![]() |
![]() |
|
Avanturističke igre Point & click, pomoć oko prolaska igre... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Mr. Spatula
|
![]()
Sutra(17.10.) izlazi Sam & Max: Season 1
Nastavak igara cuvene spisateljice, Agatha Christie: Murder on the Orient Express izlazi u novembru. Nastavak igre Aura: Fate Of The Ages, The Sacred Rings takodje u novembru. Runaway je nazalost odlozen i izlazi u Januaru Novi nastavak carobnjaka, Simon the Sorcerer 4 u februaru Ako modovi misle da je tema ovo-ono(posto se sve to moze naci na netu), neka je slobodno brisu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
Oktobar:
Anno 1701 Battlefield 2142 Caesar IV Dark Messiah of Might and Magic Desperate Housewives The Sims 2: Pets Flight Simulator X Gothic 3 Maelstrom NBA Live 07 Neverwinter Nights 2 PES 6 Sid Meier's Railroads Splinter Cell: Double Agent Tony Tough 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
Član od: 18.12.2005.
Zahvalnice: 63
Zahvaljeno 27 puta na 19 poruka
|
![]()
desperate housewives vec izasla, nisam je dobavio niti nameravam, ali pravi avanturisti koji svet avantura gleadaju generalno treba da skinu, posle playboy the mansion, ovo je sigurno novi svetski hit
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
Pa jel vidiš da sam napisao za oktobar?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
|
![]()
niko ti to ne spori, ali nisi precizirao datum a oktobar ima 31 dan pa vidi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Mr. Spatula
|
![]()
Ja sam mislio na sta ima novo od avantura a ne od kojesta
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
|
![]()
od avantura ce josh izaci:
"dead reefs" 6.novembar "evidence" negde u novembru "sherlock holmes:the awakened" januar.2007 i za one koji imaju sony izace neshto poput silent hill-a "rule of rose" pochetak 2007. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Starośeđelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Mr. Spatula
|
![]()
Kao datum izlaska je Q4 2006
Culpa Innata, nesto na fazon The Longest Journeyja sa "neverovatnom pricom", zivi bili pa videli Undercover: Operation Wintersun, avantura koja se odvija u WWII. Konacno i mi avanturisti da docekamo WWII. Inace glavni lik je spijun m16 koji je specijalista za nuklearnu fiziku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 387
Zahvaljeno 736 puta na 487 poruka
|
![]()
Sta se desava sa Whispered Word(review demoa je bio u SK-u),zatim sa Bone i The Lady,The Vampyre And The Bat
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Mr. Spatula
|
![]() Citat:
Bone: Out from Boneville izasao 2005e a i Bone: Out from Boneville sad skoro(negde u maju). A ovo poslednje stvarno ne znam sta je ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Najava za The Lady,The Vampyre And The Bat je bila i u SK-u
![]() U pitanju je avatura u maniru crtanog filma,sa gotskom tematikom i puno humora ![]() Slike veoma obecavaju,kao i radnja,a igru radi,cini mi se Planet Moon Studio,sastavljen od bivsih Lukasovaca.... Jbt kada je izasao Bone?Kakva je igra?Ni opisa u SK,ni nista,tolike druge gluposti su nasle svoga mesta u casopisu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Mr. Spatula
|
![]() Citat:
![]() A sto se tice Bone-a...I mene cudi sto ga nije bilo u SK-u. Ali zanimljivo je i to sto ga nema ni kod lokalnih prata, jedino se moze naci na torentima. Mozda nije izasla za europu(lupam).Inace i on izlazi po epizodama(kao Sam&Max) i treba da izadje treci i mozda poslednji deo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Veteran
|
![]()
losa ti informacija za sam & max btw, ja nista nisam nasao
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Mr. Spatula
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Deo inventara foruma
|
![]()
To je to
![]() Izvinjavam se,ali nisam mogao da se setim tacnog naziva ![]() Vidim,bice mozda potencijalnih problema da se nadje publisher-to ne valja nikako.... Je'li neko igrao Bone?Da li je dobra avanura ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Mr. Spatula
|
![]() Citat:
Bone nisam igrao zato sto ne mogu nigde da ga nadjem, ali hvala bogu, ovih dana sam dobio brzi net pa cu verovatno da ga skinem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
Član od: 23.10.2005.
Zahvalnice: 1.059
Zahvaljeno 821 puta na 447 poruka
|
![]()
Ako je Bone ista nalik na strip po kome je radjen, zaobicite ga u najsirem luku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
adventure, avanture, datum izlaska, news, novosti, release date, sta ima novo, vesti |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Skoro Novo za Novo? | real022 | Šta da kupim? | 7 | 8.1.2008 16:06 |
Novo napajanje za geforce 8800gts | yahhoo | ŠDK - Ostale komponente | 15 | 11.12.2007 15:23 |
da li je bolje novo ili polovno? | mcdado | Šta da kupim? | 26 | 10.3.2007 14:38 |
Staro za novo | voodoo_ | Tekstovi u SK | 2 | 29.4.2006 16:20 |