Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Internet > Zanimljive Web lokacije
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Zanimljive Web lokacije Lokacije na Mreži koje su vredne pažnje

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 8.4.2007, 19:22   #161
B@NE
Starosedelac

Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 137 puta na 100 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku B@NE Slanje poruke preko Yahooa korisniku B@NE
Određen forumom Re: Istorija Drugog svjetskog rata - sajt na srpskom

Citat:
miguel kaže: Pregled poruke
Pa sta bi sa siteom ?
Trenutno smo jos u fazi prikupljanja dokumentacije, vodje ekipe za sad imaju puno sporednih obaveza ali pronalazi se vremre za rad. Datum zavrsenja projekta trenutno nepoznat.
B@NE je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.4.2007, 0:50   #162
director
Starosedelac

Član od: 13.3.2007.
Zahvalnice: 178
Zahvaljeno 179 puta na 158 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku director

Svaka cast na ideji . Nadam se da cete je sprovesti u delo .

Vidim da Pacifik rade samo 2 čoveka ? Mislim da ćete se iznenaditi ako vam kažem da je taj deo ww2 mnogo obimniji od evropskog i čisto sumnjam da će njih dvojica (bez obzira koliko vremena imaju) uspeti da to u skorije vreme obrade . Posto sam ja jedan od fanova rata u pacifiku ukoliko im treba pomoć oko neke od tamosnjih bitaka mogu slobodno da me pm-uju . Pročitao sam onaj tekst o Gvadalkanalu . Nije loš ali imena brodova i aviona nisu dobro prevedena . Na primer nosač aviona Šokaku ( u tekstu Seikaku) ili Wildcat (vajldkats) lovac (u tekstu Wildet) mada je moje mišljenje da bi brodove trebalo imenovati na engleskom jeziku a japanske avione po njihovim nadimcima jel ni jedan nije imao ime (Najpoznatiji Zero se u stvar zvao Mitsubishi A6M2 <-- edit pošto nema rasprave ). Takode ne treba ni prevoditi sajtove ili knjige jel vecina operacija je izvedena sa raznim greskama i propustima koje su precutane na sajtovima i knjigama pisanim od strane ljubitelja lika i dela ljudi odgovornih za te operacije . Na primer Mekarturove i Nimitcove verzije raznih operacija se bitno razlikuju jer svaki stiti sebe . Isto je i kod drugih nacija .

Eto toliko za početak . Ako treba neka Pacific bitka da se obradi spreman sam .

Poslednja ispravka: director (20.4.2007 u 11:57)
director je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 18.4.2007, 22:29   #163
Iris
détente

Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1.530
Zahvaljeno 2.470 puta na 1.488 poruka

Gospodo, ova tema sluzi ISKLJUCIVO za postavljanje tekstova koje su clanovi koji prave sajt radili. Svaki off-topic i suvišni postovi će biti brisani. Dakle, nema rasprave o avionima i tenkovima, za to sluzi Brbljaonica. Ako neko zeli nesto da pita, javite se onima koji sajt rade pomocu LP - a sve bi ste to znali da ste pogledali postove sa prosle stranice!
Iris je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 24.4.2007, 12:35   #164
ACHTUNG
Starosedelac

Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 148 puta na 103 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku ACHTUNG Slanje poruke preko Yahooa korisniku ACHTUNG Slanje poruke preko Skypea korisniku ACHTUNG
Exclamation Re: Istorija Drugog svjetskog rata - sajt na srpskom

VAŽNA OBAVEŠTENJA u vezi sa radom na sajtu:

1. Primilo smo novog člana, Director, i on će biti zadužen za bitke na Pacifiku. Već je napisao jedan rad i zadovoljio sve zahteve po pitanju kvaliteta istih.
Član ovog foruma. Pentraksil, je konkurisao za mesto u timu i očekuje se njegov rad kojim bi potrvrdili ulazak u tim.

2 Sa radom je počeo forum www.drugisvetskirat.org/forum
Njega su osnovali članovi koji su stalno bili u kontaktu. Odlučili smo se na ovaj potez radi proširenja znanja, mogućnosti regrutovanja novih članova tima i popularizacije našeg sajta.

Upozorenje: Stari članovi tima su u obavezi da se prijave na forum u roku od nekoliko dana i potvrde svoje dalje učestvovanje preko PMa. Ko god ne učini ovo biće automatski isključen iz tima.

Poslednja ispravka: ACHTUNG (24.4.2007 u 13:02)
ACHTUNG je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
"Duhovi" na sajtu... Astra Web razvoj 11 20.10.2007 10:18
Kako iz Word Pressa postaviti baner na sajt? BrankoJokic Internet usluge 1 14.8.2006 14:55
[PHP] Upustvo na srpskom za PHP zlatko76 Serverske aplikacije i baze podataka 6 4.4.2006 12:38
sugestije na sajt kenta Zanimljive Web lokacije 9 1.2.2006 21:30

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 9:32.