW2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1742 | |
Član
Član od: 18.9.2007.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 14 puta na 6 poruka
|
![]() Citat:
Nisam ni rekao da ce ostati isti sistem zastite ali cemo u svakom slucaju igrati MP BO ![]() Zivi bili pa videli ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1743 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Za servere ce se u BO koristiti iskljucivo GameServers.com te se mozete pozdraviti od piratskog multija. Svi potrebni fajlovi ce biti online. Nisu ni oni vise mutavi.
![]() SP ce sigurno biti "sredjen" u roku od odma', za to nema zime. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1744 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1745 |
Banned
Član od: 12.9.2007.
Zahvalnice: 744
Zahvaljeno 471 puta na 264 poruka
|
![]()
Je l belezite rekorde sa ubistvima u nizu? Koji je vas?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1746 |
Banned
|
![]()
Sve to zavisi protiv koga se igra, i sa kim
![]() Juce sam odigrao jednu partiju na serveru, uglavnom su bili ljudi sa rangom 10-30 lvl (nije bio Noobs server, jednostavno se tako zadesilo), Valparaiso mapa, 27-0 skor, a bilo je 10 na 10 veci deo runde. Naravno ebali mi kevu na chatu ![]() ![]() ![]() Bili su ubedjeni da sam cheater. Dosta skilla, dosta srece, slabi protivnici, i desilo se. Ubistva sa snajperom SVU Snaiperskaya Short, pistoljem M93R i sa C4. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1747 |
Starosedelac
Član od: 16.7.2007.
Zahvalnice: 303
Zahvaljeno 676 puta na 365 poruka
|
![]()
^
Al' si ti promašio temu ![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Budimir_Trajkovic na korisnoj poruci: | ||
miregrobar (6.11.2010), Pjanovic (31.10.2010) |
![]() |
#1748 |
Starosedelac
Član od: 24.8.2009.
Zahvalnice: 768
Zahvaljeno 796 puta na 513 poruka
|
![]()
Ovo je COD 4 tema, ne BC2.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1749 |
Deo inventara foruma
|
![]() ![]() Hahahaha Koja failchuga |
![]() |
![]() |
![]() |
#1750 |
Banned
|
![]()
Ma kakav fail sta pricate kojesta.
Igrao sam ja Valparaiso, ovaj, neki CoD4 mod je bio ![]() Killstreak u CoD4, msm da mi je bio oko 25 na nekom od servera, mozda cak i na jakom XP Torronto-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1751 |
V.I.P. Test Drive
|
![]()
Uh, posle više od pet meseci, konačno sam dobio net kod kuće. I obrisao prašinu sa CoD MW multija...Odo sad da pijem headshotove kao nubara
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1752 |
Veteran
Član od: 2.9.2007.
Zahvalnice: 176
Zahvaljeno 241 puta na 134 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1753 |
Banned
|
![]()
Mojne se kur.cis bezveze
![]() Uvek smo mi najbolji, uvek su drugi noobare, pls odrasti mali veseljace ![]() Kad si ti igrao, kad sam ja igrao, ko sad igra, na kom serveru. Ja pricam o periodu kad sam ja igrao, bilo je dosta kvalitetnih igraca na XP Torronto-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1754 |
Veteran
|
![]()
Naravno, Pjano, naravno, na tom serveru je creme de la creme CoD4 community-ja bio i ostao, ja sam samo isticao hardversku moc servera.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1755 |
Banned
|
![]()
A to, lose te skapirah onda.
Il si sad u ovom ^ postu bio sarkastican, pa sam opet lose skapirao ![]() Otkud ti znas kakav je njihov serverski racunar, al mislim da to nije ni bitno. Bitan je ping/lag koji je, koliko sam cuo, u poslednje vreme tamo ogroman, barem za nas sa ovih prostora. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1756 |
Veteran
|
![]()
Sarkastican sam bio :P
U svakom slucaju ping je 150-200 na tom serveru, tako da je sada prilicno neigrivo. Ali ono sto sam mislio jeste da na TDM serverima uopsteno retko kada ima dobrih igraca, pogotovu na vanilla (bez promoda). Mozda se nadje jedan dobar sa normalnim perkovima, drugi koji misli da je dobar sa P90 i juggerom, pa samo trckara i drzi levi klik i svi ostali su topovsko meso. Ako si u mogucnosti idi na H2k TDM promod server, skoro uvek ima nekog pro igraca (i stvarno mislim pro, ljudi koji imaju sponzore u vidu AMDa, nVidie...) i samo spectaj. Kada bi to uporedio sa bilo kojim vanilla TDM serverom bilo bi smesno. Ili zalosno, zavisi kako si raspolozen ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1757 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja samo na torontu igram, na loznici me prozivaju da sam cheater svaki put kad mi je kdr veci od 2
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1758 | |
Banned
|
![]() Citat:
Kad se neko prose.rava i odredjuje ljudima koja oruzja i koji perkovi jesu/nisu noob-ovski ![]() Pro igraci, sta je to ![]() Ponovicu, na XP Torronto serveru su igrali kvalitetni igraci. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Pjanovic na korisnoj poruci: | ||
jozvan_Kg (11.11.2010) |
![]() |
#1759 |
Veteran
|
![]()
Jel si se mozda prepoznao medju tim perkovima
![]() Obavezno u odgovoru upotrebi " ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1760 | |
Banned
|
![]() Citat:
Onaj koji nekog naziva nubarom, zato sto se fokusirao na samo jedan nacin igranja, to je obicno zato sto ga taj isti prasi kao majmuna ![]() Jel si se prepoznao ? Ko si ti, il bilo ko drugi, da ocenjuje sta je noob perk a sta ne. Imas neku IW MP licencu da ke.njas o tome, napismeno ? Il si to samo tako zamislio u svojoj pametnoj glavici ? Ajde razumem u BC2 Carl Gustavl ili Greande Launcher i u CoD4 i svuda generalno, ili spamovanje sa granatama, to je naravno noobvski ako se najvise to koristi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
call of duty, gameplay |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Call of Duty 2 Multiplayer!! | alex92 | Mrežne igre | 72 | 4.2.2011 20:55 |
Call of Duty: United Offensive - domaci server | igvan | Mrežne igre | 26 | 26.2.2010 18:25 |
Call of Duty - Nema teksta u meniju | ForceWare | Kvarovi | 15 | 28.8.2006 19:28 |