![]() |
![]() |
|
|||||||
| Komunikacioni uređaji i umrežavanje Modemi, mrežna oprema, mreže i umrežavanje… |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#1 |
|
Novi član
Član od: 30.1.2011.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
Zdravo ljudi,pocetnik sam u ovim stvarima i treba mi mala pomoc...naime,planiram da uzmem ovaj ruter,pa me zanima sledece...da li cu moci(posto imam u komsiluku nekoliko rutera) da se "kacim" na wi-fi mrezu i ako moze,da li moze laptop da se kaci na ruter ... koliko kapiram,ovaj ruter je,ruter-klijent,ali ipak me zanima vase misljenje o njemu i ako ima neko iskustva o ovomo uredjaju bio bih zahvalan...
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Novi član
Član od: 15.2.2011.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
Tp link ti je access point i router istovremeno, iskustva su prilično pozitivna jak signal, dovoljno snažna antena, na daljinama do 2 kilometra ti čak i ne treba striktna optička vidljivost za uspostavljanje linka, izuzetno osetljiv u prijemnom delu. Priključivanje računara ide po uputstvu koje dobijaš uz uređaj, u web interfejsu biraš mod rada ap i iskeniraš mreže čiji signal prima pa konekt na koju želiš i to ti je to. poz.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Vicevi | Oblivion | Cvet kompjutera | 5473 | 27.5.2022 5:52 |
| HP OfficeJet 6500, ima li ko iskustva sa reciklažom? | gosn.prirodni | ŠDK - Ostale komponente | 1 | 7.6.2010 20:17 |
| Sve što niste znali o avanturama, a, iskreno, nije vas ni zanimalo | Shlaymara | Avanturističke igre | 25 | 5.5.2010 15:22 |
| Vaša iskustva sa klokovanjem 3800+ | gitnote | Overklok | 8 | 10.11.2008 4:49 |
| Ima li neko iskustva sa Siemens C75? | ZoNi | Aparati i oprema | 4 | 6.11.2005 21:55 |