![]() |
![]() |
|
MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#10561 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Zaista ne znam ni zasto me to pitas.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10562 |
Banned
|
![]()
Ajd' razmisli
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10563 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Lenj me.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10564 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10565 |
Član
Član od: 16.9.2010.
Zahvalnice: 71
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]()
ljudi hocu da pocnem da igram Wow, da li neko moze da mi objasni sta i kako treba da instaliram da bi mogao da igram narodnu verziju preko neta???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10566 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Oh gospode, po 10000000 put.... za original igra mora da se kupi, dzaba vam narodne verzije, potreban je broj...Kupis sve nastavke koji te zanimaju, lepo procitas uputstva toko instalacije i pocnes da igras. Par stranica unazad ima fino objasnjeno sta treba da se radi. Ali ako zelis da igras na privatnom serveru...moraces da odes do Googla, znas sta da ukucas, da ne krsimo pravila. Ima dosta takvih servera, pa kada izaberes zeljeni odes na njihov sajt i sve ti tu lepo pise. Prvo Google pa tek onda ako stvarno nesto nije jasno, forum. Nije nikakva nauka ako znas engleski i nije ti prvi put da instaliras nesto, nece biti problema. Poslednja ispravka: pentraksil (29.12.2010 u 4:50) |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku pentraksil na korisnoj poruci: | ||
Mr.Lukyas (29.12.2010) |
![]() |
#10567 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ljudi, pitam vec treci put (a nema informacija na Googlu). Da li je potrebno instalirati i Cataclysm kako bi mogli da aktivirate trial ili je dovoljan samo ovaj zadnji patch? (tj. kada se prijavim za trial, da li ce poceti da mi skida Cata?). Unapred hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10568 |
Deo inventara foruma
|
![]()
A ja ti drugi put odgovaram.Nije potrebno instal nista,samo patch 4.0.3.Bar meni nije nista skidalo.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku RUSuper na korisnoj poruci: | ||
pentraksil (29.12.2010) |
![]() |
#10569 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10570 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10571 |
Član
Član od: 16.10.2008.
Zahvalnice: 34
Zahvaljeno 25 puta na 19 poruka
|
![]()
E posto su ljudi k*njali da je wotlk lak blizz je napravio nove heroice da je*u kevu :@
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10572 |
Deo inventara foruma
|
![]()
To nam i treba!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10573 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10574 |
Novi član
Član od: 2.7.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Dakle, nisam bas zadovoljan. Grafika, animacija, etc. super uradjeno, nema se sta dodati. Ali, kvestovi, prica, ono sto me je u startu opcinilo...mnogo je blizz zakazao. Kao, kvestovi vode do "zavrsne" price vezane za neku oblast. Jest, ali kvestovi sami po sebi ne sadrze nista sto vec nismo vidjeli. Idi tamo ubi sve sto mrda i dodji nazad. E sad cemo mi, kad si ti tako za***** i ubio si 12 mobova, razvaliti sve ostale. Najbolja "prica" (kako se to da procitati po nekim forumima) u ekspanziji (dobro nam poznati arheolog) nije cak ni originalna. I da ne kazem skrnava. Pocev od "zi dzrmans" goblina pa dalje. No dobro. Izlevelovao sam. Digao profesije do kraja. Sta sad? Instance! Posebna prica. Kao digli su nivo tezine i na normal i na hc. Iskreno nista se tu nije previse diralo. Samo sto bosovi imaju vise HP i jace udaraju. A da ne pricam da od pojedinih posebnih boss udaraca ne mozes da se sklonis (koliko god se ja sklanjao ili okretao od radiance ode mi 20k HP i dzaba ti je), vjerovatno neki bug, koj inece biti ispravljen skoro jer ne smeta nikome. Odnosno, sve mi nekako lici na MMOH&S umjesto na MMORP - idi, ubi, vrati se da te pomilujem po glavi uz potpuno nepotreban komad opreme. Pih.
Mene sto se tice igram do marta, dokle imam uplaceno i aj pozdrav. Kad izlazi Old Republic? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10575 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Igraj PvP.......ja sam tbc proveo igrajuci PvP,wotlk samo PvE i sad cu u cata opet PvP
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10576 |
Član
Član od: 16.10.2008.
Zahvalnice: 34
Zahvaljeno 25 puta na 19 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10577 |
Novi član
Član od: 5.12.2010.
Zahvalnice: 2
|
![]()
Ако је неко игра на Дунемаулу и вољан је да ми помогне и уведе у игру, нека ме дода....
Cvoruga ![]() Poslednja ispravka: VeteranNs (31.12.2010 u 0:10) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10578 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nisi treba nick po kome ce ti provaliti iz koje si drzave.Veruj mi iz iskustva znam da nema nista gore neko kad te sretne neki nas low lvl.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10579 | |
Novi član
Član od: 5.12.2010.
Zahvalnice: 2
|
![]() Citat:
Имам неких пријатеља који су успешно играли са свакојаким српским именима, несхватам у чему је проблем? Ако можеш подели самном, хвала. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10580 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |