![]() |
![]() |
|
Grafički softver i radovi Programi za pregled slika, programi za obradu vektorskih i rasterskih slika, programi za projektovanje, modelovanje i rendering, konvertori; takođe i primeri fotografija i radova |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Tema o jednom izuzetno kvaitettnom programu za 3D
Nadam se da nisam jedini korisnik. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 9.1.2006.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Nisi jedini korisnik
![]() I ja sam poceo nedavno da radim u Cinema 4D, tako da sam totalni pocetnik sto se tice 3D grafike. Koju verziju programa imas? Kako da povecam rezoluciju slike, i kako da animaciju snimim kao video fajl? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
Član od: 25.10.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Da li iko zna gde se kod nas moze kupiti bilo kakva knjiga u vezi sa c4d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Novi član
Član od: 25.10.2005.
|
![]()
@Devil: Ne znam koju verziju koristis, ali generalno imas tab render=>setings. U tom delu namestas i rezoluciju i output file. Ako koristis R6CE ne mozes preko 600x400 (mislim da je to maximum). Ako ne uspes posalji mi mail, pa cu ti direktno odgovoriti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
Član od: 5.7.2006.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 20 puta na 18 poruka
|
![]()
koliko ja znam nigde. Kod nas su najvise zastupljeni programi maya i max mad ali uvek mozes da probas preko interneta
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
Ja sam C4D koristio do polovine prosle godine, cim sam dobio priliku da predjem na max, odmah sam zapostavio c4d, ali ne zato sto nije kvalitetan, vez zbog odredjenog formata i lakse konverzije.
U vezi knjiga, zar vam nije dovoljan kompletan HELP fajl u programu , sa svakakvim tutorijalima (basic i advanced), upudstvima i tipovima, dakle ako trazite nesto za citanje, ima ga koliko hocete, neznam zasto su vam potrebne dodatne knjige, mozda zbog jezika... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
|
![]()
Ja koristim verziju 9.5 u full varijanti sa sve pluginovima. Od knjiga imam svašta nešto i to sve u PDF formatu. Ako nekome treba neka pomoć neka me kontaktira na PM.
Jos samo hoću da kažem da sam probao sve aktuelne pakete za 3D - ali je C4D najlakši za učenje i sa najlogičnije odrđenom logikom komandi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
Član od: 14.4.2006.
|
![]()
Novi korisnici ovog PROGRAMA ce malo tezze da nadju tutoriale..tj. one dvd-e sa predavanjima..
ali je zato cinema 4d help najbolji od svih...ako neko oce tutoriala tj. linkove gde mogu da se nadju tuts. za cinema 4d... ili za pomoc...neka samo jave ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Član
|
![]()
Na matičnom sajtu možete skinuti demo veryiju najnovijeg paketa Cinema 4D 9.603 sa sve novim pluginovima i modulima. OBAVEzNO proverite. Veličina celog paketa je oko 40 Mb
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Član
|
![]()
Predlozio bih da neko od nas koji radimo u ovom programu postavi neke od svojih radova - cisto da pokazemo ljudima sta sve moze...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Član
Član od: 14.4.2006.
|
![]()
ok videcu da posaljem ali za sad evo necega sto je uradjeno sa cinema 4d + photoshop...
tj. mnogo je jako... ![]() a evo nesto sto sam ja radio...podavno...za sad nemam drugo jer sad ucim bodypaint...pa kad zavrsim nesto odma saljem ![]() http://www.sk.co.yu/forum/showpost.p...&postcount=144 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Član
|
![]()
Kad sam u decembru 2005. otvorio ovu temu nisam ni slutio da ce toliko godina kasnije C4D biti toliko popularan
![]() ![]() ![]() Elem, ja ga i dalje koristim, mada cesto koristim i Max ![]() Uz to sam i napravio par plugin-ova za C4D pa ko zeli moze da pogleda na OVOM LINKU PS. Ima i besplatnih ![]() Sve najbolje svima na ovom forumu, mladima a i nama "matorima". Bosko L. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Novi član
Član od: 4.9.2009.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |