|
Komunikacioni uređaji i umrežavanje Modemi, mrežna oprema, mreže i umrežavanje… |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
5.1.2006, 11:07 | #1 |
Član
|
Uzeo bih IrDA na USB2.0 - koji je najbolji ???
Planiram da kupim IrDA na USB2.0 koji bih koristio uz mobilni LG-U8180...
Neznam koji je najbolji , jer mi treba sa dobrim drajverima za XP a ne bi bilo lose i da moze raditi i u 98SE jer bi mi koritilo na staroj masini... Takodje mi je bitno da IrDA inteligentno gleda kroz svoje infracrveno oko, a ne da me kulira kad mu prislonim telefon. Nije mi bitan proizvodjac, moze i anonimus ako dobro radi svoj posao. Drug mi nudi neki INTEX , jer mu ne treba(sada koristi blootooth), ali kada ga je uzeo imao je grdnih problema i sa XP, a nevidjenih sa 98SE, uzeo od losih prodavaca- koji mu dali CD sa 30 modela (INTEX-IMP110,INTEX-IMP120...)drajvere i rekli mu neznamo koji je isprobaj sve, a ni na IrDA plocici ne pise koji je model , pa smo nabadali ko slepci... Uzeo bih, povoljno mi nudi, ali pravi probleme sa Samsungom E700 i Lg-U8330(koji je slican mom telefonu), a sa SonyEricssonom radi OK na vise modela probali sve radi i sa Nokijom radi ok! Dakle koji proizvodjac/model ? Sa dobrim drajverima? po solidnoj ceni? Molim za pomoc sve koji se razumeju u ove periferije ! Pozdrav! |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme | ||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Najgori i najbolji filmovi po igrama | Marko_L | Kompjuteri i film | 136 | 20.11.2009 22:15 |
Koji je najbolji antivirus | Vlado78 | Zaštita | 3 | 5.12.2005 17:38 |