![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 22.12.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
zdravo ljudi svima
vec dugo trazim po netu neki dobar besplatan program za vodjenje evidencije ono ulaz izlaz robe pocinjem da se bavim nekim poslom pa mi je potrebno da vodim evidenciju i uzimam stanje,znaci da upisujem robu koju kupim cijenu i robu koju prodam i cijenu pa da mogu da vrsim uvid na cemu sam, ako neko zna gdje da nadjem da mi kaze bio bih mu zahvalan, ali treba mi besplatan posto ni poso nije veliki a neposjedujem ni novce neke jake ,jer znam da ima da se kupi ali.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Može da ti posluži Excel, samo nije free program ali svi imaju Office na računaru
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
|
![]()
Open Office Calc?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 7.6.2009.
Zahvalnice: 250
Zahvaljeno 649 puta na 499 poruka
|
![]()
S' tim sto moras znati makar osnove Excel-a. Nije to tesko za napraviti sto trazis, ali ce ti biti ako ga nikada nisi koristio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ma osnove Excela se mogu naučiti za jedan vikend, uz konstatno primenjivanje tog znanja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
evidencija, poslovni, prihod rashod, ulaz izlaz |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Ne možete da se setite imena igre? (C64, Amiga, DOS, Arcades...) | The Dark Gamer | Stare igre | 2224 | 11.11.2022 23:46 |
Ušao mi je virus u kompjuter! Molim za pomoć! | Mare9 | Kvarovi | 4 | 24.10.2008 20:14 |
HP 530 problem, molim pomoć, hitno | davidology | Prenosni računari | 1 | 11.9.2008 8:41 |
WINAVI CONVERTER 9.0 Problem pomoć molim | CVIJA94 | Video/TV softver | 2 | 3.2.2008 16:45 |
Molim za pomoć - SK 1/2003 | Cupavi Zeka | O SK-u uopšte | 3 | 30.12.2005 12:31 |