![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Deo inventara foruma
|
![]()
"Više voliš NTFS". Pa nije ovo igra ili program pa da možeš da ga voliš ili ne. Ali dokazano je da je NTFS bolji od FAT32 u mnogo stvari. Isto tako što je i ExT file-system bolji od NTFS-a.
|
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
Član od: 11.4.2006.
Zahvalnice: 67
Zahvaljeno 32 puta na 19 poruka
|
![]()
Jel hocete da udjemo u raspravu zasto je FAT32 bolji?
Hocete li??? Hajde, hajde, hocete li??? |
![]() |
![]() |
#23 | ||
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2006.
Zahvalnice: 579
Zahvaljeno 1.747 puta na 1.039 poruka
|
![]() Citat:
Citat:
I ljudi se ne muce jer koriste napredne OS i programe, muci se samo par onih koji tvrdoglavo odbijaju da prihvate neminovnu istinu a to je da je NTFS bolji od FAT 32. Znam, i meni je zao sto su dinosaurusi izumrli, al' jbg... I da, prosvetli me molim te (i mene i sve ostale neupucene i neuke) zasto je FAT 32 bolji. Samo da te prvo upozorim, sta god rekao niko nece da poveruje u to sto sam sebe ubedjujes, jer ljudi, zamisli, razmisljaju svojim glavama. |
||
![]() |
![]() |
#24 |
Ex Parrot
|
![]()
Ne želite da uđete u vs. raspravu. Trust me...
|
![]() |
![]() |
#25 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nećemo da uđemo u raspravu jer nema potrebe da se raspravlja kad je jasno da je bolji i da to tebi ni Čak Noris ne može da objasni.
|
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Djordje Turjacanin na korisnoj poruci: | ||
--ComputerBoy-- (7.1.2010) |
![]() |
#26 |
Banned
|
![]()
Jel ti mozes da shvatis da JOS postoje ljudi koji koriste Win98!!!
Zao mi je ali je to tako i to je cinjenica! Druga stvar je sto se na ovom forumu okupljaju samo pozeri i osobe koje nesto NE interesuje a opet opsedaju post (koji ih NE interesuje!) Nikako da mi date odgovor sta VI radite na OVOM toppic-u, posto VAS ocigledno FAT32 NE interesuje!!! |
![]() |
![]() |
#27 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2006.
Zahvalnice: 579
Zahvaljeno 1.747 puta na 1.039 poruka
|
![]()
Ni ja necu da ulazim u bespotrebnu raspravu, a ko zeli nek veruje da je FAT 16 najnapredniji file-system.
|
![]() |
![]() |
#28 |
Banned
|
![]()
To nam govori "svakoj serpi poklopac" ^^^
![]() Cao! |
![]() |
![]() |
#29 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da da jedno 1% ga koriste. A od tih 1% negdhje oko, 99% neće da konvertuje NTFS u FAT32 jer će da koristi samo jedan.
Nema smisla se sa tobom raspravljati. Ti misliš da ako nešto znaš o starim računarim i da radiš na njima da si neko i nešto. Šta, pa i ja znam da koristim Commodore (imam ga kod kuće) , znam i Amigu pa ništa. To je čisto hobi. I rekao sam već ako već hoćeš nekako da pomogneš "sirotinji" ili se zaposli u MS-u, ili se priključi Open-Source zajednici pa radi fino nešto korisno. |
![]() |
![]() |
#30 |
Ex Parrot
|
![]()
Operacija uspela - pacijent umro...
LOCK |
![]() |
Sledećih 4 korisnika se zahvaljuje korisniku GoranSTX na korisnoj poruci: | ||
--ComputerBoy-- (29.12.2009), Djordje Turjacanin (28.12.2009), Marti Misterija (28.12.2009), voodoo_ (28.12.2009) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Šta odabrati prilikom instalacije XP-a, FAT32 ili NTFS | Dimso | Operativni sistemi | 2 | 25.8.2009 10:59 |
FAT32 u NTFS | Ilke | Nosači podataka | 12 | 22.1.2008 12:04 |
windows xp compression | sasha vukelic | Operativni sistemi | 10 | 17.10.2006 22:09 |