![]() |
![]() |
|
|||||||
| Avanturističke igre Point & click, pomoć oko prolaska igre... |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#1 | ||||
|
Deo inventara foruma
Član od: 23.2.2009.
Zahvalnice: 1.642
Zahvaljeno 3.805 puta na 1.862 poruka
|
Citat:
Ovo deluje obecavajuce |
||||
|
|
|
||||
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku nexexcalibur na korisnoj poruci: | ||
Telepatic (23.9.2025) | ||
|
|
#2 | |
|
Deo inventara foruma
|
Citat:
Nije lose mada nije ni nista previse spec, sto se tog "dispatch" dela tice. Prica i dijalozi sa druge strane obecavaju. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
V.I.P. Test Play
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.689 puta na 4.108 poruka
|
Odigrao prve dvije epizode I za sada igra je fenomenalna. Fenomenalna animacija I glasovna gluma uz dobar scenario je rijetkost danas. . Epizode traju oko sat vremena I vrijeme proleti zaista brzo jer je zaista uzivancija igrati.
|
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dex3108 na korisnoj poruci: | ||
Dušan Vićić (juče) | ||
|
|
#4 | |
|
Član
Član od: 25.10.2020.
Zahvalnice: 322
Zahvaljeno 55 puta na 37 poruka
|
Citat:
Uprošćeno rečeno,ovo ti je bukvalno 911 Operator/This is the Police; i priča je u stilu Telltale igara (logično, jer su developeri bivši zaposleni). Taman nešto za moju dušu... Što je najžešće, igra mi radi sasvim dobro za moj slabašni moderni laptop, Ryzen 3 7xxx integrisana grafika oko priče tera lagano 60FPS, dok gameplay varira od 20 - 40 FPS. Zadnje epizode izlaze 12 Novembra, tako da očekujem da je odigram kad budu sve epizode izašle, što je retkost za mene, kada su nove igre u pitanju. I da, trenutno igra ne zahteva puno prostora na hardu, otprilike 10GB za trenutnu verziju (verovatno 15 na kraju). ![]() ![]() ![]() Koliko bih želeo da ova igra osvoji neku nagradu na ovogodišnjem Game Awardsu... |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Marvel's Guardians of the Galaxy - The Telltale Series | Exia | Avanturističke igre | 4 | 18.4.2017 9:46 |
| Google Play developers | nikolaradovic | Igre za mobilne telefone | 1 | 16.4.2015 8:49 |
| Kako koristiti Unreal Developers Kit??? | Dusan Milutinovic | Programiranje | 3 | 29.10.2011 21:24 |
| Escapist: Developers Showdown | bokela | O igrama uopšte | 7 | 3.5.2010 3:26 |