![]() |
![]() |
|
Foto i audio/video Fotoaparati, Televizori, MP3 i DVD/DivX plejeri... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 23.7.2011.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Treba mi preporuka nekog audio znalca.
Još uvek slušam muziku sa audio diskova, koristeći DVD plejer (ne mogu da se odreknem moje lepe kolekcije), a ponekad i sa računara. Imam 2.1 kombinaciju, prilično trošnu, pa bih da zamenim. Treba mi nešto pogodno za svakodnevno slušanje u kući, 40 W je sasvim dovoljno (živim u stanu, pa se ne mogu previše raskalašiti). Volela bih da konačno čujem lep zvuk, koji nije metalni, koji nije ni viši ni niži nego što treba... Ako je bitno, slušam rok i bluz, pomalo džeza. Ne razumem se u zvučnike (umem dobro da ih čujem, ali u prodavnici ne znam šta da gledam. Nekada si u prodavnici mogao lepo da probaš, ali to sad teško ide), pa bih vam bila zahvalna ako mi pomognete. Potrošila bih oko 20 hiljada. Može doći u obzir i neka mini linija, a i koja hiljada više ako vredi dati. Usput, kakvi su ti soundbar zvučnici? Vrede li čemu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 13.3.2006.
Zahvalnice: 1.689
Zahvaljeno 704 puta na 490 poruka
|
![]()
Moja preporuka za Kurzweil KS40A. Jeste da su u pitanju monitor zvucnici, ali su lepo izbalansirani. Zvuk je onakav kako je "pisac" zamislio prilikom snimanja u studiju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
Član od: 9.7.2010.
Zahvalnice: 750
Zahvaljeno 536 puta na 369 poruka
|
![]()
Da li polovno dolazi u obzir?
Nasi oglasi su puni hifi opreme sa kojom mozes da izvuces daleko veci kvalitet zvuka nego da kupujes novo. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
audio, preporuka, zvučnici |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
GTA 4 za PC! | JJ92 | Akcione igre | 8690 | 9.5.2023 18:36 |
Preporuka za kupovinu bezicnih slusalica sa mic | pecaa | ŠDK - Foto i audio/video | 0 | 6.3.2012 20:01 |
Preporuka za kupovinu Storage HDD-a | bloodnick | ŠDK - Nosači podataka | 3 | 21.2.2012 21:57 |
Volan za PC, Preporuka za kupovinu | wario | ŠDK - Ostale komponente | 2 | 29.12.2011 19:21 |
Preporuka za kupovinu ozvucenja za ugostiteljski objekat | Francesko | Zvuk na računaru | 3 | 1.12.2011 9:28 |