![]() |
![]() |
|
Internet usluge Provajderi, načini povezivanja... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#81 |
Deo inventara foruma
Član od: 3.1.2006.
Zahvalnice: 557
Zahvaljeno 556 puta na 413 poruka
|
![]()
E hvala za info SuperG.A ja uplatio flat pre 2 dana
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Starosedelac
Član od: 17.8.2006.
Zahvalnice: 267
Zahvaljeno 455 puta na 384 poruka
|
![]()
Čukni u drvo, PAIN (da zlo ne čuje, rečeno među nama)
![]() Ne znam šta da mislim: trebali su mi drajveri od neke bajate Asus-ove ploče i "nameračim" se da ih skinem u Sport Kafeu (kod njih je SBB). Drajvere za zvuk plus Hyperion (sve ukupno 15-20MB) je skidao u proseku 4KBps - i to ne samo sa jednog hosta! Sat vremena sam tražio razne lokacije i ništa nisam uradio (najviše što je skinuo je 50% a onda zakuca komp)... Na kraju sam takvu frku napravio, da nisam mogao da se načudim sam sebi (ne zbog para, nije to neka para već što sam čuku vremena izgubio a ništa nisam uradio, a žurio sam u Pionir ![]() PS: eto, tako to sa SBB-om kod mene... |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Deo inventara foruma
Član od: 12.11.2006.
Zahvalnice: 1.090
Zahvaljeno 2.020 puta na 1.629 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Član
Član od: 15.9.2006.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 62 puta na 32 poruka
|
![]()
Pitaj Kuzmu ako te nesto zanima u vezi SBB-a
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Član
Član od: 30.10.2005.
Zahvalnice: 48
Zahvaljeno 95 puta na 75 poruka
|
![]()
Nesto mi se cini da je Kuzmin tekst uticao na ovu naglu promenu cena/paketa
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Starosedelac
|
![]()
Po ovoj temi mislim da od 100% korisnika SBB-a, samo su nekih 20-30% zadovoljni.Dobro je da ja spadam u onu manju grupu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Starosedelac
Član od: 17.8.2006.
Zahvalnice: 267
Zahvaljeno 455 puta na 384 poruka
|
![]()
Mislis u OVU manju grupu?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Veteran
|
![]()
Juce ili prekjuce dobih ovaj mail a verujem i vecina drugih koji su kao i ja na SBB.
Citat:
Inace vidim da su neki imali problema sa modemom preko USB-a. Meni se to jednom desilo, otisao sam od kuce i ostavio komp ukljucen(da skidaju ljudi od mene sta im treba preko DC++). Kada sam se vratio uvece, pokrenem firefox, ono corak, pokusam update antivirusa ono isto i vidim da mi net uopste ne radi. Pogledam u device manager, nema modema u sistemu! Problem sam resio veoma jednostavno. Posto kablovski modemi znaju da zabadaju(citaj blokiraju) s vremena na vreme, jednostavno sam "ubo" reset dugme na modemu, izvadio i ponovo "ubo" USB kabl i resen problem. Poslednja ispravka: Loodi (3.3.2007 u 2:28) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
ex Laki pingvin
Član od: 28.10.2005.
Zahvalnice: 476
Zahvaljeno 879 puta na 487 poruka
|
![]()
Štuca, kako kome
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Svaki dan sam sve nezadovoljniji i nezadovoljniji.Evo npr. pre 5-6 dana krenem da skidam ja nesto kad ono dload speed ne prelazi 4/5kbps.Stvrno sam se iznervirao, pogledam lepo uplacen paket 384 ajde mozda je trenutno.Pogledam sutra opet a oni kazu rade nesto na naponu pa ce biti bolje.Ok iskuliram ja a ono juce isto a oni ce meni kako je to nemoguce jer sad treba da bude cak i brze.Jos su mi rekli da foliram pa nema potrebe da dolaze.
![]() ![]() Sutra ako ne rade nateracu ih da mi is*****ju servisera. Ne znam kako stoji u BGu ali u KSu je totalna propast.Svakom lepo preporucujem da ga izbegavaju u sledecih godinu dana (u KSu) makar dok se stvari ne izbistre.Vala ja idem sutra da im izbistrim stvari..... Veoma nezadovoljan korisnik SBBa...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Član
|
![]()
Ja u Somboru nemam nikakvih problema,cak nisu ni neljubazni (valjda zato sto rade zene
![]() Inace uplatih 256 kbps,a kada skidam ide 30-35 kbps,kako kada ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Deo inventara foruma
|
![]()
evo izasao e danas u Blic-u jedan clanak o problemima sa kablovsim internetom i sa pretplatom za TV.Kazu da ce uskoro sve to da se sredi jer su operateri obavezni da do odredjenog roka srede sve postojece probleme i dovedu cene na jedan normalan nivo.Ovo se odnosi na sbb,ptt i ikom(nisam siguran kako se zove) koji su jedni operateri u zemlji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Član
|
![]()
koliko sam nacuo da ce se cena kabl. interneta znatno redukovati zbog uvodjenja ADSL-a by Telekom.
512 kpbs- 1500 din 256kpbs- 1000 din e sad mozda je neko pustio buvu,a mozda ne ,mislim da cemo uskoro saznati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.095
Zahvaljeno 4.065 puta na 2.651 poruka
|
![]()
Redukcija se desila (bar u Beogradu). Pocetkom marta.
I sada je 256kpbs tacno 1350din (pre je 128kbps bio 1350din) |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Član
|
![]()
U BG-u stanje sa SBB-om varira od kraja do kraja. Negde je protok extra, nema prekida, stvarno dobijete ono sto ste platili, a negde je placi boze...da pozelis da se vratis na dialup
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Član
|
![]() Citat:
nedavno sam nesto skidao sa neta, cca 600mb a nisam mogao sa download menadzerom i pukne mi net na 400mb. pa poludio sam ![]() ![]() e a sad da vidite koliko mi je povuko Sbb cable u jednom momentu. ![]() Poslednja ispravka: aleksandar macedonian II (22.4.2007 u 21:58) Razlog: Skracivanje texta |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Vidoh negde na netu da je jedan u lik u Americi poceo da se sudi sa kompanijom koja pretezno pravi cokoladice.Kada je otvario cokoladicu nasao je crva i sudio se sa kompanijom par meseci i na kraju dobio povecu sumu.E sad moje pitanje je da li ja nesto ovako da pokusavam sa SBBom.Mogao bi kao da se vadim da mi je nanet dusevni bol.Jer mislim ko ga jos ne bi dobio ako ima paket od 384 a download ne prelazi 18kbs.Jednostavno skiadanje je nocna mora.Bukvalno....Ponekad se probudim nocu jer se setim kad mi je konekcija pukla kad sam skidao 3D Mark a bilo skoro 96%.A iz nekog fu#^ing razloga nisam mogao da nastavim download posle.
#$%&#%)#&& &^%$!!!!!!!! Eto sad mi je lakse........ |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Slike sa digitalnih fotoaparata - razno | Iluminator | Fotografija | 1074 | 11.10.2007 1:14 |
Intel dizajnira čipove sa osamdeset jezgara | Maverick78 | Overklok | 10 | 6.3.2007 14:14 |
leadtek Winfast 2000 expert - nemogu da dobijem signal na s-video ulazu sa sat. risiv | ural | Foto i audio/video | 17 | 30.8.2006 1:36 |
sporo startanje windowsa sa wirelessom | Paladin | Internet usluge | 9 | 19.7.2006 20:40 |