![]() |
![]() |
|
Akcione igre First-person-shooteri i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#361 |
Veteran
Član od: 12.7.2007.
Zahvalnice: 280
Zahvaljeno 56 puta na 44 poruka
|
![]()
pa rdr2, late 2012 dobio pricu i krenuo development. kakvo drugo vreme..3 godine razlike.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.6.2008.
Zahvalnice: 984
Zahvaljeno 3.918 puta na 2.357 poruka
|
![]()
Razlika u release date je 5 godina i TLoU je pravljen za PS3 a RDR2 za sledeću generaciju konzola. Svejedno je svaki odličan na svoj način. RDR2 sa svojim širokim pogledima i prelepim horizontima, tehnički i stilski dragulj. To što je OW a ne izgleda generički već baš naprotiv je potpuno neverovatno. TLoU sa svojim uličicama i hodnicima jeste manji ali je gusto popunjen detaljima i aranžiran do perfekcije kako to samo za manje nivoe može da se radi. Remake je količinu detalja i teksture podigao na nivo najboljih naslova današnjice pa u tom konkretnom pogledu jeste tehnički jači čak i od R2R. Zbog toga je direktno poređenje zahtevnosti i lepote baš nezahvalno.
Uglavnom su oba naslova prelepa i generalno pravi biseri, svaka na svoj način. |
![]() |
![]() |
Sledećih 4 korisnika se zahvaljuje korisniku Aibo na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#363 |
V.I.P. Test Play
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.400 puta na 3.941 poruka
|
![]()
Priveo i ja ovo kraju nakon 22h igranja. I dalje jedno od najboljih putovanja u igrama. Imao sam isti osjecaj kao kada sam prvi put prelazio igru prije par gosina na PS4. Samo se nadam da necemo dugo cekati na Part 2 za PC.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dex3108 na korisnoj poruci: | ||
ezenkiel (23.5.2023) |
![]() |
#364 |
Veteran
Član od: 22.12.2005.
Zahvalnice: 1.541
Zahvaljeno 523 puta na 178 poruka
|
![]()
Da li neko i sa najnovijim pečom (1.0.5) ima problema sa performansama i stabilnošću?
Imao sam konstantno problema, ali sam redovno apdejtovao igru kako su izlazili pečevi (svaki po 50tak GB), pa svaki put čekao rebuilding textures, shadows, šta već. Sa ovim poslednjim pečom, igra izgleda prelijepo, i u principu "leti" sa high podešavanjima (RX580 8GB, 16GB RAM-a, neki Ryzen 5, zaboravio sam koji), zauzeće video rama je 50tak %. Međutim, najčešće nakon učitavanja video sekvence i potom nastavka igranja, igra drastično usporava sve više i više, pa izleti u desktop. Onda se vuče čak i kad stavim "low" podešavanja. Također, kada Joel pogine, u animacijama često nedostaje zaraženi koji ga ubija, izgleda kao da Joel umire od padavice ili tako nekako ![]() Ako niko više nema takvih problema, što mislite, da možda nije problem u "pečovanju pečovanih pečeva", tj. da obrišem instalaciju i instaliram ispočetka samo najnoviju verziju? Malo mi nezgodno jer izgubim par sati na download i instalaciju pa rebuilding shadows, ali ako pomaže ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Cini mi se da je Digital Foundry pricao nesto o novim problemima u najnovijem pecu, nisam siguran za animacije ali ima nekih novih problema tako da je vrlo moguce do same igre.
Mislim da nista neces resiti punom reinstalacijom, ako si na Steamu onda samo proveri integritet fajlova i to ce biti dovoljno. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku pentraksil na korisnoj poruci: | ||
ezenkiel (26.5.2023) |
![]() |
#366 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.702
Zahvaljeno 867 puta na 516 poruka
|
![]()
i ja mislim da ne vredi insalirati od nule. ja sam video da su pricali da su resili problem sa vram-om ali po cenu da ponegde stucne i da i dalje to nije idealno.
ali ovo sto si ti napisao je nesto drugo, nisam vidjao. mozda je do cpu-a nesto. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku polarnimeda na korisnoj poruci: | ||
ezenkiel (26.5.2023) |
![]() |
#367 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.702
Zahvaljeno 867 puta na 516 poruka
|
![]()
Izasao patch 1.0.5.1 koji mozda resava bas tvoj glavni problem (poslednja stavka iz release notes).
![]() - General stability improvements - Fixed a crash on boot impacting all Intel Arc GPUs - Stability improvements for some AMD GPUs during extended playthrough |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku polarnimeda na korisnoj poruci: | ||
ezenkiel (28.5.2023) |
![]() |
#368 |
Veteran
Član od: 22.12.2005.
Zahvalnice: 1.541
Zahvaljeno 523 puta na 178 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
The Last Of Us Part II | Emix | Konzole | 554 | 27.4.2021 0:30 |
Shady Part of Me | Shonkas | Platformske igre | 2 | 15.12.2020 13:18 |
Harry Potter And Deathly Hallows Part 2 | GATTUSO88 | Akcione igre | 3 | 12.7.2011 13:56 |
defrag C part. HDa cime i kako??? | Levčanin | Aplikativni softver | 2 | 30.3.2010 14:52 |
Kako da instaliram part magic? | cages | Aplikativni softver | 11 | 29.9.2006 20:04 |