![]() |
![]() |
|
Sadržaj novog broja SK Pružamo vam priliku da nekoliko dana pred izlazak novog broja pogledate i prokomentarišete njegovu naslovnu stranu i sadržaj |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2.183
Zahvaljeno 1.908 puta na 1.398 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Superb Moderator
Član od: 17.8.2005.
Zahvalnice: 2.869
Zahvaljeno 3.656 puta na 1.117 poruka
|
![]() Citat:
![]() Sreća ima još slika sa strane i YouTube video... Poslednja ispravka: oluja (1.4.2021 u 13:38) Razlog: druga reakcija... |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku oluja na korisnoj poruci: | ||
veljadj (1.4.2021) |
![]() |
#24 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.603
Zahvaljeno 10.860 puta na 6.955 poruka
|
![]()
Ima i u impresumu na početku full frontal slika telefona, ako nekog zanima kako izgleda.
BTW... internet rubrika, masakr je bio u Kolumbajnu (ime škole), ne u Kolumbiji. |
![]() |
![]() |
Sledećih 4 korisnika se zahvaljuje korisniku DeCoy na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#25 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Član
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 57
Zahvaljeno 90 puta na 55 poruka
|
![]()
U opisu igre Dakka Squadron se veli:
Glasovna gluma je veoma dobra i odgovara ideji govora (i ponašanja) engleskih severnjaka, koju o njima imaju, mekši, Evropi bliži, pripadnici novog naroda... Međutim u WH40k igrama orci imaju kokni naglasak, tj. tradicionalni naglasak londonske radničke klase (dakle suprotno severnjačkim naglascima): https://www.quora.com/Why-are-the-Or...oice-of-accent https://www.reddit.com/r/AskScienceF...ome_portrayed/ |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Father Jape na korisnoj poruci: | ||
oluja (12.4.2021) |
![]() |
#27 | |
Član
Član od: 24.9.2012.
Zahvalnice: 103
Zahvaljeno 270 puta na 150 poruka
|
![]() Citat:
Ne bi se slozio da je kokni specifican za londonsku radnicku klasu (previse sirok pojam). Kokni jeste najzastupljeniji medju pripadnicima radnicke klase u istocnom delu Londona ali ga tamo neretko govore i pripadnici srednjeg sloja. Teritorijalno je u pitanju mozda 20% grada pa je dosta netacno reci da je to jezik celokupne radnicke klase. Nesto slicno onim zemunskim forama kod nas. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() Ja na SK gledam ko na neku baštinu. I da ga ne čitam bih kupio svakako. Toliko sam stvari naučio iz SK ili preko Sk i toliko lepih trenutaka proveo sa njim ili zbog njega. Sad mi se npr ništa ne dopada ovaj novi dizajn, previše praznog prostora u tekstovima i sve izgleda kao oglasi - pa šta. Možda je bolje a ja ne znam, možda nije. U nekom trenutnku će se i to promeniti ali je bitno da se zadrži (kliše) duša ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Konačno sam se uspešno registrovao u novinarnici i kupio 04/2021. Verovatno ću od sada na taj način dolaziti do budućih novih brojeva. Imam jedno pitanje koje se poklopilo sa trenutnim nestankom struje. Da li može kao off line da se čita SK. Naravno laptop radi dok ima baterije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Struja nestane retko,Ćak je i mreza uznapredovala jer malo više od mene tačnije u Pakovraću Kinezi rade čuda oko struje i oko autoputa. Nestanak se poklopio sa kupovinom i početkom listanja SK. 04/2021. Ta brana u Parmencu sluzi ničemu. Jedino što sam se izlomio prelazeći biciklom preko nje jer ima izuzetno strme stepenice.
Video sam opciju da samo android i OS mogu da imaju off-line izdanje. Nema veze pošto će se čitati kod kuće. Inače vrlo sam zadovoljan ovakvim izdanjem. Propustio sam dosta brojeva samo vidim da daju kao poklon posle svake kupovine neko od prošlogodišnjih izdanja. Ovo sam ja fotografisao blizu mene: ![]() [IMG-20210410-134829.jpg](https://postimg.cc/2LjKKvzJ) Poslednja ispravka: todos (23.4.2021 u 11:56) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku todos na korisnoj poruci: | ||
Oggy (26.4.2021) |
![]() |
#32 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Neku reč o ovom broju na kraju meseca jer sam ga pre nekoliko dana kupio on line preko novinarnice.
![]() Vratite temu, Ukratko! Nekako je to bio deo vas, kao da ste ga otkinuli od sebe. Pominjale su se štampane greško što slikovno što pisano. Dešava se, pa šta... Slazem se sa smelom Qzminom prognozom, opet neće tek tako da se uruši svet i veze koje su bukvalno neraskidive, bez obzira na moguće okolnosti koje stalno vrše pritisak na drastične promene. Opis telefona je OK samo što ste trebali napomenuti da je asusov model sklon lomljenju. Definitivno nije od kvalitetnih materijala, mada bi i ja bio sretan pa makar u najjeftinijoj verziji da ga posedujem. Pišite malo i ovim telefonima i načinima kako se premošćavaju prepreke u vezi softverskih zabrana. Mozda je pisano ranije, mozda sam već nešto propustio. Trenutno nemam desktop kompjuter, samo ono kućište izgledna fantastično i dovodi da se čovek bar zamisli. Eto, ukratko, hteo sam da napišem bar nešto. adam se u narednom periodu da ću biti revnosniji po tom pitanju. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Svet kompjutera 11/2012 | Nenad Vasovic | Sadržaj novog broja SK | 58 | 9.11.2012 18:35 |
Svet kompjutera 10/2012 | Nenad Vasovic | Sadržaj novog broja SK | 86 | 20.10.2012 0:01 |
Svet kompjutera 4/2012 | Nenad Vasovic | Sadržaj novog broja SK | 223 | 20.5.2012 16:12 |
Svet kompjutera 1/2012 | Nenad Vasovic | Sadržaj novog broja SK | 102 | 27.1.2012 22:09 |
Svet Kompjutera je dobio upozorenje od BulmaSofta | Branislav Gavric | Forum o forumu | 267 | 25.6.2009 21:44 |