![]() |
![]() |
|
|
#221 |
|
Veteran
|
Zavrsio sam sa 48mim lvlom batice
![]() Figuricu mozes da nadjes na jos 2,3 mesta ali mislim da to nije ista figura. Ova se zove valuable statue of innos a mislim da su ostale samo statue of innos Inace ako hoces da pokusas probacu da ti objasnim gde da je nadjes. Ne znam da li si isao tamo ali nije lose da posetis to mesto, naime ovako. Odes u harbour district (tamo gde stoji lares naprimer) i gledas prema pucini. Skoci u vodu i plivaj, i plivaj, i plivaj i plivaj sve dok ne naidjes na ostrvo. Na njemu koliko se secam ima cirka 5 lizarda (moras da se pripremis da ih pobijes nekako) i zavucen iza zbunja tajni ulaz u pecinu. Kada udjes trebalo bi da ima 2 prostorije. U prvoj ima neke gluposti, polupane stvari itd ali najbitnije treba da ima jedna baklja koju je moguce pomeriti. Kada je nadjes i povuces tek tada idi u drugu prostoriju. To je bitno jel izmedju te 2 prostorije je hodnik u kome su siljci koji ce te ubiti kada krenes nazad ako ih ne deaktiviras. E tamo, u toj famoznoj drugoj prostoriji ima nekoliko kovcega sa kojekakvim blagom i izmedju ostalog i ta statuica Imas je i na stolu Lord Hagena ali nisam 100% siguran da mozes da je uzmes bez posledica ![]() Ajd pa javi jel moze da se podmetne ova "lazna"
|
|
|
|
|
|
#222 |
|
Član
|
Ovu kod Hagena ja sam jednom greškom uzeo i toliko je od mene bilo-ubili su me kao malog majmuna pa to nikom ne preporučujem!
Poslednja ispravka: holodoc (8.7.2007 u 14:38) Razlog: (D)emotikoni...;) |
|
|
|
|
|
#223 |
|
Veteran
Član od: 10.12.2006.
Zahvalnice: 214
Zahvaljeno 111 puta na 75 poruka
|
ljudi platio sam 100golda i ovcu, da ne ipadne da sam stipsa
![]() usao sam u manastir i onaj paladin me je "besplatno" naucio za two-he.... weapons, ali da bih ja uopste uzeo neki mac treba mi vise snage da li da trosim exp. poene na snagu ili sta |
|
|
|
|
|
#224 |
|
Član
Član od: 8.3.2006.
Zahvalnice: 74
Zahvaljeno 34 puta na 27 poruka
|
APSOLUTNO DA!!!!!!!!!
(ali na manu) Rekao sam ti već da kod Goraxa valjda (u vinariji), imaš 2H staff sa 40 poena neophodnih strenght poena. On je najjači u new worldu, sa tim odnosom 70/40 valjda. Napucavaj do tog nivoa, posle samo mana. ![]() Znači, kako podižeš sebi mana poene na razne načine, tako ti je i skuplja fora sa nabijanjem mana poena preko učenja. Tu sam se ja zayebao , napuco sam mana poene do cene 10 exp poena za 5 mana poena (reko skupo mi je). Posle sam forsirao napitke i table. Sada mi je cena za 5 mana poena, 20 exp poena . Znači mogao sam da napucam bar nekoliko tura mana učenja, koje nisam mogao da odradim kasnije. Trajno sam hendikepiran u igri za novo učenje mane.![]() (van svake pameti mi je da trošim 20 exp za 5mane) A trebaće ti puuuuno mane veruj mi... Znači savet: ![]() "Čuvaj tablete i napitke za manu, forsiraj učenje do neke razumne mere i onda kad bude preskupo, kreni na napitke i tablete. Biće JAKO teško, znam, ali to je bolji put..."+ VoM ti je extremno težak , idi u Jharkarandel (ne znam kako se zove), tamo je sve sitne živuljke. Lako ćeš levelovati....
|
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Medvedenko na korisnoj poruci: | ||
miticfam (5.7.2007) | ||
|
|
#225 |
|
Član
|
Raven is dead heheheheheee
![]() Vreme je za lov na zmajčeke! |
|
|
|
|
|
#226 |
|
Veteran
|
Kako si ga pobedio? Znam da je bas jak i iskreno ne secam se bas kako sam ga dobio ali bilo je malo muka...
Sta kazes za "beliar's claw"
|
|
|
|
|
|
#227 |
|
Član
|
Iskreno da ti kažem razočarao me je...
![]() Dobio sam ga standard šemom ice blocq, skeleton za 6 sekundi ... Mislom ork elite je 2x čvršći od njega (2x ice blocq, 2x skeleton).... Mač, dao sam ga Saturasu, kao on će ga osposobiti da me ne povređuje, iiii osto je kod njega.... ![]() Nisam ti ja pune melee fora, uzeću ga kasnije... + jedan tip kako da uštedite puuuuuuuuuuuuuno mane.... Težak je, al isplati se i par puta da se učita ako treba... Kako ubiti 15 orc elite-a, warior-a, i shamana SA JEDNIM (ili max 2) udarca! ![]() REŠENJE: Znači treba vam jedan storm (storm mooožda 2x) ili fire rain scroll ili rune.Oko zamka ima gooomila orka, i tu i tamo se nalazi po koji vigvam (šator) orkaški... Fora je da potrčiš kroz masu orka, povučeš ih za sobom što više , meni je rekord kažem oko 15 komada . Zatim tu napaljenu gomilu izmanipulišeš da trčite svi zajedno oko šatora .E pazi sad , šator ima oblik potkovice, sa 3 strane je zid, sa jedne ulaz. Pathfinding NPC-a je užasan u igri ( u Gothic III je još gori!).Oni će trčati za tobom NAJKRAĆOM putanjom! Pa makar to bilo i kroz zid! ![]() E fora je u tome kada trčiš oko šatora sa ruljom iza sebe, da oštro naglo zavrneš u šator oko ivice... Oni neće skontati da i oni odu oko ivice u šator, nego će se zakucati glupi u zid i trčati u mestu... E ti u šatoru im lepo priđeš što bliže ![]() (vide se kroz zid im "prođe" mač ili neki ud), i odradiš storm ili fire rain ![]() (100 % uspeh). Dobiješ 2000 - 3000 exp poena u sekundi! ![]() Posle samo izađeš i pokupiš loot... ![]() I tako više puta... Mislim ja sam morao i po nekoliko puta da učitavam da bih odradio šemu, ali isplati se jaaako. Suza mi krene kad krenem da trošim manu za svakog orka pojedinačno, ušteda je bar 10x! |
|
|
|
|
|
#228 |
|
Veteran
|
Ahh pa dobro, ti si se bas oslonio na magije i scrolove. Ja sam bre to igrao na brute force, krljaj macem po njemu dok on shiba tebe pa ko koga
Pokusacu da igram sada kao mage ali znam da ce biti tesko. Trenutno sam 8mi lvl i jos se nisam prikljucio ni jednoj strani, planiram da dodjem do 10+ lvla pa cu onda verovatno u manastir. Ako ne, s obzirom da sam zadnji put igrao kao mercenarie, sada cu mozda ponovo da izaberem stare dobre paladine ![]() Ne znam da li ste provalili foru ali u manastir se vrlo lako ulazi i pre nego postanes novice. Dovoljno je samo da skocis desno na one stene do ivice manastira i onda gore uz krov i to je to, posle izlaz lagano kroz vrata ![]() Meni je dobro doslo to sada posto sam se na pocetku opredelio za 2h weapons i to nabudzio do 30% a imam samo 40str, u manastiru moze da se kupi odlican 2h stap koji trazi 40str a bije 70 + daje 5% bonus na 2h |
|
|
|
|
|
#229 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.962
Zahvaljeno 1.078 puta na 680 poruka
|
eh... ako dobro nabudzis lika, mozes da uletis u rulju i uz dosta healthova, malo srece i vestine- sve ih pokoljes- one by one! jer, ako se dobro secam- pred kraj igre ubijao sam elite orcove u 2 zamaha sa onehanded oruzjem
![]() i ja sam gotovo uvek za brute force ali poneki shrink monster i fire rain mogu da budu handy
|
|
|
|
|
|
#230 |
|
Banned
Član od: 30.10.2005.
Zahvalnice: 212
Zahvaljeno 87 puta na 63 poruka
|
Наиђох на нету на ову грађевину, па рекох нешто ми много позната
|
|
|
|
|
|
#231 |
|
Veteran
|
Hehe ekstra slika!
Medo a jel se secas kako se bese ubacuju dugmici za quick potion??? Izmenio sam vrednost iz "0" u "1" u onom fajlu (ili je bese bilo false u true) ali nista se ne desava, tj ne daje mi opciju da ih setujem u key conf. Ranije kada sam igrao to mi je stvarno pomagalo mnogo a i sada mi vec treba ali nikako da namestim
|
|
|
|
|
|
#232 |
|
Novi član
Član od: 1.7.2007.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
Jel ima mozda negde da se kupi original Gothic II:Gold u Beogradu?
|
|
|
|
|
|
#233 |
|
Veteran
|
|
|
|
|
|
|
#234 |
|
Član
|
|
|
|
|
|
|
#235 |
|
Veteran
|
Verujem da ti nisi cuo ali ja sam mislio na polarnog medu a ne na tebe
Koliko vidim ti igras po prvi put a pm ga je presao odavno ![]() Btw radi se o tome da editujes fajl gothic.ini i u njemu postoji opcija "use potion keys = false" koju treba da prepravis u true i da mozes u opcijama da namestis dugme koje sluzi da automatski popije potion. Mnogo kulturna stvar kada te zaspu 2 orka a ti nemozes ni sa jednim da izadjes posteno na kraj
|
|
|
|
|
|
#236 | |
|
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.962
Zahvaljeno 1.078 puta na 680 poruka
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#237 |
|
Veteran
|
Hahaha dobri ste... Nista u svakom slucaju ja sam napisao kako treba da se uradi ali nesto ne mogu da nadjem posle opciju u menijima. Znam samo da mi je ranije to radilo
![]() Jel clan "ring of water-a" mozes da postanes bese tek kad postanes clan neke od strana ili tek u nekom kasnije chapteru??? Nisam se prikljucio nikome jos uvek a nemogu ni da se pridruzim "prstenu". Ne secam se kako bese... |
|
|
|
|
|
#238 |
|
Veteran
|
prstenu mozes da se pridruzis kada resis kvest missing people
postao sam fire mage, resio sam onaj test of fire dalje: objasnjeno mi je gde se nalazi kamp pirata, kaze gledaj u more u khorinis harbor, plivaj desno uz obalu i naci ces e sad ja nadjem samo onog skipa koji mi je rekao gde je bandit cheif dexter gde je taj piratski kamp ako znate gde su odvodili ljude kao robove, onaj kreten skip nece da mi kaze |
|
|
|
|
|
#239 |
|
Veteran
|
Piratski kamp nije uopste u Khorinisu i njegovoj okolini! Kada odes u Jharkender videces
|
|
|
|
|
|
#240 |
|
Veteran
|
ok, thnx
e kako da odem u Jharkender, gde je ulaz? |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Tagovi |
| gold edition, gothic, gothic 2 |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| 6600 nedovoljna za Gothic 2.Kako je moguce? | Jim Bravura | Grafika | 24 | 9.8.2007 20:40 |
| Izrada mapa: DotA Marvel comics edition | Adonai037 | Mrežne igre | 5 | 1.8.2007 2:03 |
| Windows 98 Second Edition | Night Hawk | Operativni sistemi | 32 | 16.12.2005 15:19 |