![]() |
![]() |
![]() |
#1761 |
Novi član
Član od: 9.4.2009.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 4 puta na jednoj poruci
|
![]()
Doomche je u pravu, greshish
To je jednostavno mogla da bude sreca , mada zaista ima igraca koji to znaju. Ja sam gledao kako skoci sa awp-om i napravi kill. Naravno, svaka staza ima odredjenu vrednost za probijanje zidova, samo moras da znas gde, sta i kako ![]() ![]() Iztrazi malo sam stazu... svashta mozes da nadjes... Citat: sq kaže: Pola pro igraca su cheat-eri Citat: Doomche kaže: Ovo i ovo iznad samo potvrdjuje ono shto sam prethodno rekao ![]() hehe, da ![]() ja tu uvek jedno punjenje ispucam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1762 |
V.I.P. Test Drive
Član od: 18.2.2007.
Zahvalnice: 1.159
Zahvaljeno 2.446 puta na 1.922 poruka
|
![]()
Ne mozhe bash u skoku da ubije, jer nema kontrolu nad pushkom, mozhe u doskoku, faktichki je na zemlji ali poshto se brzo izvede chini se kao da je u letu. Taj skok je vrlo lako izvesti, dosta je koristan ali namena je prvenstveno izbegavanje awpa (jer se pomerash u skoku), a tek posle pogadjanje. Ne znam tachan naziv...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1763 | |
Novi član
Član od: 9.4.2009.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 4 puta na jednoj poruci
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1764 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Joj sad sam banovan na 33pro serveru, kakav je to bot, daju admina svakom klincu koji ima 500din. koji nema veze sa zivotom. Dobro jes da sam ja dobro igrao 37:4, pa sam bio sumnjiv, ali sta da radim kad sam dobro igrao i nemam cit, a server pun botova, i kako da ne skupim toliki skor. Ja polako razmisljam da predjem na steam, na public nema vajde ili citeri ili nesposobni admini.
Jako sam razocaran. E da moram da dodam da je i Nikola87 igrao tada, kakav je svima naredjuje, pravi vodja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1765 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1767 |
Starosedelac
|
![]()
Taj 33pro server je 5h17...
Secam ga se, igrao sam odavno na njemu, dok nije bilo mnogo igraca i uvek sam pravio dobar skor, medjutim tamo je bio i neki bot-admin dootja koji je bio ubedjen da imam wh, pa me je stalno banovao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1768 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ne igra vise tamo duca, jedino je tamo medo iz to klana koji igra i to retko. Mozes se vratiti, ako nemas cit?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1769 |
Starosedelac
|
![]()
Pa mogu, sto da ne.
Naravno da nemam cit, niti sam ga ikad koristio, svoj cs skill koji je sasvim prosecan sam izgradio na posten nacin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1770 | |
Deo inventara foruma
Član od: 12.11.2006.
Zahvalnice: 1.090
Zahvaljeno 2.020 puta na 1.629 poruka
|
![]() Citat:
svaka cast, ja bas mislim da tamo nema citera, kako ti je nick? Da dodam u svoju odbranu, nisam igrao cs malo vise od mesec dana( jues sam prvi put odigrao protiv dumcheta 1 na 1, odvalio me decko (20:11) ali sam kriminalno lose igrao i sto kao i sinoc. Ne znam sta mi je. Realno igram makar 10X bolje. Sto se tice naredjivanja pa sta da kazem kad na dust 2002 jedina boba koja je postavljena je moja bomba. Sve debili. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1771 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja sam onaj lik D@ch@ sto je imao naj skor na dust2002 oko 37:4
![]() Ispostavilo se da me je banovao neki klinac, ali sam ja to sve resio sa glavnim adminom. Dao mi je admina, da ja malo uvedem reda tamo. I sam si video kakvi botovi igraju, kako da nemam dobar skor?! Sigorno me se secas, sigorno sam i tebe bio iznervirao sa par headshot-ova ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1772 |
Deo inventara foruma
|
![]()
da,da, pretpostavio sam da si on
![]() Dobro igras, mada ima mnoooogo likova koji samo trce po frag. Realno mi nisamo mogli ni sajt da probijemo zato sto svako trci za sebe, a vi postavite 4 snapa koji odvale 6 likova odma na pocetku i onda ostatk nase ekipe kao nesto pokusava. Idem sad malo na server, videces za 10-tak dana da mnogo bolje igram. Sad imam jedno pola sata pa idem da vezbam. Znaci bukvalno mi se trese ruka dok igram te tripove uvek imam kad napravim vecu pauzu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1773 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ae, vezbaj. Mada znam ja da ti dobro igras, video sam ja tebe na ovom serveru pre nekih 2 meseca, mozda i vise. I moram da ti kazem da vise volim sa terorima da igram, pogotovo na dust2002, kad stanem na onaj mostic i poskidam par snipera i par botova sto trckaraju po vodi. I jos plus na toj mapi je extra akustika, tacno znas gde je ko, ili u vodi ili par metara od tebe iza zida, a po pucanju i odjeku cijes na kojem kraju mape se nalazi i na radaru gledas samo kako tvoje tackice nestaju i zbrojis 2 i 2 i zakljucis gde se lik nalazi, posto mapa ima 2 puta, iznenadis ga iza ledja. Znaci, pored preciznosti, provezbaj malo i stekove, i bez zvuka nemoj igrati, ne vredi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1774 |
Starosedelac
|
![]()
Naravno, zvuk mnooogo znaci.Uvek znas odakle ti dolaze.
Nego ajde da odredimo neki server, pa da uvek tu igramo.Moze ovaj 33pro i dajte jos neki predlog. A i ja sam pauzirao malo vise od nedelju dana sa igranjem bila teska situacija u skoli ![]() Btw. my nick is SuP@k^ ![]() Vidimo se preko nisana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1775 | |
Član
Član od: 16.1.2009.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 18 puta na 9 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1776 |
Starosedelac
|
![]()
Ma sve jedno sta si, to kod mene vise zavisi do mape
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1777 |
Deo inventara foruma
|
![]()
kad se igra CW svaki sajt na svakoj mapi moze da se probije. Tada sve zavisi od skilla, taktike, koomunikacije i uigranosti.
Na nekam mapama je teze igrati kao CT a ne nekima kao T. npr kada se igra CW na dust 2 sve se svodi na to da ce i u prvoji u drugoj partiji da pobede terori samo je pitanje koliko ce puta kanteri sacuvati sajt. Kad se igra na 15 ako su ekipe slicne uvek su rezultati 12:3, 11:4, 10:5 ... Naravno ako se igra na serverima 20 na 20 i na ateku si teror pozdravi se sa probijanjem, mada je i to moguce kada bi se malo organizovali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1778 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
@Nikola87 Sto se tice tog probijanja na mapi aztec na public, kad igramo ja i onaj moj saigrac iz klana, bez obzira sto su tamo kanteri sa AWP-om, mi izletimo iza onih kutija i sve ostalo zavisi od nase preciznosti. Poskidamo sve one snipere i zauzimamo A site. Ja mislim da smo mi jedini koji idu na rush na toj mapi, i to je jedino efektivno resenje za terore. MIslim idu nekad i drugi na rush, ali ne efekisno, jednostavno nisu dovoljno precizni da se usuprotstave AWP-u. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1779 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1780 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
counter strike, cs 1.6 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Counter Strike FAQ, Serveri, Troubleshooting | Sale013 | Mrežne igre | 93 | 24.4.2020 15:26 |
Besplatni CS 1.6 serveri | Milan Milicevic | Mrežne igre | 574 | 26.8.2014 5:45 |
Counter Strike 1.5 logo | Aleksandar1987 | Mrežne igre | 12 | 7.1.2008 22:07 |
Grand Theft Auto : Counter Strike | dodgeme | Akcione igre | 0 | 16.5.2006 22:26 |