![]() |
![]() |
|
Brbljaonica Manje ozbiljno ćaskanje na ostale (kompjuterske i geek) teme... (POSTOVI SE NE BROJE!) (Pravila pisanja: kliknite ovde.) |
Pregled rezultata glasanja: Persiranje na forumu? | |||
Da |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 9,52% |
Ne |
![]() ![]() ![]() ![]() |
57 | 90,48% |
Glasova: 63. U ovom glasanju ne možete da učestvujete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Starosedelac
|
![]()
Pozdrav,
Sta mislite, da li bi trebalo persirati na forumu? Iako se time sto ne persiramo osecamo "blizim", mislim da bi trebalo, posto ne znamo o kome je rec (u vecini slucajeva, jel' da?). Uostalom, mislim da bi ti bio lep gest i znak postovanja. Evo, ja se od sada obavezujem da cu svima da persiram na ovom forumu (osim Gordonu Freemanu ![]() Da oder nein? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 10.3.2008.
Zahvalnice: 915
Zahvaljeno 345 puta na 249 poruka
|
![]()
Boze dragi u sta se ovaj forum pretvorio, sve manje o samom hardveru i softveru, a sve vise nekih spamerskih, i bezveze tema, koje nemaju veze s mozgom, nadam se da ce ova tema brzo pod kljuc pa u kantu gde joj je i mesto
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banana
Član od: 9.1.2006.
Zahvalnice: 697
Zahvaljeno 2.635 puta na 1.358 poruka
|
![]()
Zašto je tema koja pokušava da ukaže na nedostatak kulture na internetu spamerska? Pre bih rekao da je vaš komentar takav.
U prevodu: Smaraš brale, ako ti se ne sviđa pali sa teme. Koji odgovor je lepši i pristojniji? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Manje-vise persiram sagovorniku.
Bolje da kazemo manje, jer imam osecaj da bi mi on/ona sam(a) rekao/la da prestanem sa persiranjem a i razgovor nekako ne bi bio "prijateljski" vec "zvanican" da se nonstop persira. ![]() Tako da - ne persiram. Poslednja ispravka: dzonihsv (28.1.2009 u 10:25) Razlog: gramatika |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
|
![]()
Ne persiram nikome na forumu, ne iz razloga sto ne postujem nikog, vec suprotno. 95% foruma se ne zna licno. I ovako imamo osecaj da smo nekako blizi. Zamislite kad bio ceo forum persirao na sta bi to licilo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
V.I.P.
|
![]()
Do sada nisam persirao nikome i da sada počnem, više bi ličilo na foliranje i pros*****nje nego na kulturu. Mislim da je dovoljno poštovanje kad pomognemo jedni drugima oko problema koji nas muči, razmenimo znanja i iskustva, suprotstavljamo se argumentima nekome ko drugačije misli...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Starosedelac
|
![]()
Imate pravo. Jos malo odgovora, i mozda me ubedite da odustanem od svoje namere
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ex Parrot
|
![]()
Persiram samo Voji
![]() Mislim da na forumima nema potrebe za ovakvim iskazivanjem poštovanja, bolje bi bilo da se potrudimo da lepše, ispravnije i kulturnije pišemo kako bi se bolje razumeli, a samim tim i poštovali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Član
|
![]()
Трудим се да на форумима на којима сам се скоро учланио персирам људима. Не само због културе на форуму, него можда се и деси да једном упознам те људе са којима се дописујем преко форума, и ако су при том (прилично) старији од мене, долази до непријатних ситуација када људима са којима са био на: "Перо брате, нема те сто година!", морам да пређем на: "Петре, задовољство ми је да Вас упознам." (са све левом руком на леђима
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Starosedelac
Član od: 15.6.2007.
Zahvalnice: 463
Zahvaljeno 310 puta na 230 poruka
|
![]()
Neverovatno koliko sam o ovome razmišljao proteklih dana, ne znam zbog čega. Ja bih se osećao nekulturnim kada bih Voji rekao "kako si, šta ima?". Jeste ovo internet, ali ispred monitora sede živa bića. Poštovanje, pristojnost, nije teško biti fin.
Ne zato što je administrator, ne. Većina moderatora je starija od mene (22 godine imam), ali je ta razlika od par godina zanemariva i sa svima sam na ti. Da ne pričam o nama "običnima" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 1.522 puta na 1.055 poruka
|
![]()
U privatnim ponekad persiram i mlađim od sebe. Na javnom delu nikom.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Starosedelac
|
![]()
Ni u RL ne persiram,a kamoli da na forumu nekome persiram
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Član
|
![]()
Sad su drugacija vremena, ako niko od nas ne persira nekome svakonevno (osim mozda starijim ljudima), zasto bi morali da pocnemo na forumu.
Uostalom sta bi drugi forumi misleli o sk forumu ![]() Edit: Citat:
Poslednja ispravka: dark mesiah (28.1.2009 u 15:12) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Starosedelac
|
![]()
Persiram samo starijim ljudima, iz poštovana. Naravno, Voja, Oluja, Chivan...jer su to ljudi iz redakcije i oni su na čelu foruma.
![]() A ostalim članovima, npr. Todosu i onima od 70+ godina ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]()
Što reče Spawn, bilo bi mnoogo izveštačeno. Mislim da stvarno nema potrebe, nikad nisam persirao po forumu iz prostog razloga što obično nemam pojma ko kolko ima godina, te mi je prešlo u naviku...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Drug Član
Član od: 12.7.2006.
Zahvalnice: 772
Zahvaljeno 2.267 puta na 1.686 poruka
|
![]()
Ni ja nisam za to persiranje...
1. Svi koji imaju 1k+ postova uglavnom prepozanju nick-ove aktivnih i/ili starijih (po prisustvu na foumu naravno) chlanova, i imaju neku predstavu o ljudima koji se kriju iza njih... 2. U stvarnom zivotu ljudi se distanciraju i uvode persiranje na osnovu nekih karakteristika (godine, obrazovanost, istaknutost po pripadanju nekoj grupi itd.), a na forumu su svi manje-vishe jednaki (samo hrpa karaktera uoblichena u smislenu rechenicu), tako da je persiranje chist vishak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Banned
Član od: 26.8.2008.
Zahvalnice: 402
Zahvaljeno 838 puta na 361 poruka
|
![]() Citat:
Kaže se godište, ispada kao da su starci sa sedamdeset godina ![]() Ja ugčavnom persiram VojiM, pošto sa drugima iz redakcije retko da sam se obraćao, ali u principu nikome ne persiram, jer to je neko nepisano pravilo. Ja se trudim da svoje poštovanje prema drugim članovima iskažem na drugi način, normalnom komunikacijom. ne vređajući ih i ne koristeći izraze koji nažalost neki koriste kao što su lupaš,s***š, aj' začepi, mada ponekad poželim da nekom ko me užasno nervira ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Član
Član od: 14.3.2007.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 25 puta na 18 poruka
|
![]()
ne vidim svrhu ove teme, ali kada se vec zezamo, ja sam za to da se svi persiramo
![]() ![]() Stvarno ne vidim svrhu teme |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() Nisam mislio na generacije, nega bukvalno na godine života. A ima ih i to mnogo!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]()
Gdine. Crazy_LG, ako hoćete nekome da popujete, molim vas, nađite dobar razlog za to, a ne gluposti poput ovih...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pesma/e koja vas najviše dirne? | Wolverine | Opšta kultura | 1131 | 5.9.2019 15:13 |
Vista (instalacija) | GeForce | Operativni sistemi | 29 | 9.5.2010 9:25 |
Kako napraviti internet stranicu | Bozidar | Web dizajn | 34 | 28.2.2010 11:51 |
Život na Marsu? | Ice-Man | Brbljaonica | 149 | 26.11.2008 0:26 |
Zene na forumu !? DA ili NE? ("Kada ce biti vise zena na forumu?") | aurora | Brbljaonica | 283 | 8.7.2007 0:31 |