![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Član
Član od: 24.7.2007.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 3 puta na 2 poruka
|
![]()
Ja sam ledenog zmaja ubio tako sto sam trcao oko njega pa navuko sve kricere na njega. Igra mi ja zabagovana pa nisam imao druga posla nego da se smaram sa tim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Član
Član od: 3.1.2007.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
Brate a sta su ti kriceri?
![]() Kad ona dva shabana Silvio i Bulko nece ni da mrdnu sa ulaza i da mi pomognu da razbijem tog ledenog zmaja. Ali platice mi za to... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Član
Član od: 8.3.2006.
Zahvalnice: 74
Zahvaljeno 34 puta na 27 poruka
|
![]()
Swamp Dragon-a sam dobio sa 2x Fire rain scroll-a (najslabiji zmaj)
Ostale zmajčeke sam dobio sa Summon Demon scroll-om. Ništa drugo nije pomagalo, ni malo... Sa Silviom i Bulkom ćeš imati posla kad ubiješ Ice Dragona. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Medvedenko na korisnoj poruci: | ||
nazgul (31.7.2007) |
![]() |
#324 |
Član
Član od: 26.7.2007.
Zahvalnice: 25
Zahvaljeno 6 puta na 6 poruka
|
![]()
Ne znam kako je NotR-u, ali u običnoj dvojci mogao si zmaja ubiti tako što se samo dovoljno odmakneš (samo da se vidi ime zmaja), i šibaš ga Holy Arrow/fireboll-om
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Veteran
|
![]()
Ma dajte bre ljudi ja sam bez ikakvih problema sve zmajeve pokokao macem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Član
|
![]()
E ja sam Beliar's claw zamenio za Beliar's wrath spell scrol, tako da ne mogu da ga sibam tim macem.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Član
|
![]()
Hvala svima za savete, razbio sam zmajeve pomocu Summon Demon scrolova. Upravo sam dosao na ono ostrvo u poslednjem chapter-u i sad cemo videti sta ce biti. Nadam se da nece biti nekih problema, a ako bude
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Član
Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]()
Zmajeve je najlakše ubiti.Samo staneš malo dalje i rokaš ga sa holly arrow.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#330 | |
Član
|
![]() Citat:
Ja ni dan danas ne bih prešao taj kraj, da nisam mnooogo puta konsultovao solutions na Gothic sajtu. Znam da nije fer moožda, ali brate i sa tim ima da se napatiš dok rešiš zadnju mozgalicu.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#331 |
Veteran
Član od: 10.12.2006.
Zahvalnice: 214
Zahvaljeno 110 puta na 74 poruka
|
![]()
medvedenko!
kako da upadnem u theives guild, onaj kreten nagur mi kaze da nece da mi da posao, a taj kvest mi treba da bi me pozvao attila! pitam te posto si bio mag, inace onaj nagur mi kaze da za magove nema posla |
![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Član
|
![]()
Nemam pojma...
Ne družim se sa lopovima ![]() Ma tu sam se zezno nisam naučio da obijam brave, a konto sam da moram valjda da obijem neku bravu da bih ušao u Thievs guild, pa se nisam ni zadržavao tu. Sory...tu vam ne mogu pomoći nimalo... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Član
|
![]()
Nazgul just left the motherf**king building! Upravo sam ubio undead dragon-a i to je to
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Član
Član od: 22.3.2007.
Zahvalnice: 38
Zahvaljeno 7 puta na 6 poruka
|
![]() Treba da otvorim portal za oanj svet, ali prethodno moram da nadjem ona 3 kamena.
-1 sam imao kod sebe (mislim da sam ga pokupio sa onog kamenog cuda sto je izaslo kada sam ispritiskao dugmice na kamenju kod one farme, blizu kampa od placenika) od ranije. e ova druga 2 nema sanse da nadjem. Jel moze neka detaljna pomoc... |
![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Član
|
![]()
Па зар ти није Нефариус дао мапу на којој су уцртана места где се налазе остали делови орнамента?
Орнамент са Лобартове фарме ти је код Лорда Хагена, тако да не можеш одмах да га тражиш, тј. тек кад испуниш све задатке у вези са уласком у елитни део Кориниса и дозволу да причаш са тим лордом. Један део орнамента ти се налази испод оног "стоунхенџа", код црног трола. Само се спустиш степеницама, наиђеш на 2 варге (ја сам се с њима мучио много ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Član
|
![]() imam mapu ali mi ne pomaze, zato sam i dosao ovde da pitam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Član
|
![]()
E jbi ga, ja vec uninstall-irao igricu pa ne mogu da vidim tu mapu, ajde okaci sliku te mape, mozda se setim gde je treci fragment.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Veteran
|
![]()
ovako
1. fragment: kod Lobartove farme, on je vec kod Lord Hagena jer su se farmeri malo igrali sa stone circle 2. fragment: stone circle kad se krene prema Onarovoj farmi 3. fragment: u crnoj sumi, znaci kad ides prema black trollu zadnje skretanje levo i tu ima dva stone circla, epa onaj malo dalje je pravi, za ovde ti preporucujem da ides sa laresom posto ima jakih zivuljki(wargi, skeletona...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Član
|
![]()
Bio sam kod Lord Hagena, ali nemam sta da pricam sa njim...Poslao me je po dokaz i nemam sta da pricam dok mu ga ne donesem. Jel moram da idem u WOM?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Veteran
|
![]()
da li je calvaron kod stone circla kod Lobartove farme
kad ukapiras da mehanizam ne radi kazi to njemu, a on ce da ti kaze da su farmeri malo cackali, i da su ornament uzeli paladini, onda razgovaras sa hagenom a on ce da ti ga da! |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku miticfam na korisnoj poruci: | ||
BorisBG (4.8.2007) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
gold edition, gothic, gothic 2 |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
6600 nedovoljna za Gothic 2.Kako je moguce? | Jim Bravura | Grafika | 24 | 9.8.2007 20:40 |
Izrada mapa: DotA Marvel comics edition | Adonai037 | Mrežne igre | 5 | 1.8.2007 2:03 |
Windows 98 Second Edition | Night Hawk | Operativni sistemi | 32 | 16.12.2005 15:19 |