![]() |
![]() |
|
|||||||
| Strateške igre Potezne i real-time strategije... |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#681 |
|
Veteran
|
Aha, kubure oni sa optimizacijom, pogotovo na ultra.
Ja otkljčam unlimited video memory pa se nekako stabilizuje. |
|
|
|
|
|
#682 |
|
Starosedelac
Član od: 14.12.2010.
Zahvalnice: 352
Zahvaljeno 440 puta na 309 poruka
|
Zavrsio prolog, lakse nego sto sam ocekivao, kampanju krenuo sa The Deceivers i ide odlicno, mada verujem da negde gresim i da cu tesko ostvariti pobedu.
Mrzi me da se vise pozabavim problematikom. Za sada uzivam sto haram po mapi, nisam utepao samo koga nisam sreo, a svuda sam stigao. Primetio sam da me, za razliku od drugih TW, niko i ne napada na pocetnim teritorijama. Tacnije, samo jednom se desilo posle nekih 70 poteza i tad sam imao samo jednu manju armiju tu koja se odbranila bez problema. |
|
|
|
|
|
#683 |
|
Veteran
|
Decievers nije dobra frakcija za pocetak, imaju drugacija pravila igre od svih ostalih. Ti zapravo nemas gradove, nego parazitske kultove u tudjim gradovima, armije su ti uglavnom nevidljive itd. Ako ti se igra Tzeench bolje uzmi Kairosa ili Vilicha.
|
|
|
|
|
|
#684 |
|
Veteran
|
Bogami, ja sam morao da instaliram mod, pošto me svuda svi napadaju hronično i stihijski, koji reguliše malo diplomatiju i odnose.
|
|
|
|
|
|
#686 |
|
Veteran
|
Ja igram trenutno sa nekih sedamdesetak modova.
Dobar je SFO, ali sam ga malo promenio, jer imam gomilu modova koji dodaju još lordova i rasa, a za SFO onda treba submod za to. Ima dobrih i tvikova, tipa, mod da se malo oduži bitka, pa da možeš malo više da taktiziraš i mikromendžerišeš. Takođe sam ubacio da mi se smanji u kampanji kretanje za 50% jer na taj način, iako je sporije, ima mnogo više šlifa da se urade manevri i taktike, ne svodi se na to da u jednom potezu stigneš od grada do grada. Ima još takvih, ne znam da li sam igde video ovoliko razrađeno mod bazu. Kod Men of War II možda... |
|
|
|
|
|
#687 |
|
Starosedelac
Član od: 19.5.2009.
Zahvalnice: 903
Zahvaljeno 1.194 puta na 642 poruka
|
|
|
|
|
|
|
#688 |
|
Veteran
Član od: 20.11.2011.
Zahvalnice: 196
Zahvaljeno 187 puta na 118 poruka
|
Omens of Destruction je izasao 12. Decembra, a novi jos ni trailer nema.
Svakako sam odavno odustao od igranja WH3, jer i za svaki QoL update koji uvedu uspiju nekako da *****u neki feature ili stvore nove probleme. Igrao sam kao Empire i za vrijeme opsade vidim da mi polako artilery gubi HP iako sam daleko protivnickog dometa. Zumiram a ono jedan model protivnickog unit-a se nekako teleportovao pred moj artilery i polako ubija modele. A ako ja pokusam da ga napadnem sa svojom infantry/cavalry > oni pokusavaju da udju unutar zidina jer ne detektuju taj model da se uopste tu nalazi. ![]() Dok god nove TW igre izlade na Warscape engine-u necu kupovati nastavke pa makar i izbacili Medieval 3 nakon toliko godina. Izvinjavam se na velicini screenshot-a ali imgur resize ne radi iz nekog razlika a ne mogu da se cimam da resize rucno radim. |
|
|
|
|
|
#689 |
|
Starosedelac
|
Poslednja ispravka: Bascelik (16.10.2025 u 20:50) |
|
|
|
|
|
#690 |
|
Član
Član od: 10.3.2010.
Zahvalnice: 61
Zahvaljeno 162 puta na 53 poruka
|
On December 4th, we're unlocking Immortal Empires for owners of WH1 and WH2 🔓
https://community.creative-assembly....ammer/blogs/86 |
|
|
|
|
|
#691 |
|
Starosedelac
|
|
|
|
|
|
|
#692 |
|
Veteran
|
Ovo sam čekao, sve mi se čini da će ovo biti, maltene, ko zasebni deo Warhammera, ekspanzija u punom smislu te reči.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Medieval II Total War | DukeofSerbia | Strateške igre | 1963 | 19.4.2023 14:53 |
| Warhammer Online: Age of Reckoning | dr.antrax | MMORPG igre | 367 | 11.2.2016 18:51 |
| DotA | SuperG | Mrežne igre | 3586 | 27.8.2014 0:32 |
| Warhammer Fantasy & 40 000 (opsta tema) | Ghost | Brbljaonica | 26 | 14.10.2011 12:07 |
| Jos 25 dana do izlaska Warhammer: Mark of Chaos | Isko | Strateške igre | 12 | 21.10.2006 21:54 |