![]() |
![]() |
|
Grafika Video karte i monitori |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 1.12.2005.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 5 puta na 5 poruka
|
![]()
Neka svi posalju svoje sugestije koje tri firme prave najbolje 6600GT kartice po odnosu cena/preformanse.
|
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
1.Gainward
1.XFX 3.MSI |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
1.Gainward
2.Asus 3.MSI |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Mislim da bi morao malo bolje da definises pojam.
AGP ili PCI-Express? Standardna 6600gt ili neki "edition" model fabricki friziran? Glasanje na osnovu licnog iskustva ili procitanog clanka novine/internet? U stvari, vezano za ovo poslednje, koliko ljudi sa foruma (osim redakcije SK-a)moze da se pohvali da je isprobalo tri 6600gt kartice razlicitih proizvodjaca na svojim kucnim masinama? Ja sam jedva skrpio lovu za ovu jednu sto imam, ali verovatno ima i drugih slucajeva. ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
Pa onda bi mogli da istaknete iskustva sa karticama 6600 GT. Koju imate, koliki im je 3DMark skor, da li ste videli bolju itd...
|
![]() |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
Gainward PowerPack! Ultra/1980 TV-DVI "Golden Sample"
(525/950 default) 05 mark : 3824 OC 560/1100 : 4151 Barton 2500+@3200 i 1Gb rama |
![]() |
![]() |
#7 |
Starosedelac
Član od: 25.10.2005.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 28 puta na 20 poruka
|
![]()
1. ASUS
2. MSI 3. Gigabyte |
![]() |
![]() |
#8 |
Starosedelac
|
![]()
Пошто је то код нас ипак најважнији фактор онда је по мени најбољи Club-3D-ов 6600GT, са ценом од око 160 евра у зависности од AGP или PCI-E верзије.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Darth Moderator
Član od: 15.10.2005.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 84 puta na 38 poruka
|
![]()
Ajde da dodamo da je uslov za preporuku da je taj neko ko preporucuje, stvarno tu karticu i probao.
Vidim, pominju se XFX i slicne firme koje je u Srbiji mozda videlo troje ljudi. Da ne pricamo o tome koliko je ta preporuka besmislena obzirom da XFX moze samo da se donese iz USA, ovde da se kupi nema. Dakle, preporucujte samo ono sto ste probali. |
![]() |
![]() |
#10 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() istovetnih kartica drugih proizvodjaca. |
|
![]() |
![]() |
#11 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
XFX ima americku cenu pa kad dodje preko Holandije u evropske drzave pa se svi ugrade u cenu kod nas takva cena/performanse je neodrziva. Zato se lepo naruci sleper ZUTIH kartica onako na kile i svima dobro. ![]() Svetski lider ako bas spominjes 6600GT je BFG. Idi na njihov sajt pa pogledaj lepotu od kartice. U upordnom testu na XbitLab-u BFG,XFX,Asus i MSI daleko najbolja je BFG takodje americka proizvodnja. ![]() Inace sto se Gainwarda tice nekada je bio svetski lider a danas je ostalo samo ime i nista vise. Ovo nije samo moje misljenje vec i misljenje strucnih ljudi sa drugih foruma gde sam ucestvovao/ucestvujem. Eto bas ovde coveku na forumu posle 6 meseci Gainward trokira i sad radi samo na default vrednosti i ni makac vishe. 1. Asus/Leadtek sa memorijom na 1.6ns 2. MSI 3. Gigabyte, Inno 3D prva serija sa memorijom na 1.6ns. |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Darth Moderator
|
![]()
Na osnovu cega neko moze preporuciti karticu, ako je nije video, kamoli probao ?
Pri tome, ne moze da se kupi ovde? Mene to zanima, koja je korist od takve preporuke ? |
![]() |
![]() |
#13 |
Mr. Spatula
|
![]()
moja kartica msi 6600gt agp 128mb
barton 2500 sa 512mb 3dmark05 : 3275 |
![]() |
![]() |
#14 |
Veteran
|
![]()
Ko je XFX
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
#16 | |
Član
|
![]() Citat:
1. Nas dileri su nesposobni i tacka, u to sam se uverio dosta puta kada mi je trebalo nesto od kvalitetnijih komponenti, onda samo pogledaju u iks oks i pocnu da mi preporucuju nesto levo, zato ja lepo odem do Budimpeste kada mi treba nesto ozbiljno. 2. BFG ne mogu da spominjem jer ga nisam video 3. Od kartica sa 128 mb memorije u GT varijanti kod mene se Gainward pokazao najbolje a onda ostale kartice...medjutim razlike su akademske i odnose se na par megaherca vise koje mogu da izvucem sa oc, znaci nista posebno. |
|
![]() |
![]() |
#17 |
Veteran
|
![]()
@Atila: Jesam al' se zaebavam
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Darth Moderator
|
![]() Citat:
To se zove sposobni, a ne obrnuto. To sto se tebi to subjektivno ne dopada, nije njihov problem. |
|
![]() |
![]() |
#19 | |
Član
|
![]() Citat:
drugo,decko ima problema sa grafickom i tu moze da bude svasta,od drivera do directx-a.... a i da jeste graficka, ima garanciju pa nek je zameni (Gainward daje 2 god. garanciju na svoje proizvode) uostalom naci cu ti postove gde ljudi imaju problema sa svakim proizvodjacem grafickih kartica tako da ti prica ne pije vodu.... |
|
![]() |
![]() |
#20 |
Član
Član od: 4.12.2005.
|
![]()
Leadtek PX6600 GT TDH Extreme Version
Extreme verzija Leadtek-ove 6600 kartice je neprimetno skuplja od dole navedenih ali i primetno bolja i u 3dmark-u i u HL2. Zatim slede ASUS pa MSI. 3Dmark ![]() Half-Life 2 ![]() Poslednja ispravka: Maximus (4.12.2005 u 19:59) |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|