![]() |
![]() |
|
MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#10741 |
Član
Član od: 19.8.2009.
Zahvalnice: 21
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Obrisao WoW posle 3 godine igranja... Preporucujem svima da prestanu sa igrom, niste svesni koliko vise imate vremena...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10742 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10743 |
Starosedelac
Član od: 5.6.2008.
Zahvalnice: 993
Zahvaljeno 122 puta na 98 poruka
|
![]()
Ako uradim Recruit a Friend i osoba koju sam "regrutovao" predje sa Trial na Retail WoW account da li ja dobijam 30dana ili moram da cekam da njegovih 30dana istekne i tek onda da plati jos?
danke |
![]() |
![]() |
![]() |
#10744 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2010.
Zahvalnice: 783
Zahvaljeno 1.223 puta na 731 poruka
|
![]()
Nije dostupno u nasoj zemlji
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10745 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10746 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja isto obrisao wow i ortak rece ae league of legends.Ne znam sta mi je gore sto sam igrao wow ili lol.Samo sto je ovo lakse prekinuti u sred bela dana da sredis druge poslove,a wow dok ne uradis sve questove,arenu,instance za dnevnu dozu nema prekida.Jesu wow dani meni najbolji gamerski dani provedeni za kompom,ali batali kad moras toliko vremena da trosis na igru.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku RUSuper na korisnoj poruci: | ||
Boja Killer (15.3.2011) |
![]() |
#10747 |
Član
|
![]()
konacno novi odgovori na ovoj temi koja je spavala nedelju+
enivej, imam pitanje za vas pvp dkove, da li je bolje ici ovaj novi op build za blood dk pvp ili jednostavno ici unholy? posto ytubom kruze klipovi u kojima likovi bukvalno ne mogu da umru u areni i nabijaju rejting ko od sale... moving on, jel full hc oprema + par epic 359 itema dovoljno za raidove? sledece pitanje, achievment looking for many, the patient titula, moze li neko da mi objasni kako radi uopste to brojanje po kom kriterijumu.. znaci samo nalazim nove likove za randomhc i to je to? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10748 | |
Član
|
![]() Citat:
2. Za vecinu raidova ti treba average item level veci od 355. Sto podrazumeva gear iz heroica, neke iteme od Valor poena, a mozda i poneki od Conquest poena. 3. Za Achievement se racunaju likovi koje si dobio putem LFG sistema. Npr, ako se sa drugom iz guilda prijavis, dobice te 3 nova lika, i tebi ce se racunati +3 za achievement. I tako treba da doguras do 100. Ako ides sam, dobices 4 lika svaki heroic, sto znaci da ti treba 25 heroic instanci minimum za achievement. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Mr.Lukyas na korisnoj poruci: | ||
hitmanneverdead (25.3.2011) |
![]() |
#10749 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10750 |
Novi član
|
![]()
Kada se kupuje WoW prvi deo igre(kako rekoshte ta Vanilla,sto inace ne znam zasto tako zovu taj prvi dio...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10751 |
Starosedelac
|
![]()
Jox, prvi je samo prvi. U suštini, kada ga instaliraš možeš se levelovati samo do 60 lvl, promena nema. Na ovo drugo ne znam da ti odgovorim. Za Kataklizmu je potrebno da imaš i The Burning Crusade i The Wrath of th Lich King ekspanzije i, naravno, Kataklizmu.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku NaraYan na korisnoj poruci: | ||
_aftermath_ (21.3.2011) |
![]() |
#10752 |
Veteran
|
![]()
Lol, nije istina. Kad uzimaš samo prvi dio igre, imaš i sve promjene koje je Catacylsm-a donijela, ali možeš samo da leveluješ do lvl-a 60.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10753 | |
Novi član
Član od: 28.6.2010.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 8 puta na 6 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10754 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa ja sam svoj prodao 60 evra samo jer mi je bila potrebna lova.A to je bilo u Januaru i bio sam solidno gearovan(bez epica,ali solidno) I pvp i pve gearom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10755 |
Novi član
Član od: 24.2.2008.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Pocinjem ponovo da igram WoW , tj igrao sam pre nekoliko mesece kad sam kupio Kataklizmu i aktivirao trial(cisto da ga izlevelujem do 85lvl).Da li moze neko da mi da savet u vezi talenata za tenka i za PVP talente,sta je bolje fury ili arms?Da li vredi lvlovati ovu novu profesiju,sta daje opste sto je stvarno korisno?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10756 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
U stvari, ne znam je li obavezno pečovanje, izgleda da jeste, ali ne može da se igra (naravno) ostatak ekspanzija bez kodova za iste, što znači kupovina. btw. mislim da ako bi se nešto desilo sada sa wowom (npr brisanje usled kraha sistema) ili kad bi ga deinstalirao, 90% ga više nikada ne bi instalirao. To su Tantalove muke i mnogo downloada. A i počeo je malo da smara... a i nekako mi se čini da su pojedine klase u teškom disbalansu. Ili npr, rogovi i warriori koji se hilaju udarcem?! Mislim strašna glupost... nebeska glupost koja čak u debilizam odlazi... U suštni smaranje. Prognoziram sebi još mesec dva wowa at most, ili bar dok ne probam TOR koji me, nadam se, neće razočarati. Poslednja ispravka: NaraYan (24.3.2011 u 14:17) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10757 |
Starosedelac
|
![]()
pa ako ti je glupost sto odmah ne prekines, mislim bas me briga sta mislis o WoW-u, to mozes slobodno da kazes i niko nema prava da osporava to da je glupo sto se warriori i rougeovi healuju nekim udaracima lol. ali ja tebi prognoziram WoWa dok god je para xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10758 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ne vidim po kom to pravilu warrovi i rogueovi ne bi mogli da se healaju,jednostavno treba(lo) dok sam igrao jos wow bar nerfovati taj heal.Kad se setim healing warriora ludeo sam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10759 |
Član
|
![]()
Ja kao Death Knight kada se borim protiv roguova ili warriora u duelu (1v1) moram neprestano da spamujem Necrotic strike. Mozda zvuci malo smesno, ali istinito je, a fazon je sto warriori probiju absorpciju NS-a za prakticno 2 sekunde.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10760 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Igra odavno nema veze sa zivotom,sve uradjeno da bi klincima bilo lakse.Kada sam krenuo catu taman sam se ponadao da se stvari vracaju na staro,teski 5 man heroici itd,ali ne,morali su odmah sve da nerfaju sta se nerfati moze(nisam licno video,ali moji ortaci i dalje igraju wow pa sam u toku).Iskreno pojma nemam da li ima nekog major patcha jos i novih raidova,ali sam siguran da kada izadju nece predstavljati neke probleme,i sve ce se opet svesti na cisto farmanje geara.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
blizzard, mmo, mmorpg, world of warcraft, wow |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |