![]() |
![]() |
|
MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#3561 |
Član
|
![]()
[quote=Despotaca;559334]euh jedini dobar priest je po meni dobar Shadow Priest ....[/quote
Zavisi da li je za pvp ili pve za pve je priest najbolji hiler definitivno, a za pvp disc priest sa hunterom ili warr u kombinaciji je maltene nepobediv..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3562 |
Banned
Član od: 26.5.2007.
Zahvalnice: 70
Zahvaljeno 95 puta na 54 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3563 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ae reci sta je tebi smesno sada,pricam sta hocu i sta mi se prica zivecu u uverenju ako cemo da se keslamo na svaku moju recenicu nema svrhe komentarisati.I sto se tice hunter vs priest to je tacno naravno da ce ga hunter zgaziti kad ovaj u vrh glave ima 3k armora i to sa buffom.Ali pally i warr imaju problema.Druid kako koji,rogue,pa i to kako koji,kada kazem kako koji mislim na ono da sve zavisi od igraca i opreme.Eto mage nemam pojma kako se bori protiv priesta,ja sa PvE itemima cas derem magea cas prsnem kao zvecka,ali bez hila nemogu sto znaci da bi sa shadow-om prso nacisto.I definitivno discipline priest je bolji od shadowa svako ko je igrao duze vreme i sa jednim i sa drugim zna to.Ali je shadow zanimljivij za igranje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3564 |
Veteran
|
![]()
Jos jedno pitanje da li moram da kupim pretplatu za 60 dana da bi mogao da koristim 1 free mesec?
Poslednja ispravka: masteri (1.7.2008 u 9:30) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3565 |
Starosedelac
Član od: 4.6.2006.
Zahvalnice: 26
Zahvaljeno 407 puta na 228 poruka
|
![]()
prilikom aktiviranja igre??
ne treba, samo kada kreirash nalog, unesi broj neke validne kartice, chisto da se 'vidi da je imash'... zashto tako mora... nemam pojma... nece ti naplatiti, samo cesh dobiti 30 dana za dz, koje dobijash uz igru... |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Pivalica na korisnoj poruci: | ||
masteri (1.7.2008) |
![]() |
#3567 |
Član
|
![]()
Sve klase su jake na svoj nacin
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3568 |
Starosedelac
|
![]()
a bash me zanima... koja je svrha huntera u raidovima... svaka klasa ima neke buffove svoje, heal, DPS (uvek pre nekog locka ili magea ili roguea pre huntera), tank...
koju svoju poziciju ima hunter sem dps-a? mozhda trap >.> |
![]() |
![]() |
![]() |
#3569 |
Član
|
![]()
Mi smo imali foru na originalu ( u HC ) da pusimo peta da tankuje i mi ga mendujemo ( lecimo ) i ponekad bandage koristimo .... nismo imali healera
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3570 | |
Starosedelac
Član od: 4.6.2006.
Zahvalnice: 26
Zahvaljeno 407 puta na 228 poruka
|
![]() Citat:
tu su josh i CC/mass CC (trapovi), kao i missdirection (imo, najbolja stvar kod pve huntera) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3571 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa ako se nevaram Nihilum je drugog bosa u SWP razvalio sa hunterovim petovima,a SK gaming je imao samo tri huntera,ali hunter je uvek dobro dosao
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3572 | |
Član
|
![]() Citat:
Kad radis promenu tanka ili kad tank pocinje da vuce na sebe hunter uvek radi md, drugo kod bosova koji se sostoje iz vise uvek jednog moze da drzi trapovanog, trece za neke bosove je hunterov pet najbolji tank, cetvrto uvek ima jak dps, i peto on je najaci dps za mobove zato sto moze gomilu da ih cepa u sito vreme........ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3573 |
Starosedelac
|
![]()
a kojeg peta da pokupim za tanka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3574 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3575 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3576 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3577 |
Član
|
![]()
Ako mislis na ZA medveda njega mozes samo da imas na privatnom serveru, a ako mislis na ZA tigra mozes i veoma je dobbar za peta. Uglavnom najaci pet za tanka ti je Ursa to su ti beli medvedi u winterspringu a za dps raptori iz bem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3578 |
Novi član
Član od: 6.12.2007.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Evo planiram da kupim WoW pa imam 2 pitanja....
1. na koji server da idem??? gde ima nasih guildova i najvise nasih igraca??? 2.Posto planiram rogue da uzmam zanima me koji talenat je najbolji za pvp??? Ako moze neko iskusniji to da mi kaze XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#3579 |
Član
Član od: 30.6.2007.
Zahvalnice: 341
Zahvaljeno 103 puta na 52 poruka
|
![]()
Imash ih svuda. Na spinebreakeru ima puno nasih ljudi i ja igram tamo ali ti ne preporucujem spinebreaker xD
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Eris na korisnoj poruci: | ||
gree (1.7.2008) |
![]() |
#3580 | |
Član
|
![]() Citat:
Za pvp ti je najbolje da uzmes Subtlety i to uzmi kombinaciju 19/0/42. |
|