![]() |
![]() |
![]() |
#1781 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Hehe, istina, ali obicno vecina njih ne zna da igra sa AWP-om i imaju slabe reflekse. Znaci nekih 80% ima efikasnosti, taj rush. A i cim mi krenemo odmah njih par nas prate, obicno oni budu zrtveni jarci
![]() I ja izbegavam tu mapu, ne volim je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1782 |
Starosedelac
|
![]()
Moja taktika kad sam teror za aztec:
![]() Kalas/galil + 2 flasha , rush kroz mocvaru i izletim desno na B sajt. Ako se ct-ovi rese da rushuju preko mosta ja ih skinem odozdo, ako ne krenu obicno se njih 5-6 nabije u onaj prostor da cuvaju most, uglavnom niko ne gleda desno, ja izletim iz vode prema njima i ..... ![]() ![]() I nije aztec totalno CT mapa, sve zavisi npr. odu 2 snajpera da cuvaju most, 5 kroz mocvaru rush, 5 odma na vrata izlete.. u najboljem slucaju, ali uvek ima noobova koji misle da treba da cuvaju bazu ![]() Mada u principu svaka de_ mapa je CT friendly jer oni samo treba da se ustekaju na sajt i cekaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1783 |
Starosedelac
|
![]()
Jok nije...sta ti vredi da cuvas sa awp-om most...ne treba da cekas nego da ides da plantas c4. A to sto niko ne gleda to je do bootica koji ne overavaju stekove
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1784 |
Starosedelac
|
![]()
Tu si potpuno u pravu, ali u 80% slucajeva ne postoje ta dva iskusnija igraca koja imaju balls
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1785 |
Starosedelac
Član od: 28.4.2006.
Zahvalnice: 195
Zahvaljeno 273 puta na 224 poruka
|
![]()
a na kojim vi to serverima igrate kada ste svi "pro"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1786 |
Član
Član od: 16.1.2009.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 18 puta na 9 poruka
|
![]()
Ja uglavnom rashujem i uvek idem prvi (mozda je to dobro a mozda i ne) i kada rashujes 70 % je sreca 30 % je skill... Najbolja je fora kad izletim prvi a oni jos "vrte nozeve" i podelim im headove
![]() ![]() 1. Kretanje 2. "Sluh" 3. Refleksi 1. Kretanje je bitno jer ako si u pokretu tesko je da te neko sa AWP-om pogodi a iako te pogodi u vecini slucajeva te "okrzne" pa ti ostane oko 16 hp..2. Sluh je bitan jer treba da cujes kada AWP opali kada krene da repertira da bi mogao da se pripremis za kontra-napad (najcesce bacis flash i malo ga resetas i bacis HE i BOOM! mastovito aaaa ?? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1787 |
Deo inventara foruma
Član od: 12.11.2006.
Zahvalnice: 1.090
Zahvaljeno 2.020 puta na 1.629 poruka
|
![]()
nisi video kako tomas igra sa AWP-om, znaci rastura
Evo ja te pustim sa njima 1 na 1 da vidim kako izbegavas te snajpove, posto ja svojevremeno kad sam dobro igrao nisam mogao da izbegnem |
![]() |
![]() |
![]() |
#1788 | |
V.I.P. Test Drive
Član od: 18.2.2007.
Zahvalnice: 1.159
Zahvaljeno 2.446 puta na 1.922 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() Tachno je to da ti kretanje pored dobrih awp igracha (pod chime ne podrazumevam onu bagru koja skuplja 10 partija za awp, a jedino awpom i zna da ubije nekoga, a takvih je ogromna vecina) nece mnogo znachiti. Vishe ce mu znachiti dobar flash i malo pucanja kroz zidice/coshkove/kutije i sl. da ga malo uspanichi, a mozhe i da mu podeli "FLONG!" kroz zid, dok je ovom sa AWP-om to tezhe da izvede, a iskusniji i ne pucaju kroz zid, jer dok on ponovo napuni svashta mozhe da se izdeshava, a kroz zid ga verovatno nece ubiti ![]() Na kojim serverima? Pa u zadnjih par nedelja sam u nekoj guzhvi, pa i nemam vremena za CS, ali obichno sam visio na Karavozdu Beta (odatle znam da me nece banovati :P, 50/50 shanse da bude ekipa koja dobro igra, svracaju ponekad i iz nashih top klanova ljudi, ali takodje ima dosta onih koji ne znaju, a josh vishe onih koji kukaju za cheatove, a admini fala Bogu banuju koga stignu :P) ili na nekom Gungame-u, da se rasteretim. Pre par godina, dok sam josh "ozbiljnije" igrao, sam bio na KGB Alpha i ponekad na Terri... sad mi nekako mrsko da idem :P. Ali nikad se nece vratiti slava i zabava 1.5 na Tehnikomu/Beotelu ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Doomche na korisnoj poruci: | ||
nikola87 (12.4.2009) |
![]() |
#1789 |
V.I.P. Test Drive
Član od: 18.2.2007.
Zahvalnice: 1.159
Zahvaljeno 2.446 puta na 1.922 poruka
|
![]()
I eto, odem ja na taj Karavozd da opikam koju partiju posle duzhe vremena, kad ono imam shta da vidim, neko sa foruma primetio post za server:
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1790 |
Novi član
Član od: 9.4.2009.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 4 puta na jednoj poruci
|
![]()
212.200.163.180:27003
hmmm... mozda i ja doletim, samo nemojte da bude mnogo head-ova, ja skoro jednu godinu nisam igrao ![]() verovatno pod imenom SK|sq da znate da sam sa foruma ![]() Poslednja ispravka: [sq] (13.4.2009 u 17:59) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1791 |
Starosedelac
|
![]()
Protiv dobrog awp-a na otvorenom nemas sanse, jel cs sam po sebi laze, ne moras da ga pogodis nego samo da predjes nisanom preko njega i da opalis i najverovatnije ces ga ubiti...mozda ovako zvuci glupo ali kad igras tako je
![]() Evo znam jednog lika (gledao sam kad je igrao) koji je bez zuma na dd2 na b pobio svu petoricu, tako da sve zavisi protiv kog awp-a igras ![]() ![]() A sto se tice servera na kojima igra....trenutno, odnosno zadnjuh par meseci ne igram uopste jel ne mogu da se nerviram sa fps-om koji ne prelazi 30 tako da cekam da se visa sila otvori za novi komp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1792 |
Veteran
|
![]()
Jao Ima Neki doom Citer Na Kolibi Big.
Rece Mi Drug Ekstra Server,A Ono Pola Njih Citeri :gloop: |
![]() |
![]() |
![]() |
#1793 | |
Banned
|
![]() Citat:
A i mnogo brzo si nabio vise nego dobar skor, bio si prvi na mapi i bukvalno svaki metak ti je bio head, naravno da cu da posumnjam da imas cheat kad svako ovde prica o njima kao o nekoj normalnoj pojavi... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1794 |
Banned
|
![]()
Bitan je i upload da ti ne bi seckalo. Recimo 64k up je relativno malo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1795 |
Deo inventara foruma
|
![]()
bitan je i ping pored uploada
Idite na www.speedtest.net i testirajte brzinu i odziv vaseg neta. Ako vam ping prelazi preko 70 pozdravite se sa normalnim CS-om |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku nikola87 na korisnoj poruci: | ||
dax94 (13.4.2009) |
![]() |
#1796 | |
Novi član
Član od: 26.3.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1797 |
Starosedelac
Član od: 28.4.2006.
Zahvalnice: 195
Zahvaljeno 273 puta na 224 poruka
|
![]()
ti sto koriste aim i wall hackove su nobovi koji ne znaju da igraju i da im se pruzi sansa da nauce nikada nece nauciti da igraju jer jednostavno nisu za to...
@nikola87 ne igram ja samo awp,sad u poslednje vreme furam emku, i naravno sam opet admin na dm serveru tako da sam jos uvek u formi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1798 |
Deo inventara foruma
|
![]()
@ tomas
jeste , razumem ja da ti sve koristis ali sa m1 nikad nisi znao, dok sa snajpom jos i mozes nekoga da ubijes ako se malo losije krece ![]() Salim se Tomas je veliki igrac na prostorima SRB i okolina + Australija i Novi Zeland, znaci decko kida ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1799 |
Novi član
Član od: 24.3.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Pozz svima od mene
Vjerovatno su vam poznati Crna Gora^Gaming serveri.... Ovom prilikom zelim da Vas obavjestim da ste mi Vashim kritikama mnogo pomogli u sredjivanju server... Pa evo da vam javim da sam konacno posle dugo vremena zavrshio sve sto je potrebno za jedan kvalitetan i jednostavan server.... Uvjerite se i sami, ali ako imate neku kritiku molim da je iznesete ovdje.... Evo opet da ostavim informacije: ¤ Crna Gora^Gaming by EUnet.rs Server: 217.26.212.28:28028 ![]() ¤ Crna Gora^Gaming CW Server: 217.26.212.28:27002 ![]() Evo vam link http://cg-gaming.ucoz.com/ konacno zavrshenog sajta/foruma servera i zelim da se svi registujete na forum radi svih informacija o radu servera!!! Evo ja garantujem da nece biti cheatera na serveru jer kao prvo na serveru je ubacen plugin za banshot( za informacije mozete vidjeti na forumu http://cg-gaming.ucoz.com/forum/8) , a kao drugo na serveru ima 8 admina i uvjek je barem jedan na serveru ) *da zakazete cw morate se registrovati na forum i ostaviti informacije u koje vrijeme zelite cw http://cg-gaming.ucoz.com/forum/12 ovdje LJUDI ZIVJELI HVALA NA SVEMU ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1800 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
counter strike, cs 1.6 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Counter Strike FAQ, Serveri, Troubleshooting | Sale013 | Mrežne igre | 93 | 24.4.2020 15:26 |
Besplatni CS 1.6 serveri | Milan Milicevic | Mrežne igre | 574 | 26.8.2014 5:45 |
Counter Strike 1.5 logo | Aleksandar1987 | Mrežne igre | 12 | 7.1.2008 22:07 |
Grand Theft Auto : Counter Strike | dodgeme | Akcione igre | 0 | 16.5.2006 22:26 |