![]() |
![]() |
|
MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#10581 | |
Član
Član od: 9.3.2007.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 15 puta na 13 poruka
|
![]() Citat:
Ja sam se dobro potrudio da pobegnem sto dalje od svih servera sto mirisu na domacu populaciju. Suvise je smorno. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku v_wizard na korisnoj poruci: | ||
RUSuper (31.12.2010) |
![]() |
#10582 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Znas sta ti je tu fora.Stizu ti whispovi na foru:"where are you from" Ili ce ti odmah reci nesto na nasem cisto da zapocne pricu" posle 2-3 whispa od 2-3 reci pitace imas li golda,pa mozes li ga boost,pomoci sa nekim questom itd.Jos ima i onih koji ce te dodati u prijatelje pa ce te smarati svaki put kad dodjes online,ukoliko je njihova friend lista prazna.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10583 |
Član
Član od: 9.3.2007.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 15 puta na 13 poruka
|
![]()
Ili ce te odmah visperovati na srpskom, pa ti mozes da se napravis lud ili da pocnes razgovor...ali ako ti se char zove milutin, malo je glupo da se pravis lud.
Ja sam na jednom serveru imam nekog huntera koje se zove Zayeban. Smorio sam se k'o lav od koje koga, i na kraju odustao od igranja s njim. Bezim dalje od svega sto milise na nase dok igram, tako se jedino ne iznerviram i igram na miru. Ali da ne bude da sam srbomrzac (posto ce takvih sigurno biti), mada nasi jesu medju nargorim online ljudima, nisu Srbi kao Srbi problem. Bilo koji char koji moze da se "lokalizuje" je meta kojekoga. Opet, ja primer, moj DK nazvan Galenikos je na stalnoj meti Grka, koji visperuju odakle sam |
![]() |
![]() |
![]() |
#10584 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10585 | |
Banned
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10586 |
Starosedelac
|
![]()
Guild Wars ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10587 |
Banned
|
![]()
I na njega sam mislio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10588 | ||
Novi član
Član od: 2.7.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]() Citat:
![]() Ja sam do sada naisao samo na jedan q u Cata i to u Tol Baradu da se ubije ona ajkula i to nije RP. Svejedno, ne dopada mi se Cata. Citat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10589 |
Novi član
Član od: 30.11.2010.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
ljudi imam pitanje meni se jos WoW skida do ujutru ce da se skida i instalira sad imam piranje imam od svega po 2 foldera znaci jedan se normalno zove npr.cache.temp a drugi se zove cache.efa48c0c.temp pa tako imam i za Data jedan se zove Data.temp a drugi Data.99214e9b.temp pa se pitam jel to normalno jer jedan zauzima 7gb data.temp tolko zauzima a ovaj drugi zauzima 9 gb pa sad da se pitam dal je to normalno molio bih one koji znaju da odgovore posto me to zbunjuje u koji folder da ubacim setrealm? a imam i WoW.exe i WoW.exe.effe6541 pa u koji da udjem i jel ce ti drugi folderi da se obrisu nakon sto se zavrsi puna instalacija i download kao sto sam gore pomenuo jos se nije zavrsilo ostalo je jos 1.8 GB???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10590 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Sačekaj da se downloaduje tih 1.8 GB pa ćeš videti
![]() Ako nisi downloadovao patcheve onda dodaj još 10 GB. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10591 |
Veteran
|
![]()
Jel smanjen drop chance za onaj zeleni proto drake iz onog jaja, vidim da je spawn time smanjen na 3 dana, nadam se i da nisu smanjili drop chance
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10592 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10593 |
Član
Član od: 16.10.2008.
Zahvalnice: 34
Zahvaljeno 25 puta na 19 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10594 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Sta vi farmate
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10595 |
Veteran
|
![]()
Ne vidim problem. Ground i fly mountovi u Cati su mi nepodnošljivo preloši i nikako ne izgledaju, dok recimo svi proto drake mountovi iz WotLK-a su mi najbolje dizajnirani flying mountovi u igri.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10596 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2010.
Zahvalnice: 783
Zahvaljeno 1.223 puta na 731 poruka
|
![]()
jedno pitanje ,pitao me je drug sto mu treba za ovaj server wow-beez US koja verzija wowa ,treba li da skida i wow posebno,onda burning crusade pa WOTLK?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10597 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da, treba da nabavi WoW, WoW - BC, WoW - WotLK, WoW - Cataclysm
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10598 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10599 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nisam ni obraćao pažnju da je u pitanju privatni server
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10600 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2010.
Zahvalnice: 783
Zahvaljeno 1.223 puta na 731 poruka
|
![]()
Ok,reci cu mu ja se sad sjetio kad sam ja igrao bezveze 2 mjeseca malo da probam.Nisam za te igre ali je zabavno kao .....Sad izvadih da instaliram Wow i TBC.I sad ne radi key jer mi je account ko zna ....I sad nesto uradih preko ovoga merge i sjetih se passworda i valjda je uspjelo kolko kosta WOTLK I Cataclysm da kupim key samo pa onda da se skine
Pisemi account frozen sto da radim sta to znaci? |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
blizzard, mmo, mmorpg, world of warcraft, wow |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |