![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 22.12.2005.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Zna li neko neki dobar program tj. administrator za kontrolu racunara u mrezi, da recimo mogu da kontrolisem sve racunare tj. aktivnosti na tim racunarima.Neko mi je rekao da je cuo za program pomocu koga na glavnom racunaru se desktop podeli na nekoliko manjih prozora gde se prikazuju aktivnosti na ostalim racunarima.Hteo bih pomocu tog programa da imam i kontrolu pristupa pojedinih racunara na internetu.Da li postoji i program za obrnuti proces da ono sto ja radim na glavnom(serveru) racunaru ostali vide na svojim.(naravno mogu isti program odozgo instalirati na svim ostalim racunarima ali to mi ne odgovara zbog bezbednosti naime ja radim za glavnim racunarom pa je potrebno ponekad objasniti ostalim korisnicima kako da izvedu neku operaciju na nekom programu)
Ako neko zna za neki program (ne mnogo veliki) koji radi gore opisano molim vas da mi postavite link do downloada tog programa. UNAPRED HVALA. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
MPEG u neki drugi format? | Frozen | Video/TV softver | 14 | 13.9.2007 21:29 |
Neki program za seckanje filmova | alien | Video/TV softver | 10 | 24.2.2006 21:14 |
Da li znate neki sajt za web design? | Alex82 | Zanimljive Web lokacije | 3 | 4.2.2006 18:18 |
Jel ovo neki phishing offline? | Eni | Brbljaonica | 11 | 11.1.2006 21:27 |
Treba mi neki koristan sajt o ovnovima | Brav | Zanimljive Web lokacije | 1 | 17.12.2005 16:02 |