![]() |
![]() |
![]() |
#1901 | |
Starosedelac
Član od: 18.2.2006.
Zahvalnice: 1.209
Zahvaljeno 370 puta na 287 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1902 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.2.2006.
Zahvalnice: 305
Zahvaljeno 1.508 puta na 1.040 poruka
|
![]()
Haha, da, ja njega i ne igram uopšte, ne znam kako mi je mučenik na 30lvl. Znam da sam uvek njega igrao protiv kompa kad dobijem 100g quest kako bih ga levelovao koliko-toliko. Mada koliko vidim ova mech tema može lepo da se primeni i na ostale klase (naravno, u žnj rankovima). Roguea takođe slabo igram, deck je tuga, ali reših da ga probam kao mech i radi kao sat. U suštini više od pola karata je isto kao i kod Magea, tako da ništa čudno. Nakon zlatnog Magea, Valeera je sledeća na listi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1903 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Rogue igram stari miracle sa jedno 6-7 izmenjenih karata i radi sasvim fino, mech rogue mi se ne dopada uopste. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1904 |
Starosedelac
Član od: 21.8.2006.
Zahvalnice: 841
Zahvaljeno 973 puta na 624 poruka
|
![]()
'Ajde bacite liste za mech mage i mech druid. Znam da ima više varijanti, ali koje su, recimo, najpouzdanije?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1905 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja igram StrifeCro verziju. Umesto Dr. Booma i drugog Azure Drakea sam ubacio Micro Machine i Flamestrike.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku M.C. na korisnoj poruci: | ||
Maladikt (29.12.2014) |
![]() |
#1906 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() ![]() Evo i mech druid sa wild growthom (valja ubaciti jednog BGHa, verovatno umesto jednog Druid of the CLawa ili Azura) I mech druid bez wild growtha (zanemari deathwing, stavi bilo sta drugo ![]() Licno mnogo vise volim wild growth verzije u poslednje vreme ![]() Btw. Oba ova mech deka imaju osrednjih problema protiv Zoo-a, cisto da znas, verovatno Mage ima vise problema. Jednostavno Zoo ima bolji start, a mechovi zahtevaju da budu na board-u da bi dobili bonuse (na primer, dzaba sto je Goblin Ruinblaster odlican protiv Zooa kad imas mecha na tabli, kada ce Zoo ca pocisti mechove sa table etc. etc.) Poslednja ispravka: LoshMeeBre (29.12.2014 u 10:16) |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku LoshMeeBre na korisnoj poruci: | ||
Maladikt (29.12.2014) |
![]() |
#1907 |
Veteran
Član od: 10.4.2008.
Zahvalnice: 372
Zahvaljeno 381 puta na 205 poruka
|
![]()
Je l mogu ja ovde da postavim screenshotove od par svojih omiljenih custom dekova, da mi par vas što igrate po 100 partija dnevno kažu šta valja, a šta ne valja? Mislim, ako vas ne mrzi...
Inače, mislim da je MC u pravu, u vezi sa početnicima na Ranked... za sat vremena sam se popeo na rank 16, sa ranka 20. Nisam se oznojio, win streakovi samo pršte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1908 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Nije ništa čudno što nemam dosta karata, jedine dve koje sam craftovao do sad su bile 2x Eaglehorn Bow, pre početka grinda sa Hunterom. @Pandemonium Postavljaj slobodno, svako će ovde da ti da koristan savet. Mali problem je što nećemo znati koje sve karte imaš trenutno u kolekciji, tako da ne možemo da predložimo odgovarajuće zamene. Ja imam Excel tabelu u kojoj pratim koje karte imam, tako da mogu da ti ostavim template ako si i ti zainteresovan. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1909 |
Veteran
|
![]()
Taj template bi bio super! Ionako ću imati vremena od 31. do 3., a i Far Cry sam zavšio - taman...
Ništa, kad završim s poslom, okačiću screenove za 3-4 deka. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1910 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Hearthstone cards list
Kad budeš unosio broj karata u B koloni - 0, 1 i 2 u zavisnosti koliko imaš, osim kod legendary karata. Tu je mali izuzetak zbog formatiranja, ako je imaš stavljaš 1,5. |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku M.C. na korisnoj poruci: | ||
DBrave (3.1.2015), Pandemonium (29.12.2014) |
![]() |
#1911 |
Veteran
|
![]()
Dakle, prvi dek je Priest. Nešto malo sam čitao i po tome ispada da je ovo control dek i moj omiljeni (iako možda nije najefikasniji).
![]() Dalje, idemo na Mage-a, koji je bio nepobediv dok mi nije skočio nevidljivi MMR i dok ga verovatno nisam upropastio preterivanjem sa tajnama. Ipak, mnogo gotivim ovog maga, prosto zbog toga što sam bar desetak puta dobijao partije u kojima sam u jednom trenutku imao 1 HP, a protivnik blizu 30. ![]() ![]() S ovim Hunterom ovih dana kidam! Procenat pobeda mi je sigurno iznad 75. Voleo bih da nekako uglavim onog velikog dinosaurusa sa charge-om, al ga nemam... voleo bih da znam šta bih mogao da tweakujem, pa da bude još efikasniji. ![]() Kako vam se čini ovaj Warlock? Retko gubim kad igram s njim, a mnogo mi je zabavno dok igram. ![]() Za kraj, GvG Priest, sklepan od prvog talasa pribavljenih karata iz nove ekspanzije. Iznenadjujuće efikasan, mada dosta zavisi od drafta i ume da fejluje epski. Postavljam ga više kao kuriozitet, nego kao viable dek u bilo kom smislu. Možda nekom od vas da neku suludo genijalnu ideju, šta znam... ![]() ![]() Disclaimer - netdeck-ove ne pravim, pre svega jer sam 1 lenčuga ![]() ![]() Da, ako mi budete predlagali neke karte, imajte na umu da imam samo prva dva krila onog Naxxramas-a. Hvala unapred svima koji se budu iscimali da pregledaju dekove ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1912 |
Starosedelac
|
![]()
Ajd idem redom
![]() 1.) Priest: -Mind Vision je po mom misljenju losa karta, narocito kad ne koristis Pyromancera da barem imas sinergiju sa njim. Ja ne volim ni thoughtsteal ali on barem daje 2 karte i ne moze ni u kom slucaju da uzme Coin. Ja bih ga isekao -Lord of the Arena je losa karta. Samo 5 healtha na tauntu za 6 mane. Ako zelis taunta sa 5 ili vise healtha bolji izbori su i Sen'jin Shieldmasta i defintivno Sludge Belcher (mnogo bolja karta nego sto izgleda, a vidim da je nigde ne koristis, sto je sigurno pogresno). Ako ti se svidja Lord of the Arena zbog 6 napada umesto njega turi Bolderfist Ogre-a, njegovih 7 healtha znaci mnogo. -Frost Wolf grunt je isto jako losa korta i bilo koji minion od 2 mane koji ima statse 2/3 je mnogo bolji od njega, taunt nije toliko bitan na 2dropu Slabost ovog deka je sto ne moze da se oporavi od sporog starta protiv brzog agresivnog deka. Imas samo 2 prilicno slaba i spora board clear-a (2x Holy Nova). Opcije koje mozes da koristis su Wild Pyromancer + 1-3mana spellovi koje imas u izobilju, ili auchenai soulpriest + Circle of Healing. Naravno ako ti nemas osecaj da si slab protiv agresivnih dekova, onda nema potrebe da menjas stvari. Ako vec koristis inner fire/Divine Spirit kombo, mozda da ubacis jos par miniona koji imaju veci health nego attack 2.) Mage Veeeelika steta sto nemas Mad Scientista iz 4og krila naxxa, on je stvoren za ovakve dekove, al sta da se radi. Kad vec nemas njega, probaj da nabavis Kirin Tor Mage-a, uz 8 trapova male su sanse da ne bude jako koristan. Ja bih isekao i jedan cone of cold, to je prilicno neefikasna karta i ubacio frostbolt. Probaj nekako da smestis i jos jedan water elemental, verovatno na ushtrb jednog trapa. 8 je sigurno previse, bez mad scientista ![]() 3.) Hunter Ako igras 2 timber wolfa, 2 dire wolf alfe, Judglera i Hyenu greota je da ne igras barem jedan Unleash the Hounds. Fale ti Savanah Highmane-i da bi ovaj dek bio jos dosta jaci, ali pretpostavljam da nisu u deku zato sto ih nemas. Ono sto mozes da uradis je da ubacis 2 lepper gnoma umesto nekih skupljih karata kako bi dek bio jos agresivniji. Svakako bi valjalo da ubacis haunted creepera zato sto je best koji protivnik ne voli da ubije. Ako ga ubije onda imas 2*1/1 koje mozes da nabudzis sa dire wolf alfom, a ako ga ne ubije onda imas beast za Houndmastera. Ubaci i jedan Eaglehorn Bow ako imas 4.) Warlock Ovaj warlock mi se uopste ne dopada i mislim da je losiji od svih tvojih dekova. Drain life i Bane of Doom su jako neefikasne karte i ne treba da ih koristis ![]() ![]() 5.) GvG priest Flying Machine, Gnomergarden infantry i Stoneskin Gargoyle su lose karte, ali u ovom deku mogu da stoje zbog Innerfire/divine spirita. Ubaci Sylvanas nema razloga da je ne koristis u bilo kom deku koji nije mega agresivan. Bilo bi lepo da nabavis jos jednog mechwarpera. Mislim da je ovo drugi najgori, posle warlocka. Edit. Sto se warlocka tice, verujem ti ja da retko gubis sa njim, nije on ocajan u vakumu, nego mislim da moze da bude mnogo bolji. Fora kod warlocka je da zbog njegovog mnogo dobrog hero powera i solidnih board clearova (helfire je jako dobar, shadowflame kojeg nemas jos bolji) sta god da stavis unutra radice solidno ![]() ![]() Poslednja ispravka: LoshMeeBre (29.12.2014 u 19:31) |
![]() |
![]() |
Pandemonium (29.12.2014) |
![]() |
#1913 |
Veteran
|
![]()
1 - Pyromancer mi se nekako ne uklapa zbog svih ovih sitnih miniona, a i nemam ga u kolekciji. Šta znam, i ja sam razmišljao da smanjim doživljaj sa Mind Visionom... no, kad malo bolje razmislim, potpuno si u pravu što se tiče zamene LoA za Sludge Belcher i to ću da odradim čim završim s ovim postom
![]() 2 - Na Kirin Tor mage-a sam već bacio oko, očigledno je zgodna za ovaj deck ![]() 3 - Unleash the hounds nemam ![]() ![]() 4 - Što se Warlocka tiče, verovatno ću u bliskoj budućnosti da skarabudžim neki potpuno nov build. Ovog sam stavio čisto da vidim šta ćete da kažete za njega, jer se jako lepo pokazao i u ranked i u casual modu. Onog Void Terror-a nemam, ali sam ga više puta iskusio na svojoj koži i svestan sam koliko je koristan. 5 - Ovaj Priest je "for fun" dek, sklepan od karata koje sam pokupovao u prvih par dana od kad je GvG live. Hvala ti puno što si review-ovao dekove, ako mi padne na pamet da pitam nešto, iscimaću ![]() edit: Sad sam video, imam Eaglehorn za Hunter-a. Šta misliš, je l pametno da izbacim onog stealth tigra i da stavim oružje umesto njega? I, je l će to oružje uopšte da bude efikasno s obzirom da imam dve tajne u deku? Poslednja ispravka: Pandemonium (29.12.2014 u 20:46) Razlog: pitanje na kraju |
![]() |
![]() |
![]() |
#1914 |
Starosedelac
|
![]()
unazad par dana primećujem da dosta mage ima counter spell trap. To pre par meseci kad sam igrao nije bio slučaj. U par partija sam izgubio samo zbog toga što nisam očekivao da to iko koristi.
Jel se koristi sada više ili sam naleteo na neke ljubitelje trap-ova ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1915 |
Veteran
Član od: 4.11.2010.
Zahvalnice: 42
Zahvaljeno 40 puta na 34 poruka
|
![]()
Ljudi evo i ja sam poceo sad, pa jel imate neke savete za nove igrace?
Imam nedoumicu da li da igram warriora, huntera ili shamana(sa tim da warriora sad igram ali mi se sva tri svidjaju), koga vi preporucujete? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1916 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1917 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() Btw. Kacio sam na prethodnoj strani guide za Xixov Zoo, samo da ga jos jednom preporucim ko hoce brzo da se rankuje. Sad sam ga izvozio od 11:00 do 12:30, od ranka 3 do legendary bez problema. Mislim da sam izgubio 3, mozda maks 4 partije. Poslednja ispravka: LoshMeeBre (30.12.2014 u 13:44) |
|
![]() |
![]() |
Pandemonium (30.12.2014) |
![]() |
#1918 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1919 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1920 |
Starosedelac
|
![]()
Tu verziju sa Antonidasom sam i igrao, što se tiče mejdža. Koji kombo, brate, kad do sedmog kruga warrior ukloni sve što do tada bacim na tablu, a posle toga sledi štekanje armora uz pomoć maidena i mogu da se slikam sa 14 damage burstom.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
battle.net, blizzard, card game, hearthstone, warcraft |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Besplatni CS 1.6 serveri | Milan Milicevic | Mrežne igre | 574 | 26.8.2014 5:45 |
Hearthstone: Heroes of Warcraft | Psycho13 | otpaTci | 1 | 23.3.2013 16:34 |
Heroes over Europe | DeCoy | Simulacije vožnje | 7 | 13.10.2010 20:52 |
Battlefield Heroes - online pucačina | dusski | Brbljaonica | 2 | 16.5.2010 14:08 |
Company of Heroes: Opposing Fronts | shimec | Strateške igre | 106 | 10.4.2009 11:25 |