![]() |
![]() |
|
|||||||
| Osnovne komponente Procesori, ploče, memorije... |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#1 |
|
Član
|
Posto od G.Skill-a 2x1GB DDR500,koji sam narucio preko druga iz Amerike,nema izgleda nista moram da nadjem kod nas memoriju koja radi 100% na ovoj ploci.Naravno treba da bude na 500MHz.Kod nas,procitao sam na forumu,ima da se nadju samo neki Kingmax i neki Kingston HyperX sa tim frekvencijama.Na DFI forumu ne preporucuju Kingstona a Kingmax se ne spominje.
Dakle ako neko ima iskustva (licna!) sa kombinacijom ove ploce i ovih memorija neka mi pomogne Trenutno koristim pozajmljeni Kingston i PQI,obe na 333MHz u dual chanel rezimu,rade bez problema! Moji stari Kingstoni na 400MHz nisu hteli ni da podignu sistem!!! Ah da...zamalo da zaboravim:stare memorije su bile dvoslojne a ove nove koje rade su jednoslojne! Da li su gore pomenuti Kingmax i K.HyperX jednoslojni? (jaoj sve sam smorio oko glupe ploce!) |
|
|
|
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| TV kartica | Gyle | Grafika | 71 | 29.3.2009 12:46 |
| Kako podesiti ISDN da radi na 128 kbps | jaba.hut | Internet usluge | 7 | 31.5.2007 11:54 |
| Uzeo bih IrDA na USB2.0 - koji je najbolji ??? | Ilic Marko | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 3 | 23.2.2006 19:45 |
| Mogu li memorija na 266MHz i 400Mhz da idu zajedno? | DeCoy | Osnovne komponente | 11 | 14.2.2006 10:43 |
| Slika sa kompa na TV Svideo | komunista | Grafika | 5 | 16.1.2006 23:51 |