![]() |
![]() |
|
|||||||
| Sportske simulacije Svi sportovi, fliperi i druge takmičarske igre... |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#21 |
|
Deo inventara foruma
|
ma nema sanse da to bude za PC ali kada bi bilo...
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 2.1.2008.
Zahvalnice: 521
Zahvaljeno 812 puta na 556 poruka
|
Pa nema nekog razloga da to ponovo prave za 2k10,meni je najvaznije da ostaje Association
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Član
|
nznm..ali po meni bi to bila najbolje nesto..
zamislite ono vi kao pocinjete,pravite svoj izgled kako ocete,ovo ono,pozicija se bira...malo mucenja i onda zaigras u nba...wooooow
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Veteran
Član od: 5.1.2008.
Zahvalnice: 261
Zahvaljeno 363 puta na 219 poruka
|
Sto se mene tice, ja ne izvoljevam i prezadovojlan sam i zahvalan sa ovim sto je 2k9 pruzio i sto ce 2k10 pruziti. Dovoljno je da se setim da je do juce malo falilo da ne bude vise nba za pc...
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Banned
Član od: 20.8.2007.
Zahvalnice: 164
Zahvaljeno 902 puta na 538 poruka
|
^Slažem se. Što se mene tiče neka u 2K10 update-uju rostere, doteraju ono malo preostalih bagova, ubace još statistiku odigranog meča po četvrtinama i biće dovoljno.
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Deo inventara foruma
|
ono je neverovatno kada se naviknes malo na 2k9 i udjes u nba 2008 znaci ono deluje smesno sve kao neke kockice igraci,k'o u super maria da sam usao.
|
|
|
|
| Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Devilish Soldier na korisnoj poruci: | ||
|
|
#27 |
|
Deo inventara foruma
|
Da ja sam sad igrao 2003-ku (posto mi je to nekako najdraza nba igra)i sve deluje neverovatno lako
![]() Ne znam dal ste culi,ali NBA Live 10 ponovo nece izaci za PC |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Deo inventara foruma
|
po meni i logicno sto nece kada ce izaci 2k10,sta ce nba 2010 na spram 2k10..
|
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Devilish Soldier na korisnoj poruci: | ||
nikolapfc89 (22.6.2009) | ||
|
|
#29 |
|
Starosedelac
|
Po toj tvojoj logici onda Live ne bi trebao ni za konzole da izlazi...
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Deo inventara foruma
|
Pa i ne bi.Generalno,nba live 09 nije los (to ja kazem po gameplay videu koji sam odgledao,za gameplay ne znam)ali svi vec znaju da je 2k big deal i da live nema shanse
|
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Uros12 na korisnoj poruci: | ||
Devilish Soldier (22.6.2009) | ||
|
|
#31 |
|
Starosedelac
|
Nah, neka Livea,cisto zbog konkurencije,produktivniji su kad imaju konkurenciju. Jer da Livea nema programeri iz 2K-a bi se opustili, ko sto su se ovi Konamijevi opustili kad su videli da je FIFA otisla u tri lepe a PES postao najbolji fudbal
|
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku King James na korisnoj poruci: | ||
Extreme Player (24.6.2009) | ||
|
|
#32 |
|
Deo inventara foruma
|
ja kazem samo za pc,generalno me ne zanimaju konzole
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Banned
|
Citat:
Probao sam NBA Live 09 na Xbox-u i nije ni prići 2K9. Mada, Live 09 deluje atraktivno, ukoliko volite da sa, na primer, Hauardom skočite preko table i onda zakucate... |
|
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku NastyB na korisnoj poruci: | ||
Devilish Soldier (23.6.2009) | ||
|
|
#34 |
|
Veteran
|
Zna li se kad izlazi...i neki detalji o igri???
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Deo inventara foruma
|
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Starosedelac
|
2K Sports je službeno najavio NBA 2K10.
NBA 2K10 će donijeti još realnije i stilske značajke te bogatije simulacijsko iskustvo ikad prikazano u NBA 2K franšizi - od gameplaya do grafike, prezentacije i online sadržaja. Prije dva tjedna predstavljena je naslovnica koju će krasiti četverostruki NBA prvak sa Lakersima, Kobe Bryant. Igra izlazi 6. listopada za PC, PS2, PS3, Xbox 360, PSP i Wii. http://www.crovortex.com/novosti/cla...-NBA_2K10.html Sad,koliko je verovati ovome...btw,listopad je,valjda,oktobar... |
|
|
|
| Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku King James na korisnoj poruci: | ||
Devilish Soldier (25.6.2009), Extreme Player (4.7.2009) | ||
|
|
#38 |
|
Član
|
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Banned
|
Pa, mora neko da "pokriva" Garneta, jer su u plejofu bili strašno oslabljeni povredama Garneta i Poua i tada bi im Valas došao kao kec na desetku. Ono što je meni blesavije je trejd Arize i Artesta. Ariza je mlad (24 godine) i dobar košarkaš, jeste i Artest odličan, ali je budaletina i u Hjustonu nije imao nekog kao što je Brajant, tako da će biti silne čampare tamo. Moje mišljenje je da su se Lejkersi zahebali sa ovim trejdom.
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Član
|
Citat:
Ovo nigde ne piše, ali sve mislim da se Kobiju nije bas "svidelo" što on tako napreduje, a on nije mogao da se iskaže pored Kobija i Gasola. U Hjusonu će, ako bude uporan i "pametan", moći da postane lider Roketsa, a već sad je izjavljeno da će imati veliku slobodu i minutažu. Što se tiče Artesta, sada je u najboljim godinama, jak i gradjen kao životinja, jedan od najboljih odbrambenih igrača. Može da upotpuni Lejkerse u napadu, ali nece "plakati" zbog manjka lopti koje bi eventualno bile upućene njemu. Lejkersi ne mogu da izgube na njemu, ali ni da dobiju nesto preterano ! |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Tagovi |
| nba, nba 2k10 |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|