![]() |
![]() |
|
|||||||
| O igrama uopšte Uopšteno, dakle sve ono što se ne tiče samo konkretnog igranja i konkretne igre (poređenje raznih igara, o žanrovima, o sociološkom i drugim uticajima igara itd.) |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#1 |
|
Član
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 76
Zahvaljeno 131 puta na 37 poruka
|
Pisite kako zamisljate evropsku gaming scenu za 8 godina.Ja mislim da ce imati boli glava grafiku,ali radnja ce im biti ocajna tj.da ce im najbolje biti da prave sportske igre,mada i od njih se moze dobro obogatiti.Koliko li je evra uzeo KONAMI sa PES-om?Otvaranje novih firmi ce verovatno biti i pocetak karijere nasih najboljih programera i 3D modelera.Bas po forumima gledam teme i vidim da ima MNOGO dobrih 3D modelera i programera sa prostora ex-YU.Za navedene firme najbolje bi bilo da naprave internet takmicenja u 3D-u i programiranju i da imaju ljude koji tako traze talente po internetu i van njega.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
Docice do revolucije u interfejsu. Dakle sve komande ce se izdavati pokretima ruku na koje navuces posebne bluetooth rukavice i onda mases kao mahnit po sobi a u igri tvoj lik radi sta god hoces. Takodje bice i dodatak za stopala i onda mozes da igras simulacije voznje tako sto imitiras da stiskas gas i kvacilo a u stvari samo imas posebne bluetooth patike. Tako mozes da igras i simulacije letenja, bez dzojstika... zatim fudbal, mases rukama kao da trcis i onda se sutiras kad hoces da dodas loptu. U FPS drzis pistolj (imitiras samo naravno) i pucas okolo... A kasnije ce da se uvedu bluetooth majice i gace koje simuliraju bol, G-Force pritisak ili neke druge senzacije zavisno od toga koja je igra
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Starosedelac
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Starosedelac
Član od: 28.11.2006.
Zahvalnice: 375
Zahvaljeno 973 puta na 387 poruka
|
Bluetooth majca već postoji i pomoću nje se "svira gitara", tj. tvoji pokreti se reprodukuju kao zvuk električne gitare.
|
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.685
Zahvaljeno 11.410 puta na 7.270 poruka
|
Citat:
Citat:
|
||
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.892 puta na 1.077 poruka
|
Citat:
Nešto mi se čini da ne bi bile nešto preterano popularne među muškom populacijom
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Veteran
Član od: 4.10.2006.
Zahvalnice: 293
Zahvaljeno 37 puta na 27 poruka
|
Ja mislim da ce za 8gd. sve biti isto (osim novih kompova) ali da ce izadji te bluetooth majce i gace (koje simuliraju bol) i da mi to necemo moci da priustimo a i onako nece biti previse igrica u kojima se to koristi
A za jedno 12-15gd. imacemo kacige koje nam stave na glavu i mi udjemo u virtuelnu stvarnost
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
Pa dobro, u stvari nisam mislio na bol ali nisam hteo da budem vulgaran...
|
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
Član
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 76
Zahvaljeno 131 puta na 37 poruka
|
Citat:
Citat:
|
||
|
|
|
|
|
#10 |
|
Veteran
Član od: 1.12.2005.
Zahvalnice: 34
Zahvaljeno 32 puta na 20 poruka
|
Igrachka industrija ce propasti...
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Veteran
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Starosedelac
|
A, ne. Uvijek će biti fanatika, koji će igrati igre. Ako bi igračka industrija propala, vjerovatno bi počeo III svjetski rat, gdje bi igrači preuzeli ulogu nacista, iskaljujući svoj bijes u realnom životu, jer nema više virtualnog...
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|