![]() |
![]() |
|
|
#181 |
|
Član
|
Uvek jer kada sam prelazio igru nisam imao koga da pitam pa znam kako može da bude gadno!!!
|
|
|
|
|
|
#182 |
|
Član
Član od: 8.3.2006.
Zahvalnice: 74
Zahvaljeno 34 puta na 27 poruka
|
Iskreno da ti kažem, ne znam...!
![]() Nisam naučio taj skill. Ne znam ko mi je rekao ovde da može neko da me nauči pickpoketing u bandit kampu... Šmekno sam Gothic syte sa mapom trenera u igri, i video sam da u kampu bandita valjda ima neki Raul likus koje te nauči pickpoketing. E, i ja sam pomislio jel to isto ili nije, kolko sam video dalje nijedan drugi učitelj od te fele nepostoji (možda se i varam), pa mislim reko to mu dođe isto valjda..? Još sam na ulazu u gusarski kamp, smara me onaj henry što mi neda da uđem dok ne platim/ne odradim questove za ulaz (osto mi još1).+napredovanje u Jhrakaradrasdilu je uužasno sporo , napici i sitni živuljke nasvakom koraku, a ja bolesno pedantno sve kupim i skupljam...
|
|
|
|
|
|
#183 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 24.2.2006.
Zahvalnice: 723
Zahvaljeno 946 puta na 594 poruka
|
Locpicking te uce na 2. mesta u Khorinisu:
1. Onaj Thorben, trgovac i 2. Neko u Thieves' Guildu Za Jharkendar ne znam, a mozda ima jos koji i u Khorinisu... |
|
|
|
|
|
#184 |
|
Veteran
|
Pickpoketing te uce u Thieve's guildu. Nisam siguran da li postoji jos neki lik koji moze da te nauci to ali generalno nije ti ni poreban taj skill nesto preterano. Moze da koristi da otkljucas sve kule u Khorinisu posto su kljucevi kod strazara i moguce ih je uzeti jedino dzeparenjem (pickpoketing) i cini mi se da se i jedna blood chalice moze uzeti samo dzeparenje ali nisam siguran u to. Kako sam vec duze vreme ovde piskarao o G2 priigralo mi se i instalirao sam ponovo pa cu sada moci da napisem i nesto konkretnije ako treba,mada iskreno tek sada vidim koliko sam odavno igrao i kako sam vecinu stvari pozaboravljao. U neku ruku to je super jel ce mi biti zanimljivije
|
|
|
|
|
|
#185 |
|
Deo inventara foruma
|
Ja sam davno igrao, al' mi se cini da dzeparenje donosi nesto iskustva, pa moze da bude korisno...
|
|
|
|
|
|
#186 |
|
Član
Član od: 8.3.2006.
Zahvalnice: 74
Zahvaljeno 34 puta na 27 poruka
|
Savet:
Jedan od najtežih (nalazi se iza Sekobove farme) Znači 3 kovčega, tri kraka hodnika. Kako priđeš i otvoriš kovčeg, tako se oko tebe stvori gomila skeletona. Tako je sa prvim kovčegom, tako je sa drugim, ali frka je sa trećim... Kada otvoriš treći, Stvori se jedno desetak skeletona, 3 skeleton maga, i na izlazu sam Inubis sa još 2 skeletona. ![]() Znači gnjavio sam grobnicu bar 10 dana, nisam mogao da je svarim.... Sve dok! Našao sam skroll fire rain! ![]() Dotrčao sam do središnjeg kraka grobnice, i u momentu dok su svi bii oko mene, fire rain u zatvorenom prostoru! Znači svi su popadali kao muve! Isto sam delimično uspeo i sa kombinacijom Ice wawe scroll i runom storm što sam je našao. Jes da je bilo iz dva cuga (250 dmg-a, naspram 350 dmga od fire raina), ali je na kraju 6-7 lizard mena ispustila dušu... |
|
|
|
|
|
#187 |
|
Veteran
|
Heh da da ta grobnica je teska, ali ...
Ja sam je uvek ostavljao za period kad se ojacam da mogu bez problema da izbijem kostura (to moze da bude jos i u drugom chapteru ako pre toga zavrsim jharkender + beliar's claw) i ima jedna fora sa tom grobnicom. Naime ubijem kosture ali ne i onog maga sto lebdi. Njegova specijalnost pored ice lance-a je i da priziva kosture. E pa, izbegavam ice lance dokle god ne krene da priziva kosture i kako on to radi ja ih tako ubijam i prakticno dobija lak a dobar exp Tako nekoliko puta dok ne prestane da ih priziva ili dok ne me ne zaledi slucajno. Posle predjene te grobnice na taj nacin garantovano sam dobar par levela sto je super Naravno ovo je samo hint i naravno da nije neophodno ali mi je bilo interesantno da budem sto jaci do kraja igre. U 6tom chapteru sam tada mogao da ubijam cak i ork elite iz 1-2 udarca, obicni orci su padali obavezno iz prvog (naravno to je preterivanje ali bilo je zabavno )
|
|
|
|
|
|
#188 |
|
Član
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 99
Zahvaljeno 61 puta na 22 poruka
|
Hehe, ja sam tu grobnicu prvi put presao pomocu cheata/marvin moda, i lik mi je napredovao za dva levela
|
|
|
|
|
|
#189 |
|
Član
|
Ja tu grobnicu ostavi za kraj pre nego što odem na brod i otplovim. Tada na visokom levelu na brzinu pobijem sve i kraj priče.
|
|
|
|
|
|
#190 |
|
Veteran
Član od: 10.12.2006.
Zahvalnice: 214
Zahvaljeno 111 puta na 75 poruka
|
mucim se vec dva dana, onaj fire mage u gradu mi je dao kvest da mu nadjem vrednu statuu, a on ce meni pomoci da udjem u manastir. rekao mi je da su ga opljackali goblini i da se kriju u nekoj rupi blizu dead harrpy tavern, obisao sam sve zivo, nasao jednu pecinu sa goblinima, ali to je bilo za onaj kvest sa gregom, ubih se trazeci, pomagajte!!!
![]() EDIT: znate onaj teleport stone u onoj pecini pored khorinisa kad se krene prema dead harrpy tavern, teleportuje me near dead harrpy tavern, onda se levo nalazi pecina sa skeleton goblinima i zombijima. da li je to mozda ono sto trazim? Poslednja ispravka: miticfam (29.6.2007 u 13:18) |
|
|
|
|
|
#191 |
|
Veteran
|
da li ce mi neko pomoci?
|
|
|
|
|
|
#192 |
|
Deo inventara foruma
|
Strpi se dok se Alek ne pojavi
|
|
|
|
|
|
#193 |
|
Veteran
|
Hahahahahaha!!! Video sam ja jos danas ali nisam hteo nista da pisem jel se uopste ne secam tog kvesta
Da li je to kvest koji dobijes kada iazberes da budes mag? Ako je tako onda neznam posto kao mag sam pokusao samo jednom i to se i zavrsilo na pokusaju. Medjutim, ako mi das tacan naziv kvesta vrlo lako cu moci da ti pomognem bez obzira sto nisam imao iskustva sa njim
|
|
|
|
|
|
#194 |
|
Veteran
|
kvest se zove easy way to the monastery
samo mi je problem da nadjem tu glupu rupu, obadve pecine koje sam nasao u blizini taverne sam ocistio a nasao sam samo paladin sword |
|
|
|
|
|
#195 |
|
Veteran
|
Vidi, pecina je ista ona u koju te vodi greg pirat. Ispred su vukovi a unutra 3 grupe goblina, znaci puno njih. Ako si radio kvest sa gregom onda ces se snaci a ako nisi mozes da uzmes taj kvest ili prosto da krenes putem od taverne prema onarovoj farmi i sa leve strane nailazis na trazenu pecinu. Znaci, sa desne strane ti ej jezero i nekoliko lurkera a sa leve strane je pecina, samo idi putem i nemozes da je promasis ako gledas na levo. Kada pobijes gomile i gomile goblina kod jednog od njih ces naci statuu. Nastavak ces verovatno znati da odradis bez problema
Pozz |
|
|
|
|
|
#196 | |
|
Novi član
Član od: 29.6.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
Citat:
![]() Znači ta pećina koju ti trazis se nalazi kad krenes za onar farm tamo prema farmama onim yebga... đIma 3 puta za levo ti ides onim donjim putem, najnizim yaman... ![]() Dal je tu dragomir mislim da jeste oma pored... E zajedno sa gusarem moras da ides taj quest da resis da. Ovaj oma na krivini pre dragomira valjda ima ta pecina, unutra gomila goblina ponesi pickaxe )ma pijuk bre= i naces u levom kraku pecine zakopan taj item za manastir (valjda majke mi nisam siguran jer jelen pivo muskarci znaju znasto!)
|
|
|
|
|
|
|
#197 |
|
Veteran
|
pa bio sam u toj pecini!!! i na onom X na kome se kopa samo sam nasao vrecu zlata koju je onaj gusar tamo zakopao, a nema nitraga od smrdljive statue!!!
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#198 | |
|
Veteran
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#199 |
|
Veteran
|
je********* u **********!!!!!!!!!
nisam pretrazio njihova tela, a sada su nestali!!!!!!!!!!!!!! ***************************!!!!!!! |
|
|
|
|
|
#200 |
|
Veteran
|
Pa bas je shit ali generalno mislim da bi trebalo da samo taj goblin ostane kod kog je statua i da lezi dok je god ne uzmes, mada moguce i da se varam
Ma zbog cega ti je toliki problem da udjes u manastir??? Pa 1000 dinara mozes da napravis za 5 minuta, samo ako si kao pomocnik kod harada kovaca u Korinisu. Napravis 10 maceva i to je to, u stvari jos i manje jel se jedan valjda placa 120. Jel si postao pomocnik/segrt kod nekog od zanatlija? |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Tagovi |
| gold edition, gothic, gothic 2 |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| 6600 nedovoljna za Gothic 2.Kako je moguce? | Jim Bravura | Grafika | 24 | 9.8.2007 20:40 |
| Izrada mapa: DotA Marvel comics edition | Adonai037 | Mrežne igre | 5 | 1.8.2007 2:03 |
| Windows 98 Second Edition | Night Hawk | Operativni sistemi | 32 | 16.12.2005 15:19 |