![]() |
![]() |
|
Foto i audio/video Fotoaparati, Televizori, MP3 i DVD/DivX plejeri... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
|
![]()
U pitanju je ovaj monitor View Sonic 2261-8 problem sa meniem koji se pojavi na moitoru a miš ne može da ga kontroliše. Kao da je softver pobrljavio. Da li postoji šansa da se reguliše? Ima tipke odozdo koje ne reaguju. Kad se neka od ovih tipki drži malo duže meni nestane pa se kasnije sam od sebe ponovo pojavi. Unapred hvala na pomoći.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Има ли шансе да добијем било какав одговор у вези овог монитора? Монитор није мој већ од колеге које користе његове кћерке. Друга опција је да га једноставно однесем у сервис. Занимљиво да монитор ради међутим искаче та поменута његова опција за подешавање којој не може да се приступи.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 439
Zahvaljeno 4.079 puta na 3.793 poruka
|
![]()
nek proba da ga isključi iz struje na par minuta možda se resetuje ili dugme zaglavljeno od prašine
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku water wizard na korisnoj poruci: | ||
todos (3.1.2025) |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 7.8.2011.
Zahvalnice: 59
Zahvaljeno 65 puta na 62 poruka
|
![]()
Pa ako tipke ne rade verovatno je kabal od tipki ili same tipke u nekom spoju pa onda samo od sebe proradi pa prolupa i "pritiska" sam.
Ček kako uključuje monitor ako tipke ne rade? Ako je tipka za uključivanje na odvojenom kablu može da proba da otkači ove ostale jeste da onda neće nikako imati meni ali možda postoji softversko rešenje ako je monitor iole noviji, možda su dugmići prljavi pa zaglavili, dok ne rastavi i ne pogleda možemo samo nagađati, znači ili sam da rastavi i pogleda šta i kako samo pažljivo jer su monitori osetljivi pa ako se ne usuđuje onda servis jbg. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku shonee na korisnoj poruci: | ||
todos (3.1.2025) |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Занимиво да тај монитор има још у продаји, цена близу 16к. То сад није битно. Типке су одоздо са десне стране. Не може да се уђе у мени, курсор миша прође испод, не препознаје га. То ме највише буни. Јер кад би могло да се манипулише менијем онда не би било провлема. Тај мени се самостално појави на монитору и после неког времена нестану, па опет у круг. Од тих доњих типки користи нема јер у тај мени немају приступа осим неких самосталних функција којих се повремено дотичу. Просто невероватно.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
|
![]()
Mora da se otvori i vidi šta je, kvar je u tipkama i/ili kablu od njih samo ne verujem da zasebno ima svaka tipka kabal pa da možeš da otkačis ove osim za uključivanje.
A naravno da ne možeš misem da manipulišes sa osd menijem od monitora to ne može ja mislim ni na jednom monitoru osim možda na nekim ultra napucanim, ali sve opcije za boju osvetljenost itd mogu da se menjaju preko programa ako proizvodjač ima tako nešto, ali osd meni ako se pojavljuje ne može se kontrolisati nikako drugačije osim samim tasterima na monitoru, samo možeš čekati da sam nestane ili pritiskom na dugme da ga zatvoris. |
![]() |
![]() |
todos (3.1.2025) |
![]() |
#9 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Веровао или не три кабла испробана. Имам их из четврт века од разних уређаја. И ја сам помислио на то. 😀
Ништа онда колега је рекао ако не нађем решење да га однесем у сервис. Бар у Чачку има квалитетан. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Član
|
![]()
Ne znam za wizarda ali ja sam mislio na kabal od dugmića pa do one ploče od monitora ili gde su već spojeni ne na HDMI/DP
|
![]() |
![]() |
todos (4.1.2025) |
![]() |
#11 |
Deo inventara foruma
|
![]()
А да, разумео.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem HDD Led Sija kao Sumanut (negasi se) | King SRB | Kvarovi | 19 | 10.7.2013 7:21 |
[php] Model View Controller | clzola | Serverske aplikacije i baze podataka | 1 | 6.5.2013 1:30 |
Problem sa seckanjem PES-a 2012 | Stefan-TeBra | otpaTci | 1 | 18.8.2012 21:14 |
Problem sa Pixel View TV box 6 | Parkman | Kvarovi | 2 | 20.7.2009 17:23 |
Gigabyte NX96T 9600GT, čudan problem | De_Italiano | Grafika | 7 | 19.7.2009 19:31 |