![]() |
![]() |
|
Avanturističke igre Point & click, pomoć oko prolaska igre... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#61 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Mmmmmmmmmm, A Vampyre Story.
![]() ![]() ![]() Kad sam se već oglasio, evo linka za intervju sa Bilom Tilerom (Bill Tiller), osnivačem firme Autumn Moon Entertainment koja radi igru. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | ||
Deo inventara foruma
Član od: 24.2.2006.
Zahvalnice: 723
Zahvaljeno 946 puta na 594 poruka
|
![]() Citat:
Citat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Hm, bolje i "Runaway sindrom" (priča u nastavcima, nastavci izvesni) nego "Still Life sindrom" (priča u nastavcima, nastav(a)ka nigde ni od korova/na vidiku).
![]() Uzgred, ni ja ne volim ostavljanje radnje/priče otvorenom. ![]() Čestitam ti titulu "Veteran"! ![]() Poslednja ispravka: zoran845 (3.9.2007 u 15:10) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku zoran845 na korisnoj poruci: | ||
caine (3.9.2007) |
![]() |
#64 |
Veteran
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 36 puta na 29 poruka
|
![]()
Da, uvek je rizik da od nastavka price ne bude nista. Ali, kad se izvede do kraja stvarno daje epski osecaj price.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Mr. Spatula
|
![]()
Za nekoliko meseci pojavice se nastavak igre Secret Files: Tunguska. Za sada se zove samo Secret Files 2. Evo kako su je lepo najavili glavni akteri ove igre
![]() Secret Files 2 International Trailer Jos jedan trailer Secret Files 2 I naravno sajt. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Veteran
|
![]()
Nikako da se smilujem da odigram prvi deo :S
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Mr. Spatula
|
![]()
Najavljena Penumbra: Black Plague. Zavrsna epizoda Penumbre. Iako su planirali tri epizode, izgleda de ce biti samo dve. Ako bude duplo duza od prve epizode, ja sam srecan
![]() Izlazi Q1 2008. Slidza jos nema. [EDIT] Prva slidza koja se pojavila ![]() [/EDIT] Adventure Gamers sajt je dobio novi look. Po meni, lepsi i funkcionalniji. Poslednja ispravka: Shlaymara (16.9.2007 u 14:16) |
![]() |
![]() |
Sledećih 4 korisnika se zahvaljuje korisniku Shlaymara na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#68 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Just Adventure+ sad deluje zastarelo. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Mr. Spatula
|
![]()
Uvek je i delovao
![]() ![]() Posto je novi look ubacen tek juce/danas, ima puno bugova. Jedan od njih je i nefunkcionisanje Image Galleries ![]() Poslednja ispravka: Shlaymara (14.9.2007 u 1:04) Razlog: Zaboravih quote |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Posetite zvanični sajt nadolazeće igre A Vampire Story!
U pitanju je (kao što već verovatno znate) point & click avantura stare škole nalik na crtani film. Grafika me (tačnije, rukom rađene pozadine) neodoljivo podseća na "The Curse of Monkey Island". ![]() Uostalom uverite se sami. Na sajtu AVSa vas čekaju novosti, članci iz štampe posvećeni igri, krokiji, skrinšotovi, (i još mnogo, mnogo toga - šalim se ![]() ![]() BTW, ovo je igra koju bih, od svih igara najavljenih za ovu jesen, najviše voleo da vidim u svojoj kolekciji. Ne sećam se da sam neku avanturu tako željno iščekivao još od "Escape from Monkey Island". |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Izgleda da je A Vampyre Story odložen za Q1 2008.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nadajmo se da je to zadnje odlaganje u nizu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Član
Član od: 26.8.2007.
Zahvalnice: 69
Zahvaljeno 124 puta na 47 poruka
|
![]()
Ljudi, jer ste chuli za ovu igru?
Heavy Rain Mislim da se zadnji put pominjala kad je bio E3 '06. Igru radi isti tim koji je pravio Fahrenheit (The Indigo Prophecy) i Omikron: The Nomad Soul. Znachi igra ce sigurno biti dobra. Evo ga i tehnichki demo - The Casting: http://www.youtube.com/watch?v=JafIBmdfe20 Stvarnio izgleda extra. Imam i HD link, pa ko moze nek izvoli ![]() Nadam se da izlazi i za komp... Poslednja ispravka: MiDa (21.9.2007 u 10:38) Razlog: P.S.: Da, slika je real-time rendering |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku MiDa na korisnoj poruci: | ||
zoran845 (21.9.2007) |
![]() |
#74 |
Mr. Spatula
|
![]()
Sve je to lepo sem jednog dela, izlazi samo za PS3
![]() Ako gresim neka me neko ispravi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Član
Član od: 25.12.2005.
Zahvalnice: 13
Zahvaljeno 12 puta na 7 poruka
|
![]()
Nazalost mogu samo da potvrdim. Citao sam o najavi te igre u nekom casopisu josh pre godinu dana i josh tada je receno da nece izaci za PC.
Poslednja ispravka: Shlaymara (23.9.2007 u 18:29) Razlog: Izbacen deo posta koji je preseljen u drugu temu |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Mr. Spatula
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Mr. Spatula
|
![]()
Prva epizoda druge sezone Sam & Max se pojavljuje 9. novembra. Epizoda se zove "Ice Station Santa"(zanci zato se spominje severni pol kao jedna od novih lokacija
![]() Ukupno je planirano 5 epizoda. Druga epizoda bi trebalo da se pojavi 10. januara. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Mr. Spatula
|
![]()
Izasao trailer za novog Sherlocka tj za igru Sherlock Holmes vs. Arsene Lupin, koja je najavljena za Q4 07.
Sherlock Holmes vs. Arsene Lupin Trailer A za one sa sporijim netom, nekoliko slicica. ![]() ![]() ![]() Official Site |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Shlaymara na korisnoj poruci: | ||
Pjanovic (1.10.2007) |
![]() |
#80 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Stvarno ne kapiram šta će im Arsene Lupin?! Baš moraju da upropaste sav šmek pravog Šerloka! Šta li je falilo priči SotSE-a?! Prvo Cthulhu, a sad ovo! Nego, to su pare - verovatno hoće da privuču što više ljudi sa tim Lupinom.
Plus će igra 99% da bude u 1. licu, kao očajni Awakened. Bilo koji pixel hunting iz 3. lica, je za uživanciju, poredeći sa ovim! Koliki samo potencijal imaju sa Šerlokom, a oni ovako... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
adventure, avanture, datum izlaska, news, novosti, release date, sta ima novo, vesti |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Skoro Novo za Novo? | real022 | Šta da kupim? | 7 | 8.1.2008 16:06 |
Novo napajanje za geforce 8800gts | yahhoo | ŠDK - Ostale komponente | 15 | 11.12.2007 15:23 |
da li je bolje novo ili polovno? | mcdado | Šta da kupim? | 26 | 10.3.2007 14:38 |
Staro za novo | voodoo_ | Tekstovi u SK | 2 | 29.4.2006 16:20 |