![]() |
|
|
|||||||
| Registracija | Uputstvo | Spisak korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje poruke | Označi forume kao pročitane |
| Foto i audio/video Fotoaparati, MP3 i DVD/DivX plejeri... |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#1 |
|
Član
|
Imam karakteristican problem sa ovom aplikacijom na Win7.
Nakon skeniranja i pronalaska kanala, nema zvuka, pokusao sam vise nacina da isprravim, ali ga i dalje nema. Desava se da usled ukljkucivanja aplikacije audio ode na mute, a kada ga pojacam ponovo se nista ne cuje. Gde naci dobre drajvere za win7-64bita? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Član
Član od: 11.6.2006.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 15 puta na 13 poruka
|
Tesko je naci za 7, neki su pokusali preko windows update da preuzmu drajvere sa strane i sistem je prihvatio. Posle skeniranja kanala treba odabrati audio kanal, kod mene je to taster "a", probaj pa javi.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
the inevitable...
|
Ukoliko je windows dao drajvere za audio (zvučnu kartu) pronađi i instaliraj originalne drajvere proizvođača... Meni je to rešavalo problem u par navrata...
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Član
|
Citat:
Dok sam imao R. AC'97 sve je odlicno radilo, sa R. HD ALC888 gadno zeza, nece pa nece.*drajveri sa Realtek-ovog sajta Bili su pre neki drajveri za TV kartu na nekom sajtu, sve je radilo odlicno, ali ne mogu vise da ih nadjem. Jel mislite na 64 bitne verzije? Izgleda da uopste ne postoji podrska za 64-bitni sistem. Poslednja ispravka: G@ndalf (10.7.2010 u 20:58) |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Veteran
Član od: 9.1.2009.
Zahvalnice: 133
Zahvaljeno 48 puta na 47 poruka
|
Sa zakasnjenjem ali mozda jos nije resen problem.
Naime,ja sam drajvere za tv karticu instalirao preko windows update-a a program pvr2 skinuo sa leadtekovog sajta i zvuk je sasvim u redu. Samo imam problem sa seckanjem dok snimam a to mi se ranije nije desavalo. Ima li neko neki savet kako da resim ovo? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Član
Član od: 24.1.2006.
Zahvalnice: 99
Zahvaljeno 198 puta na 95 poruka
|
Meni su drjveri takodje bili OK ali zvuka skoro da nije bilo tj. bio je neupotrbljivo tih. Da skratim dugu pricu, ispostavilo se da sam odbrao pogresnu drzavu prilikom skeniranja kanala. To sam promenio, skenirao kanale opet i sada je sve OK.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Član
|
Ponovo nisam resio problem, izgleda da 64-bit drajveri ne postoje.
U pitanju je BT878 cip, TV karte. Da li neko moze da nadje 64 bitne drajvere? P.S. Resen mi je problem na win7 32bita, nisam otkacio opciju na Line in, Listen to device. Sada mi se pojavio novi problem- Daljinski zeza, upalim tv bez problema, a onda dalje nista ne reaguje. Resen je i problem sa daljincem. Poslednja ispravka: G@ndalf (27.7.2010 u 21:32) |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Veteran
Član od: 9.1.2009.
Zahvalnice: 133
Zahvaljeno 48 puta na 47 poruka
|
Da ne otvoram novu temu pitacu ovde.
Naim,imam problem kada snimam tv preko pvr2.Dok snimam mnogo secka i tesko je za gledanje.Kada posle pustim snimak sve je ok. To se ne desava preko windows media centra.Ima li resenja za ovo? |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Član
Član od: 29.1.2007.
Zahvalnice: 10
Zahvaljeno 8 puta na 6 poruka
|
Ja imam drajvere skinute sa sajta proizvodjaca i ne secka mi prilikom snimanja ali je kvalitet slike losiji kada se ukljuci snimanje.Kartica je TV2000 Expert.
Poslednja ispravka: Gosa (31.7.2010 u 14:44) Razlog: Dopuna |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Član
Član od: 11.6.2006.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 15 puta na 13 poruka
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Član
Član od: 8.4.2006.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
Ja imam identicnu karticu ako nemata zvuka, pogledajte da li ste prikopcali kabl sto ste dobili uz njega. Kabl ide iz tv kartice u cd in na muzickoj kartici (ako je integirasna imate na ploci cd in) i na podesavanjima izaberete CD volume za audio out i za recording... Pri skeniranju kanala izabrati naravno Yugoslavija ili ako ima Srbija...
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Starosedelac
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 661
Zahvaljeno 499 puta na 237 poruka
|
Ljudi, jel ima neko pronadjene i snimljene IKOM-ove (Bg) kanale za WinFast? Bio bih prezahvalan da posalje fajlic...
Ako ne, onda bar nacin da u ovom poremecenom programu pretrazim kanale tako da na kraju ne budu sakati (em skeniranjem ne nadjem ni 1/2 kanala em od njih 1/2 bude sa sakatom slikom (bez boje ili sa smetnjama tolikim da se jedva raspoznaje koji je kanal u pitanju)...
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| WinFast PVR2 | ludi papa | Video/TV softver | 14 | 1.3.2010 14:37 |
| Leadtek Winfast TV 2000XP - Expert | ja1282000 | Grafika | 19 | 26.3.2009 23:42 |
| WinFast PVR2 na Visti SP1 | despot77 | Aplikativni softver | 3 | 25.4.2008 22:51 |
| TV Tuner PROBLEM- Winfast TV 2000 XP(RM Edition) | polarnimeda | Grafika | 2 | 13.6.2006 11:03 |
| Leadtek WinFast 2000XP Expert | Devil | Grafika | 20 | 22.5.2006 23:44 |