![]() |
![]() |
![]() |
#4201 |
Veteran
Član od: 4.3.2011.
Zahvalnice: 405
Zahvaljeno 644 puta na 321 poruka
|
![]()
Kad krenes da isporucis pakete avionom, pa ne znas koje dugme za izbacivanje da se pritisne, i onda skontas i krenes da okreces avion i desi se ovo i propade cela isporuka od 319k
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4202 | ||
V.I.P. Test Play
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.615 puta na 4.071 poruka
|
![]()
PC dobija RayTracing update 4. marta za dzabe
https://www.rockstargames.com/newswi...coming-march-4 Citat:
Citat:
Spoiler za Zahtjevi:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4203 |
V.I.P. Test Play
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.615 puta na 4.071 poruka
|
![]()
Bogami fin update. Igra radi bolje, izgleda bolje i konacno meni nije vise spor i uzasan za navigaciju. Takodje po meni RayTracing nije najbolja stvar koju smo dobili, najbolja stvar je bolji AA. Igra sa DLAA konacno nema krzastih ivica nego je slika kristalno cista.
Poredjenje RT ON vs. OFF https://imgsli.com/MzU1Mjk5/0/1 https://imgsli.com/MzU1MzA0/0/1 Poslednja ispravka: dex3108 (4.3.2025 u 21:58) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4204 |
Veteran
|
![]()
Ja, majke mi, ne vidim suštinske razlike osim par nijansi.
Koliko bih voleo da jednom stanemo sa grafičkim apgrejdovanjem i kažemo: "To je to, došli smo do vrhunca!" Znam, neće se to desiti, ali ovo stvarno odlazi predaleko. Odjednom imamo oko - uključujući i mene - za sitne detalje, pa prema tome merimo da li je grafika odlična ili ne. O FPS merenju da ne pričam. Kako smo sa stabilnih i idealnih 60 fps stigli da ne možemo bez 144, to će za mene zauvek ostati enigma. Neće, u stvari, to je kanzumerizam. Nikada ništa nije dovoljno dobro i uvek ćeš težiti da bude još tobože bolje, iako to nužno ne znači kvalitet, već ramaženost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4205 |
Kekule Mekule
|
![]()
Ako imas monitor koji ima refresh rate veci od 60hz "bitno" je jer zapravo mozes da ih vidis. Secam se prelaska sa CRT monitora, koji je radio na 75hz, na TFT monitor koji je radio na 60hz, trebalo mi je vremena da se naviknem sa seckanje u windozi
![]() Ali slazem se, kvalitet grafike ne odskace vise toliko a naslovi su sve manje optimizovani i zahtevniji jer imamo DLSS-ove, frame gen i ostale gluposti koje omogucavaju developerima da budu lencuge. Eno DOOM Eternal izgleda kao puska i radi fenomenalno. Poslednja ispravka: Andross (7.3.2025 u 16:56) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Andross na korisnoj poruci: | ||
doctor (7.3.2025) |
![]() |
#4206 |
Veteran
|
![]()
Ne, uopšte ne romansiram prošlost i naše taljiganje na 20 fps i low podešavanjima, ali grafika je zaista doživela revoluciju, i mislim da ne može dalje od ovoga. Sledeći korak je da imamo sliku ko u filmu otprilike, neka vrsta simulacija ljudskog oka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4207 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.876
Zahvaljeno 998 puta na 619 poruka
|
![]()
Mora virtual reality da uleti sa eye trackingom nekim ludim, tek ce to biti revolucija.
Ovo sto sada imamo nije ni blizu virtuelne realnosti, nazalost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4208 |
Starosedelac
Član od: 12.2.2012.
Zahvalnice: 2.867
Zahvaljeno 1.067 puta na 591 poruka
|
![]()
Imao sam priliku da vidim GTA V juče na OLED 4K monitoru, brutalan je razlika! A Vidno je bolje cak i na mojoj osrednjoj / slaboj konfi .Nemam više pucnja i sečenje slike kao na legacy
![]() Jednačina za kvalitet i poboljšanja nije jednostavna i nece i ne može je svako pirmetiti. Malko samo fiziku da su uspeli da promene da vuče ka GTA4, mrvicu, za mene bi ovaj retuš bio vredan ponovng igranja. Više od 5-6 godina je proslo od kako sam igrao kampanju... Poslednja ispravka: Filip89x (9.3.2025 u 20:02) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|