![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 3.5.2009.
Zahvalnice: 43
Zahvaljeno 9 puta na 5 poruka
|
![]()
Vec tri dana kada upalim recunar monitor nece da se upali. Ja ga ugaslim i upalim ponovo (monitor) i slika se pojavi na sec i opet se ugasi. Posle vadnjenja i vracanja kablova iz monitora, resetovanja racunara i gasenja uspevao sam da upalim monitor da radi. I kada ga upalim radi lepo. Ali svaki put je bilo sve teze uraditi to i trajalo je duze. Danas nisam uopste uspeo da upalim monitor. Vremenom sam shvatio da monitor nije ugasen nego samo jako taman.(npr. ocrtavaju se bele stvari u pozadini ali nema sanse da se vidi bilo sta). Pre par dana (moguce i tacno pre nego sto se pojavio ovaj problem) sam instalirao nove ati drajvere. Mislio sam da je zbog toga i vratio sam na prethodne ali problem je ostao. Takodje kada ga nakacim na laptop monitor i dalje ne radi(tj. upali se na sekund i opet potamni). Da li ima nade za ovaj monitor? Monitor je star par godina (oko 4 ja mislim). Model LG SyncMaster 720n.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 21.1.2012.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Promeni kabal ! omžda je do njega !
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 3.5.2009.
Zahvalnice: 43
Zahvaljeno 9 puta na 5 poruka
|
![]()
Ah, da. Zaboravio sam da napisem da sam nakacio drugi monitor na iste kablove i radi bez probleba. Tako da nije to
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa asus monitorom | DUXXEN | Foto i audio/video | 15 | 17.3.2013 9:58 |
Problem sa monitorom rezolucije 1366x768 | pera_1337 | Grafika | 5 | 24.4.2012 1:41 |
Problem sa monitorom ili.... | Milos Savkovic | Grafika | 5 | 23.8.2010 23:13 |
Problem sa monitorom | sharlo_03 | Kvarovi | 5 | 4.10.2008 1:53 |
Problem sa monitorom! HITNO! | uros@3D | Video/TV softver | 6 | 26.8.2006 23:27 |