e ovako , spavam ja nocas kad cujem neku buku oko kompa tj onaj pisak kad se pali , ja onako sav nikakav pogleda kad svijetli crvena lampica i poslije 2-3 sekunde ugasi se , ja kontam mozda sanjam , nije proslo 5 sekundi kad se opet krenu paliti i opet se ugasi , sta cu u sred noci raditi , samo ga ugasim pozadi , budim se jutros , sjetim se toga , sve ono kontam sanjao sam , pogledam za komp kad ne svijetli mis znaci ipak je bilo nesto

, ukljucim ga pozadi , pritisnem naprijed power dugme krene sa paliti i opet se ugasi , prvo sto mi palo na pamet je da nije otislo napajanje , al ne vjerujem da bi se sam od sebe palio u sred noci da je do toga , ugasim ga opet pozadi i nekoliko puta pritisnem power dugme , ukljucim ga pozadi , probam opet i ovaj put udje u windows , ja brze bolje u control panel > power managment > advanced i tamo kod when i press a power button on my computer stavim ask me what to do , nije proslo minuta kad izleti ono shutdown , standby , restart , poslije toga sam samo stavio na do nothing i sad sve radi normalno. pa me zanima da li je moguce da se dugme nekako zaglavilo il da su otisli neki kablovi oko njega ili je nesto drugo u pitanju?