![]() |
![]() |
|
Avanturističke igre Point & click, pomoć oko prolaska igre... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#161 |
Mr. Spatula
|
![]()
Ponovo se nesto suska da ce A Vampyre Story biti odlozen...znaci ne mogu da verujem
![]() Grcki Anima PPD/Interactive posle tacno 4 godine kako je najavio Conspiracies II: Lethal Networks konacno predstavio javnosti o cemu se zapravo radi (ili jos bolje, da ce od igre i biti nesto). Pojavio se trailer a izlazak je najavljen za jesen 2008. U pitanju je jos jedna FMV igra i to jos High Definition. Na traileru izgleda fino ![]() Francuski studio, GameCo, koji uveliko radi na Still Life 2 takodje radi i na igri Mozart. Koja je, btw, trebala da izadje jos krajem 2007. Izgleda da je SL2 poremetio planove i Mozart kasni. Ali ipak ce izaci u junu...ako ne bude novih odlaganja. Bryan Wiegele, tvorac serijala Delaware St. John je danas objavio da vise nece pravitit nastavke. IZVOR |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Shlaymara na korisnoj poruci: | ||
Braveheart (1.4.2008), culer (1.4.2008) |
![]() |
#162 | |
Mr. Spatula
|
![]()
Nezvanicna najava nove Sherlock Holmes igre. U pitanju je jos jedan VS naslov, ovog puta protiv Dzeka Trboseka (ako sam dobro iznabadao francuski
![]() Citat:
Poslednja ispravka: Shlaymara (2.4.2008 u 12:13) |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Shlaymara na korisnoj poruci: | ||
Pjanovic (2.4.2008) |
![]() |
#163 | |
Banned
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Mr. Spatula
|
![]()
Nadam se da nije neka podvala
![]() Juce je bilo mnogo "masnih" najava po avanturistickim sajtovima. Spominjala se Syberia 3, Monkey Island 5, Full Throtlle 2, jadan sajt se preorijentisao samo na erotske avanture ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Član
Član od: 28.1.2008.
Zahvalnice: 78
Zahvaljeno 36 puta na 25 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Mr. Spatula
|
![]()
Danas ima nesto novo...
Jesi li prvo za dobru ili losu vest? Prva vest je da madjarski Tonuzaba Entertainment vise ne radi na ovoj igri, a igra je dodeljena francuskom Wizardbox-u (So Blonde). Selidba je izvrsena uz blagoslov Jane Jensen. Razlozi i detalji zasto je promenjen razvojni tim nisu obelodanjeni, jedino sto je receno je "to make sure that the game will be finished in the highest possible quality". Druga vest je da igra izlazi tek 2009 ![]() Sam odluci koja je dobra a koja losa ![]() |
![]() |
![]() |
zoran845 (2.4.2008) |
![]() |
#171 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Hm, nijedna od ove dve vesti mi ne zvuči sjajno. Thanx anyway!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Mr. Spatula
|
![]()
Nekako mi sve izgleda da sve igre koje ti cekas, da se odlazu do beskraja. Prvo Vampyre Story pa sad Gray Matter...
Pliiiiiiiz, nemoj da cekas neke Lukasove nastavke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Mada, ima istine u onom što veliš, stvarno nastavci svih mojih omiljenih avantura kasne. ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku zoran845 na korisnoj poruci: | ||
Shlaymara (2.4.2008) |
![]() |
#174 | |
Član
Član od: 24.10.2007.
Zahvalnice: 277
Zahvaljeno 126 puta na 62 poruka
|
![]() Citat:
Najbolja je rečenica na kraju video klipa: "Adventure games are not dead. They're undead!" |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku NSadian na korisnoj poruci: | ||
Pjanovic (4.4.2008) |
![]() |
#175 | |
Banned
|
![]() Citat:
Vremenom cemo i mi izumreti, ali ostace samo Zoki, i za njega personalno ce praviti avanture ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Bomba-vest: sprema se "Goblins 4"!
![]() ![]() To be released during 2008 Societe Pollene announced the development of Gobliiins 4 a humorous adventure for the PC scheduled to be released this year. This is the next installment in a series which began back in 1991 with Gobliiins and continued with Gobliins 2 in 1992 and Goblins 3 in 1993. The previous titles were developed by Coktel Vision, a French game developer which, in 1992, became a subsidiary of Sierra On-Line. Evo i trejlera. ![]() Saznao sam za ovo preko jednog sajta čija mi delatnost onemogućava da ovde navedem izvor informacije. |
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku zoran845 na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#177 | |
Starosedelac
|
![]()
Telltale pravi jos dve avanture koje ce izlaziti u epizodama (pored Sama & Maxa). Prva je Strong Bad's Cool Game i prvenstveno se radi za Wii, ali ce i PC dobiti svoje sledovanje.
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Dio37 na korisnoj poruci: | ||
Shlaymara (10.4.2008) |
![]() |
#178 | |
Mr. Spatula
|
![]()
Jedna jako lepa vest
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
Dio37 (14.4.2008) |
![]() |
#179 |
Starosedelac
|
![]()
Bogamu!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Stiže "kontra"
![]() Čudo jedno koliko te igre nisu na mene ostavile neki (dobar) utisak. Kad se samo setim onih groznih glasova i glumatanja... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
adventure, avanture, datum izlaska, news, novosti, release date, sta ima novo, vesti |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Skoro Novo za Novo? | real022 | Šta da kupim? | 7 | 8.1.2008 16:06 |
Novo napajanje za geforce 8800gts | yahhoo | ŠDK - Ostale komponente | 15 | 11.12.2007 15:23 |
da li je bolje novo ili polovno? | mcdado | Šta da kupim? | 26 | 10.3.2007 14:38 |
Staro za novo | voodoo_ | Tekstovi u SK | 2 | 29.4.2006 16:20 |