![]() |
![]() |
|
Online susreti Zakazivanje okršaja... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
|
![]()
imam nekoliko igrica koje provereno rade preko hamachija i dobre su , ali problem je u tome sto nemam s kim trenutno da igram ... imam vise igrica za koje mi i ne treba hamachi a koje igram online to su , frozen throne , call of duty uo , call of duty 2 itd itd , e sad imam i jos nekoliko igrica koje idu preko game spy-a a ja ne mogu preko njega , a igraju mi se strasno online , ( Soldiers - Heroes of World War II ) na primer , ta mi se najvise igra , probao sam sa drugom i radi odlicno ali on nece da igra , samo cepa kantere
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Veteran
|
![]() Citat:
http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=2695 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
|
![]()
brate znam da postoji posetio sam ga , ali zadnji odgovor na njemu je iz 2008-sme malte ne pune 2 godine niko tamo ne prica a ovo je sveza tema , a i nije isto , na istu foru da , ja ovde pominjem specificno jednu igricu a tamo se pominju druge igrice tako da ne znam sta je problem ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
Član od: 8.4.2008.
Zahvalnice: 302
Zahvaljeno 24 puta na 21 poruka
|
![]()
ja ocu l4d 2
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Novi član
|
![]()
lol brate ja ne znam ni koja ti je to igrica
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
hamachi, igrice, lan, multyplay, zabava |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Preko kog programa mogu da proverim ispravnost graficke kartice, procesora, memorije? | touch_master | Aplikativni softver | 3 | 22.7.2009 20:36 |
Igranje Counter Strikea preko Hamachija | darkom | Online susreti | 2 | 21.4.2009 18:05 |
Platforma za strimovanje TV programa preko IP-a | Bulba | Video/TV softver | 4 | 7.10.2008 19:18 |
Instalacija programa skinutih preko utorrenta | White Ripper | Aplikativni softver | 3 | 22.9.2008 22:08 |