![]() |
![]() |
|
Zanimljive Web lokacije Lokacije na Mreži koje su vredne pažnje |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#161 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Starosedelac
|
![]()
Svaka cast na ideji . Nadam se da cete je sprovesti u delo .
Vidim da Pacifik rade samo 2 čoveka ? Mislim da ćete se iznenaditi ako vam kažem da je taj deo ww2 mnogo obimniji od evropskog i čisto sumnjam da će njih dvojica (bez obzira koliko vremena imaju) uspeti da to u skorije vreme obrade . Posto sam ja jedan od fanova rata u pacifiku ukoliko im treba pomoć oko neke od tamosnjih bitaka mogu slobodno da me pm-uju . Pročitao sam onaj tekst o Gvadalkanalu . Nije loš ali imena brodova i aviona nisu dobro prevedena . Na primer nosač aviona Šokaku ( u tekstu Seikaku) ili Wildcat (vajldkats) lovac (u tekstu Wildet) mada je moje mišljenje da bi brodove trebalo imenovati na engleskom jeziku a japanske avione po njihovim nadimcima jel ni jedan nije imao ime (Najpoznatiji Zero se u stvar zvao Mitsubishi A6M2 <-- edit pošto nema rasprave ![]() Eto toliko za početak . Ako treba neka Pacific bitka da se obradi spreman sam . Poslednja ispravka: director (20.4.2007 u 11:57) |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
détente
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1.530
Zahvaljeno 2.470 puta na 1.488 poruka
|
![]()
Gospodo, ova tema sluzi ISKLJUCIVO za postavljanje tekstova koje su clanovi koji prave sajt radili. Svaki off-topic i suvišni postovi će biti brisani. Dakle, nema rasprave o avionima i tenkovima, za to sluzi Brbljaonica. Ako neko zeli nesto da pita, javite se onima koji sajt rade pomocu LP - a sve bi ste to znali da ste pogledali postove sa prosle stranice!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Starosedelac
|
![]()
VAŽNA OBAVEŠTENJA u vezi sa radom na sajtu:
1. Primilo smo novog člana, Director, i on će biti zadužen za bitke na Pacifiku. Već je napisao jedan rad i zadovoljio sve zahteve po pitanju kvaliteta istih. Član ovog foruma. Pentraksil, je konkurisao za mesto u timu i očekuje se njegov rad kojim bi potrvrdili ulazak u tim. ![]() 2 Sa radom je počeo forum www.drugisvetskirat.org/forum Njega su osnovali članovi koji su stalno bili u kontaktu. Odlučili smo se na ovaj potez radi proširenja znanja, mogućnosti regrutovanja novih članova tima i popularizacije našeg sajta. Upozorenje: Stari članovi tima su u obavezi da se prijave na forum u roku od nekoliko dana i potvrde svoje dalje učestvovanje preko PMa. Ko god ne učini ovo biće automatski isključen iz tima. Poslednja ispravka: ACHTUNG (24.4.2007 u 13:02) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
"Duhovi" na sajtu... | Astra | Web razvoj | 11 | 20.10.2007 10:18 |
Kako iz Word Pressa postaviti baner na sajt? | BrankoJokic | Internet usluge | 1 | 14.8.2006 14:55 |
[PHP] Upustvo na srpskom za PHP | zlatko76 | Serverske aplikacije i baze podataka | 6 | 4.4.2006 12:38 |
sugestije na sajt | kenta | Zanimljive Web lokacije | 9 | 1.2.2006 21:30 |