![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
Veteran
|
![]()
Plugy je po meni krs, daje ti infinite stash ali su go mule i atma mnogo bolji za to svrhu, ako nista drugo mnogo je lakse organizovati stvari kad imas filtere, search itd. nego samo mnogo tabova u stash-u. I i dalje mozes na Bnet i sve SP trade zajednice ih dozvoljavaju.
Sto se ostalih stvari tice postoje modovi za bnet only rune, koji takodje ne blokiraju bnet i ne menjaju igru, MapHack je realno varanje tako da to necu ni da komentarisem, respec je omogucen najnovijom zakrpom, a online-only eventovi (pandemonium diablo itd) nemaju AI tako da su po meni besmisleni. Mnogo bolje je da se koristi neki stash program tipa Gomule i mod za bnet rune. |
![]() |
![]() |
![]() |
#402 | ||
Starosedelac
Član od: 30.3.2007.
Zahvalnice: 112
Zahvaljeno 618 puta na 438 poruka
|
![]() Citat:
Citat:
D2 je oldschool igra... ![]() Ako igraš SP, instaliraj Runeword mod. Otvara ti BattleNet-only runewordove i ne gubiš puno neigranjem online... Ovo bi moglo da ti pomogne... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Banned
Član od: 12.9.2007.
Zahvalnice: 744
Zahvaljeno 471 puta na 264 poruka
|
![]()
Zasta sluze Runeworlds modovi?
Poslednja ispravka: zvjer (9.7.2012 u 16:18) |
![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Kekule Mekule
|
![]()
Objasnio ti je Morca u postu iznad, a i prvi google rezultat ti kaze to isto...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Banned
|
![]()
To je objasnio tako da je verovatno samo tebi razumljivo.
Inace za mene ce uvek ostati misterija mozak onih koji funkcionisu na nacin da je google odgovor na sve. Jesu li oni rastereceni inteligentnijih pretpostavki tipa "pa mozda je vec guglao, nije nasao zadovoljavajuci rezultat na svoje pitanje, a mrzi ga da se vise aka"... Poslednja ispravka: zvjer (9.7.2012 u 18:08) |
![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Starosedelac
Član od: 18.2.2006.
Zahvalnice: 1.209
Zahvaljeno 370 puta na 287 poruka
|
![]()
Ako je to mod koji ja mislim da jeste
![]() A mozda i nesto sasvim drugo XD |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku LoshMeeBre na korisnoj poruci: | ||
zvjer (9.7.2012) |
![]() |
#407 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Član
|
![]()
Nope, nego možeš da koristiš rune word-ove koji su dozvoljeni isključivo na battle.netu. Na primer, Spirit rune word ne bi mogao da napraviš bez PlugY-a ili moda koji ubacuje bnet rune wordove u single player. Dakle, korisno je itekako.
Mislim, ja sam rekao isto što i LoshMeeBre, ali nadam se da je jasnije. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Mithrandir na korisnoj poruci: | ||
zvjer (9.7.2012) |
![]() |
#409 |
Kekule Mekule
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Starosedelac
|
![]()
Naprotiv, smatram ga obaveznim ukoliko nemaš char na BNetu. Postoje neki runewordovi koji su dostupni samo na BattleNetu, dakle u online igri, ne u Single Playeru, i veći deo njih je jako dobar. Runeword mod ih čini dostupnim i u SP. Prosto.
Sam mod je mali i lako se instaluje...ako zaškripi kod toga, pitaj i rešićemo. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Morca na korisnoj poruci: | ||
zvjer (9.7.2012) |
![]() |
#411 | |
Banned
|
![]() Citat:
ok, ok... nisam video mithrandirov post. koristicu mod! -- do jaja, sa runeworldom se dobija prosirenje u invetory! Poslednja ispravka: zvjer (9.7.2012 u 19:09) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#413 | |
Banned
|
![]() Citat:
Isto to imam i na taze instalaciji sa rw modom... --- U stvari nemam pojma, skinuo sam navodno rw mode, a kada se instalira pise da se zove perfect drop mode (izgleda da se na isti nacin i instaliraju). Ceo dan se cimam sa glupavim modovima i nista ne postizem, sad vec pocinjem da se nervirm. Poslednja ispravka: zvjer (9.7.2012 u 19:47) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#414 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Banned
|
![]()
Snasao sam se nekako, sada imam sve i Plugy!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Banned
|
![]()
Je l znate za one likove sa pitanjima tipa "Imam i7 procesor na 4gz, dual ati 6950, 16 gigabajta rama... pa me zanima da li ce mi raditi Skyrim?"
Sad bih isto pitao sa karakterom koji je 81. level, a da jos nisam stigao do Andariel na hell, da li je preslab za hell... No kako covek odmice sa levelima tako shvata da je snaga u dobrim itemima. Na zalost sa njima sam duboko nesrecan covek. Zavrsio sam sa unapredjivanjem Bless Hammera i damage mi je tek 5000+. Zrtvovao sam defense zarad rezistensa (koji je u proseku na 50 i daleko od ideala) i tu sam na 2500 sa holi sildom. 1200 ovako. Zato mi nestvarno deluju oni podaci o prosecnom hammerdinu koji ima damage 15k. Ili odela koja imaju defense od vise hiljada. Bem ga, ili debelo nemam srece ili ko zna sta igram ili za prosecnog hammerdina trebas da ulozis vreme da ga nabudzis na 99. level pa onda jos pet puta isto toliko da bi dobio "solidne" iteme... Ili su oni koji su takve hammerdine podveli pod prosecne likovi iz prve recenice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Banned
|
![]()
I jopet ja:
Dobio sam Shako. Medjutim, to nije Harlequin Quest Shako, vec zuckaste boje imena "Beast Brow Shako" sa znatno siromasnijim karakteristikama. Kada kucam u gugl ne izlazi mi nijedan rezultat. Je l igra sama spawnuje iteme po uzoru na elitne opste poznate iteme? |
![]() |
![]() |
![]() |
#419 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Nadji neki paladin stit sa preko 30 base rez na sve, dodaj mu sokete preko horadric cube recepta ili act5 kvesta i napravi spirit runeword. Samo taj stit ti daje +60 resistance, mnogo FHR i +2 na skilove, najbolji stit za hammerdina i jako je lako naci rune. Sto se oklopa tice u oklop sa najvecim defensom za koji imas STR napravi smoke runeword, Nef + Lum ako se dobro secam, isto je jako jeftin i daje odlican defense i jos +50 na resistances. Oruzje posto si na Hell nivou tezine mozes da pokusas da farmas rune i kubujes vex, onda napravi Heart of the Oak runeword, ako ne napravi jeftini spirit u nekom crystal swordu. Lore runeword za slem je isto odlican i isto je jako lako naci rune. Kockaj se za sve pare koje imas i kupuj amajlije i prstenje. Ovo ti je dovoljno da predjes Hell. Najveci problem za hammerdina su strelci i magovi, moras da dodjes do njih i krenes da vrtis cekice, sto kod brzih strelaca koji beze od tebe zna da bude veliki problem. Zato je hammerdin bez enigma oklopa u sustini mnogo tezi za igru. Moras da naucis da koristis charge skill kao neki mini teleport da bolje manevrises po mapi i neces imati problema. EDIT Za base iteme u kojima pravis rune farmaj The Pit u Act1 hell, to je max level zona tako da mogu da padnu najjaci oklopi itd. Da nisi koristio plugy mod mogao bi da odes na npr. diablo.incgamers.com i trejdujes sve sto ti treba za 50-ak perfect gemova i/ili par low runa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#420 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Kako si pravio tog Hammerdina? Koje skillove? Hammerdin i nije naročito zahvalan za non-twinked (koji počinje od nule, bez itema koji su ranije nađeni i prebačeni na njega) lika...dosta je zavistan od itema. Evo ti linka koji ti može pomoći... Ako počinješ od nule, kao prvi lik su odlični Summon Necro ili Sorcerica...Necro je lak za igru, kosturi rade posao, a Sorserice su odlične za farmovanje...Lightning Javazon (Amazonka sa Lightning skillovima za Javelin) je isto dobra, ne treba ti uber oprema da bi rasturao...TrapSin je isto zabavan i bezbedan build... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
blizzard, diablo |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Diablo II pomoc za instaliranje | WinnieThePooh | Role-Play | 6 | 6.7.2015 22:16 |
Blizzard Confirms Unannounced Fourth Game, Next-Gen MMO Not Diablo 3 | donator99 | Mrežne igre | 7 | 25.11.2008 16:28 |
Diablo umesto Diabla | Nash Knight | Role-Play | 23 | 6.10.2008 18:48 |
Diablo II online- pomoc | Stojke | Mrežne igre | 3 | 26.5.2007 22:58 |