![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Starosedelac
Član od: 2.12.2012.
Zahvalnice: 187
Zahvaljeno 444 puta na 289 poruka
|
![]()
Praise the Sun!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Meni se dig'o, iskreno! ![]() Ispada da je onaj leak dosta dobro najavio ovo sto sada vidimo u zvanicnom trejleru. Potajno sam se nadao nekoj grafici malo blizoj Demon Souls-u, ali dobro.Nekako mi ovo deluje ogromno.Bosevi bolestina! Deluje mi kao da konjic ima znacajnu ulogu u igri, kao i da ce nas junosa biti agilniji malo... Uspavao bih se sada do januara, mada ce ovo mozda i na prolece. Don't you dare go hollow! |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2012.
Zahvalnice: 3.936
Zahvaljeno 2.132 puta na 1.184 poruka
|
![]()
Evo vam malo screenshotova
Spoiler za slike:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Kekule Mekule
|
![]()
Izgleda vrh, jos kad bi oladili sa edgefest dijalozima dje bi bio kraj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Veteran
Član od: 5.9.2017.
Zahvalnice: 43
Zahvaljeno 288 puta na 209 poruka
|
![]()
Само штета што су, као и Секиро, графички заглавили негде у 2014-2015. години.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Starosedelac
|
![]()
Sekiro je meni kada se pojavio izgledao krajnje ruznjikavo i nedopadljivo.Onda sam poceo da ga igram...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Kekule Mekule
|
![]()
Da konzole mogu to da guraju bilo bi bolje, eno bloodborne radi u 30fps na ps4 pro i ima frame dropove relativno cesto.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.2.2006.
Zahvalnice: 302
Zahvaljeno 1.490 puta na 1.029 poruka
|
![]()
Ništa ne fali grafici, bolje da nije poslednja reč tehnike a da sve radi fluidno, ionako je sam artstyle daleko važniji od količine piksela.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku M.C. na korisnoj poruci: | ||
polarnimeda (12.6.2021) |
![]() |
#28 |
Deo inventara foruma
|
![]()
From igre uvek bolje izgledaju u pokretu, uzivo nego ovako staticno na slikama pa i na trejlerima. Staticno isto izgledaju dobro ali mogu da se primete nesto losije teksture. Ko zna i koja verzija igre je prikazana, da li PC, da li PS4 ili sta vec. Mada, mislim da je to tako sto zbog motora sto zbog gomile sitnih detalja koji se kriju u skoro svakom milimetru igre. Ovo je opet dosta otvorenija igra a po mnogim pricama i mnogo veca od dosadasnjih DS naslova koji su mogli da koriste neke trikove i precice kod renderovanja.
Sve u svemu, stil je meni uvek bio najbitniji kod Fromovih igara, pre neki mesec sam igrao malo i DSIII i Sekiro i apsolutno nista im ne fali sto se tice tekstura i ostalog (mozda malo bolji AA da se primeni). Ne verujem da ce Elden Ring izgledati mnogo losije od toga (tehnicki). Videcemo, bitno je da imamo makar neku informaciju posle 2 godine ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
V.I.P. Test Play
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.593 puta na 4.059 poruka
|
![]()
Neke stvari u Elden Ring trailer-u (mislim na grafiku) su cak ispod ostalih FromSoft igara. Ja sam iskreno ocekivao vise, sa umjetnicke strane je odlicno ali sa tehnicke strane neke stvari skripe i bas su zastarjele.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Veteran
Član od: 16.3.2015.
Zahvalnice: 850
Zahvaljeno 252 puta na 158 poruka
|
![]()
Isti engine, isti shaderi... Nisu se odmalki nimalo od DS3, cak mi Sekiro deluje lepse nekako. Sto se art stila tice, previse je sareno i nabacano bez nekog smisla rekao bih, opet i na tom polju nisu odmakli previse. Ostaje Bloodborne i dalje neprevazidjen.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Starosedelac
|
![]()
Po onom što je rečeno gore trebaće navikavanja taman kao na Sekira posle DS-a...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
V.I.P. Test Play
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.593 puta na 4.059 poruka
|
![]()
Elden Ring Minimum Requirements
Elden Ring Recommended Requirements
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Veteran
Član od: 5.9.2017.
Zahvalnice: 43
Zahvaljeno 288 puta na 209 poruka
|
![]()
Како зашто 150 гигабајта?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Deo inventara foruma
|
![]()
150GB i nije bas toliko iznenadjujuce, RDR2 je zahtevao isto toliko. OW igra je u pitanju a i ko zna kolika je u stvari velicina zona, moguce 4k teskture ali pre svega jezici i glasovi za sve dijaloge. Koliko sam ja cuo, dijaloga ce biti mnogo mnogo mnogo vise nego u ranijim igrama, tako da je moguce da dosta gabarita ide na to. Igra ce verovatno biti nesto kao RDR2, 150 gb+ u zahtevima a nakon instalacije oko 110 cini mi se.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2012.
Zahvalnice: 3.936
Zahvaljeno 2.132 puta na 1.184 poruka
|
![]()
Uživajte malo u novim screenshot-ovima
Spoiler za slike:
|
![]() |
![]() |
Sledećih 5 korisnika se zahvaljuje korisniku filpan na korisnoj poruci: | ||
Leonida (27.8.2021), m1aden (27.8.2021), Schwabsteiger (27.8.2021), Skenderevo (27.8.2021), Vlajk@ (28.8.2021) |
![]() |
#37 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Uskoro mozemo da ocekujemo i gameplay preview, nadame se
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |||
Deo inventara foruma
|
![]()
Izaslo je dosta novih informacija jer su novinari imali prilike da vide igru pre nekoliko dana. Uskoro bi trebalo da bude dostupno i javnosti, za sada samo opis i par novih slikica
![]()
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Odlozeno za 25. februar. A po netu kruzi nekoliko procurelih klipova.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Starosedelac
|
![]()
Sve je to lepo ali taj Martin je turbo folk u svetu EF zato me i ne čudi što je popularan
![]() I šta će im sad on, nepotreban rashod totalno a da podigne kvalitet priče ne verujem da će moći. Mislim ove pesme leda i vatre niti su inventivne, niti zanimljive niti imo imaju neki kvalitet ii upotrebnu vrednost osim što možeš nekog dobrano da mlatneš tim knjigama po glavi. Serija je ispala u nekoj meri ok ali zbog svega drugog a ne zbog priče i tematike. No videćemo šta će ovde da se desi. Bolje je kad su mala očekivanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Ring of Elysium | cages | Mrežne igre | 7 | 10.3.2019 22:00 |
DIY Light ring | Starface | Foto i audio/video | 0 | 4.11.2018 16:49 |
Call of Duty: Black Ops 4 - akcija! | Kole | Dešavanja i događaji | 11 | 2.11.2018 16:50 |
Dark Souls II | Exia | Role-Play | 1418 | 1.6.2018 13:30 |
Lucent Win modem ne daje RING, AT komande pomoc | jzeljko | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 2 | 23.6.2010 15:53 |